LabrakisG1992 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Καλημέρα.Έχω τα ακουστικά του τίτλου και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.Όταν παίζω παιχνίδια τύπου fps( valorant, pubg κτλ)δυσκολεύομαι να ξεχωρίσω το δεξία απο το αριστερά όταν κάποιος είναι κοντά.Να τονίσω ότι το 7.1. δεν το έχω ενεργοποιημένο.Επίσης τα αυτιά μου δεν έχουν πρόβλημα γιατί οταν βάζω τα παλιά μου κράκεν ακούω ξεκάθαρα αν είναι δεξιά ή αριστερά.Έχω δοκιμάσει διάφορα απο κάποια βίντεο στο yt (δεν υπάρχουν πολλά αξιόπιστα για κάποιο λόγο για τα συγκεκριμένα ακουστικά).Έχω κάποιος καμιά ιδέα?Ή έχει κάποιος τα ίδια? Τέλος,έχω κάρτα ήχου Focusrite Scarlett Solo 3rd Gen αλλά δεν έχω τα ακουστικά συνδεδεμένα(γιατί ειναι usb) έχω μόνο το μικρόφωνο.
ICE-T Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Στις 28/4/2021 στις 10:08 ΠΜ, LabrakisG1992 είπε Καλημέρα.Έχω τα ακουστικά του τίτλου και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.Όταν παίζω παιχνίδια τύπου fps( valorant, pubg κτλ)δυσκολεύομαι να ξεχωρίσω το δεξία απο το αριστερά όταν κάποιος είναι κοντά.Να τονίσω ότι το 7.1. δεν το έχω ενεργοποιημένο.Επίσης τα αυτιά μου δεν έχουν πρόβλημα γιατί οταν βάζω τα παλιά μου κράκεν ακούω ξεκάθαρα αν είναι δεξιά ή αριστερά.Έχω δοκιμάσει διάφορα απο κάποια βίντεο στο yt (δεν υπάρχουν πολλά αξιόπιστα για κάποιο λόγο για τα συγκεκριμένα ακουστικά).Έχω κάποιος καμιά ιδέα?Ή έχει κάποιος τα ίδια? Τέλος,έχω κάρτα ήχου Focusrite Scarlett Solo 3rd Gen αλλά δεν έχω τα ακουστικά συνδεδεμένα(γιατί ειναι usb) έχω μόνο το μικρόφωνο. μονο στο συγκεκριμενο παιχνιδι γινεται αν ναι δες μεσα στο παιχνιδι στις ρυθμισεις ηχου
LabrakisG1992 Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, ICE-T είπε μονο στο συγκεκριμενο παιχνιδι γινεται αν ναι δες μεσα στο παιχνιδι στις ρυθμισεις ηχου οχι γινεται και σε αλλα.μα οταν βαζω τα παλια μου ακουστικα ολα δουλευουν κανονικα.
ICE-T Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 12 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε οχι γινεται και σε αλλα.μα οταν βαζω τα παλια μου ακουστικα ολα δουλευουν κανονικα. ρίξε μια ματιά στα windows στις ρυθμίσεις στον ήχο μήπως παίζουν μονοφωνικό αντί stereo 1
ICE-T Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Στις 29/4/2021 στις 8:53 ΜΜ, LabrakisG1992 είπε οχι γινεται και σε αλλα.μα οταν βαζω τα παλια μου ακουστικα ολα δουλευουν κανονικα. την βρήκες την άκρη τελικά η δεν είσαι ικανοποιημένος ακόμα με τα ακουστικά? 1
LabrakisG1992 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 9 ώρες πριν, ICE-T είπε την βρήκες την άκρη τελικά η δεν είσαι ικανοποιημένος ακόμα με τα ακουστικά? Άκου τι γίνεται.Όσο έχω ανοιχτό το πρόγραμμα της steelseries δουλέυουν όλα όπως πρέπει με τις ρυθμίσεις που έχω κάνει και είναι κομπλέ.Μόλις το κλείσω γυρνάει μόνο του στις default.Μόλις το ξανανοίξω γυρνάει ξανά στο προφίλ που έχω φτιάξει.Οπότε για την ώρα το ανοίγω μόλις ανοίξω το πσ,κάνω ελαχιστοποίηση και είναι κομπλέ. 1
ICE-T Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 56 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Άκου τι γίνεται.Όσο έχω ανοιχτό το πρόγραμμα της steelseries δουλέυουν όλα όπως πρέπει με τις ρυθμίσεις που έχω κάνει και είναι κομπλέ.Μόλις το κλείσω γυρνάει μόνο του στις default.Μόλις το ξανανοίξω γυρνάει ξανά στο προφίλ που έχω φτιάξει.Οπότε για την ώρα το ανοίγω μόλις ανοίξω το πσ,κάνω ελαχιστοποίηση και είναι κομπλέ. υποτίθεται ότι κρατάει τις ρυθμίσεις στο στο προφίλ που έχεις κάνει save, anyway αφού βρήκες λύση όλα καλά,καλή ανάσταση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα