Teos1994 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Γεια σας παιδιά θα μπω κατευθείαν στο θέμα... Σήμερα η ώρα 4 το απόγευμα κατάλαβα ότι με έχουν χακάρει το PayPal, μου ήρθαν 3 απανωτά mail με αγορές που δεν πραγματοποιησα ο ίδιος (170€ με έκλεψαν όσα είχε η κάρτα μέσα) συν ότι έχουν ενεργοποίηση την ασφάλεια 2 step verify. Προσπαθώ να μπω στο PayPal κανονικά με τους κωδικούς μ και όταν πατάω να μπω μου ζητάει τον 6ψηφίο κωδικο για επηβεβαιωση ο οποίος αυτός κωδικός να φανταστώ πηγαίνει στον «άνθρωπο» που μου έκλεψε το PayPal. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με την PayPal αλλά πρέπει να συνδεθώ στον λογαριασμό μ. Εχει ένα τηλ που μπορώ μα καλέσω αλλά βγαίνει μια τηλεφωνήτρια που μιλάει αγγλικά. Υπάρχει κάποια άλλη λύση σε αυτό το θέμα;; Έχει τύχει σε κάποιον;;; Οποίος μπορείς ας βοηθήσει ευχαριστω για τον χρόνο σας. Να σημειώσω ότι ακύρωσα όλες τις κάρτες που είχα συνδεμένες στο PayPal.
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, Teos1994 είπε Γεια σας παιδιά θα μπω κατευθείαν στο θέμα... Σήμερα η ώρα 4 το απόγευμα κατάλαβα ότι με έχουν χακάρει το PayPal, μου ήρθαν 3 απανωτά mail με αγορές που δεν πραγματοποιησα ο ίδιος (170€ με έκλεψαν όσα είχε η κάρτα μέσα) συν ότι έχουν ενεργοποίηση την ασφάλεια 2 step verify. Προσπαθώ να μπω στο PayPal κανονικά με τους κωδικούς μ και όταν πατάω να μπω μου ζητάει τον 6ψηφίο κωδικο για επηβεβαιωση ο οποίος αυτός κωδικός να φανταστώ πηγαίνει στον «άνθρωπο» που μου έκλεψε το PayPal. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με την PayPal αλλά πρέπει να συνδεθώ στον λογαριασμό μ. Εχει ένα τηλ που μπορώ μα καλέσω αλλά βγαίνει μια τηλεφωνήτρια που μιλάει αγγλικά. Υπάρχει κάποια άλλη λύση σε αυτό το θέμα;; Έχει τύχει σε κάποιον;;; Οποίος μπορείς ας βοηθήσει ευχαριστω για τον χρόνο σας. Να σημειώσω ότι ακύρωσα όλες τις κάρτες που είχα συνδεμένες στο PayPal. Πως απέκτησαν πρόσβαση;
geosoftgr Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Customer Service Hours 8.00 and 4.30 GMT Monday to Friday If you are calling from outside of Greece, use the following telephone number: +302103002172
georgerov Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Αν δεν είχες 2FA ενεργοποιημένο δυστυχώς είναι λογικό να έγινε αυτό. Κάλεσε τους θα σε βοηθήσουν.
Teos1994 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Μίλησα μαζί τους και με εξυπηρέτησαν άμεσα! Πείρα τον λογαριασμό μου πισο και φαίνεται η κίνηση που με επέστρεψαν τα λεφτά..Αλλά στο PayPal λεει ότι έχω λογιστικό υπόλοιπο 0€ και στην τράπεζα που είχα συνδεμένη την κάρτα δεν φαίνονται τα λεφτά της επιστροφής. Γνωρίζει κάποιος αν θα έπρεπε να εμφανιστούν κατευθείαν ; Η πρέπει να περιμένω κάποιες μέρες ; 1
georgerov Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 47 λεπτά πριν, Teos1994 είπε Μίλησα μαζί τους και με εξυπηρέτησαν άμεσα! Πείρα τον λογαριασμό μου πισο και φαίνεται η κίνηση που με επέστρεψαν τα λεφτά..Αλλά στο PayPal λεει ότι έχω λογιστικό υπόλοιπο 0€ και στην τράπεζα που είχα συνδεμένη την κάρτα δεν φαίνονται τα λεφτά της επιστροφής. Γνωρίζει κάποιος αν θα έπρεπε να εμφανιστούν κατευθείαν ; Η πρέπει να περιμένω κάποιες μέρες ; Μπορεί να πάρει αρκετές ημέρες, εφόσον βλέπεις ότι έγινε η κίνηση επιστροφής μην ανησυχείς καθόλου, θα εμφανιστούν.
Teos1994 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, georgerov είπε Μπορεί να πάρει αρκετές ημέρες, εφόσον βλέπεις ότι έγινε η κίνηση επιστροφής μην ανησυχείς καθόλου, θα εμφανιστούν. Ευχαριστώ φίλε όποτε περιμένω.
StamTheMan Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Στις 27/4/2021 στις 12:40 ΜΜ, Teos1994 είπε Η πρέπει να περιμένω κάποιες μέρες ; Ναι,ισως λιγες μερες,ισως και 2 βδομαδες. Δεν εχει σχεση πλεον με την PP,τωρα δουλεια εχουν πιασει τα ελληνικα αλανια. Τελος καλο,ολα καλα,και προσοχη απο εδω και περα. Δε χρειαζεται να καταδικασεις οποιαδηποτε συναλλαγη,αλλα προσεχε γενικα που πατας και εσυ με το ποντικι σου 1
Teos1994 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Καλησπέρα μετά από 4 μέρες εμφανίστηκαν και τα λεφτά στο λογαριασμό μ…τέλος καλό ολα καλά σας ευχαριατω όλους για τις απάντησης σας. 1
vins Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Έτσι όπως είδα τον τίτλο νόμιζα είναι challenge 😂 Τέλος καλό όλα καλά, και να είμαστε πιο προσεκτικοί από δω και πέρα! 3
StamTheMan Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 4 ώρες πριν, vins είπε Έτσι όπως είδα τον τίτλο νόμιζα είναι challenge 😂 challenge accepted
geodrako Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Παιδιά ίδιο ακριβώς έπαθα κι εγώ. Θα καλέσω αύριο να τους το πω να μου γυρίσουν τα λεφτά και να μου δώσουν πίσω τον λογαριασμό μου. Προσέξτε ολοι, κάντε καλού κακού μια αλλαγή password ή κάτι. 1
Teos1994 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 22 λεπτά πριν, geodrako είπε Παιδιά ίδιο ακριβώς έπαθα κι εγώ. Θα καλέσω αύριο να τους το πω να μου γυρίσουν τα λεφτά και να μου δώσουν πίσω τον λογαριασμό μου. Προσέξτε ολοι, κάντε καλού κακού μια αλλαγή password ή κάτι. Αδερφέ ενεργοποίησε την ασφάλεια 2 βημάτων. Να ξέρεις ότι μιλάνε μόνο αγγλικά. Είναι πολύ εξυπηρετική εγώ πείρα τα λεφτά πισο μέσα σε 4 μέρες.
geodrako Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Έπεσε και Μ.Παρασκευή και το Support είναι κλειστό. Ελπίζω να μη γίνει καμία μαλακία μέχρι να ανοίξουν Δευτέρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα