peterako Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Ψάχνομαι για smartphone για παιχνίδια. Βασικά θέλω να μπορώ να παίξω ports όπως gta, max payne, Grid autosport, dragon quest, κτλ, και για να κανω stream παιχνιδια απο το PC μου στο κινητό. Επιπλέον δεν ξέρω τι παίζει με χειριστήρια για κινητά, οπότε θα ήθελα και για αυτό τα φωτά σας, κάτι μέχρι 30 ευρώ.
intruder99 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Δημοσ. 26 Απριλίου 2021 Αυτή την στιγμή το οικονομικότερο gaming smartphone για μένα είναι το Poco X3 Pro, αλλά κοστίζει λίγο πάνω από 200€. Αν μπορείς να περιμένεις μερικές εβδομάδες πιστεύω πως θα πέσει. 1
peterako Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 21 ώρες πριν, intruder99 είπε Αυτή την στιγμή το οικονομικότερο gaming smartphone για μένα είναι το Poco X3 Pro, αλλά κοστίζει λίγο πάνω από 200€. Αν μπορείς να περιμένεις μερικές εβδομάδες πιστεύω πως θα πέσει. Το απλό Χ3 πόσο κατώτερο είναι?
intruder99 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, peterako είπε Το απλό Χ3 πόσο κατώτερο είναι? Αρκετά κατώτερο θα έλεγα όσων αφορά τον επεξεργαστή. Μπορείς να δεις εδώ την σύγκριση. https://nanoreview.net/en/soc-compare/qualcomm-snapdragon-860-vs-qualcomm-snapdragon-732g Αν η διαφορά τιμής ήταν μεγαλύτερη θα έλεγα εντάξει, αλλά για 35€ πιστεύω πως δεν αξίζει να πας στο Poco X3 NFC. 1
peterako Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 13 ώρες πριν, intruder99 είπε Αρκετά κατώτερο θα έλεγα όσων αφορά τον επεξεργαστή. Μπορείς να δεις εδώ την σύγκριση. https://nanoreview.net/en/soc-compare/qualcomm-snapdragon-860-vs-qualcomm-snapdragon-732g Αν η διαφορά τιμής ήταν μεγαλύτερη θα έλεγα εντάξει, αλλά για 35€ πιστεύω πως δεν αξίζει να πας στο Poco X3 NFC. Ναι, σκέφτηκα ότι η διαφορά στην τιμή δεν είναι σημαντική, αλλά είπα μπας και οι διαφορές στις επιδόσεις δεν ήταν τόσο μεγάλες να έπαιρνα το απλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα