Προς το περιεχόμενο

Η Sony έχει πουλήσει μέχρι σήμερα σχεδόν 8 εκατομμύρια PlayStation 5


polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παρά τα τεράστια προβλήματα διαθεσιμότητας, η Sony κατάφερε να διαθέσει και να πουλήσει μέχρι σήμερα 7,8 εκατομμύρια PlayStation 5 μέχρι τα τέλη Μαρτίου.

Ο αριθμός αυτός ξεπερνά έστω και ελάχιστα τα 7,6 εκατομμύρια κονσόλες PlayStation 4 που είχε διαθέσει η Sony λίγο μετά το λανσάρισμα το 2013. Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι ο αριθμός θα ήταν μεγαλύτερος αν η Sony μπορούσε να κατασκευάσει και να διαθέσει στην αγορά περισσότερες κονσόλες, μια κατάσταση που δεν αναμένεται να ομαλοποιηθεί πριν τα τέλη του έτους. Ο λόγος εκτός από την τεράστια ζήτηση είναι και η έλλειψη σε τσιπ που παρατηρείται σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Σε κάθε περίπτωση η Sony βρίσκεται αρκετά κοντά στις αρχικές της ανακοινώσεις που για πώληση 8 εκατομμυρίων PlayStation 5 μέχρι το τέλος του οικονομικού έτους που συμπληρώνεται σύντομα. Επιπλέον συνεχίζονται οι πωλήσεις του PlayStation 4 με 1 εκατομμύριο ακόμα κονσόλες να προστίθονται στο σύνολο των 116 εκατομμυρίων που έχουν πουληθεί μέχρι σήμερα από το 2013.

Παράλληλα η Sony γνωστοποίησε ότι η υπηρεσία PlayStation Plus που επιτρέπει στους κατόχους της κονσόλας να παίξουν multiplayer παιχνίδια, διαθέτει πλέον 47,6 εκατομμύρια συνδρομητές, σημειώνοντας αύξηση 1.1 εκατομμυρίου από πέρσι ή αλλιώς 14.7%. Το PlayStation Network απαριθμεί συνολικά 109 εκατομμύρια συνδρομητές.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελικά στην καραντίνα φαί ποτό  κονσόλα και υπολογιστής   ξεπούλησαν 

αα και εταιρίες εμβολίων 

Επεξ/σία από pao13
  • Like 8
  • Thanks 1
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλ με αλλα λογια εχει κατασκευασει 8 εκατομιρια PS5. Απλος θελουμε να την δουμε να κατασκευαζει καμια πρωτότυπη τεχνολογία γτη MS την εχει παρει απο πισω με fps boost backwards compapability ακομα και με το og xbox, gamepass κλπ.

Επεξ/σία από mp44christos
  • Like 1
  • Confused 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 λεπτά πριν, mp44christos είπε

Δηλ με αλλα λογια εχει κατασκευασει 8 εκατομιρια PS5. Απλος θελουμε να την δουμε να κατασκευαζει καμια προτοτηπη τεχνολογια γτη MS την εχει παρει απο πισω με fps boost backwards compapability ακομα και με το og xbox, gamepass κλπ.

μικρομαλακη στα περισσότερα από πίσω θα είναι όλο 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

17 λεπτά πριν, pao13 είπε

μικρομαλακη στα περισσότερα από πίσω θα είναι όλο 

Καλά ρε αρχηγέ δηλαδή εσύ παρακολουθώντας τις κινήσεις της Microsoft αυτό βρήκες να πεις ; Όποιος είναι αντικειμενικός και δεν είναι κάτω από 15 χρονών αντιλαμβάνεται πολύ γρήγορα ότι η Microsoft έχει κάνει τρομακτικά καλύτερες κινήσεις από τη Sony σε αυτή τη γενιά. Εγώ προσωπικά θα πάρω και τις δύο κονσόλες αλλά πρέπει να εθελοτυφλείς για να μη βλέπεις πόσο καλύτερο πακέτο περιλαμβάνει η πρόταση του Xbox. Αν είχε κάνει τα ίδια η Sony μερικοί θα κάνατε σαν υστερικοί. Τέλος πάντων αδιαφορώ και για τη πορεία των δύο εταιριών γιατί όπως  βλέπω και οι δύο τα πηγαίνουν εξαιρετικά, ούτε μετοχές έχω για να χαίρομαι προσωπικά, ούτε κάποιο fanboyλίκι, αλλά με σχόλια σαν τα δικά σου είναι να μη κρατιέσαι.

  • Like 26
  • Thanks 1
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

27 λεπτά πριν, KilliK είπε

και το  XBOX ουτε τα μισα 😅

Πάντως λόγο πολιτικής και με τόσα επαναλαμβανόμενα λάθη από την sony θα έπρεπε να είχε η Sony τις μισές πωλήσεις.

  • Like 2
  • Confused 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...