Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Καλησπέρα, Έχω κάνει παραγγελία μιας CPU (1000+) από Αγγλία, πριν σκεφτώ ο χαζός ότι είναι πλεον εκτός ΕΕ και η εισαγωγές υπόκεινται σε δασμούς. Έχω φίλους που ζουν εκεί και θα μου την στείλουν με courier. Ήθελα να σας ρωτήσω, γνωρίζετε πόσα χρήματα θα πρέπει να πληρώσω για εκτελωνισμό ? πως μπορώ να υπολογίσω? Ευχαριστώ πολύ και καλή ανάσταση!
DimosthenisG Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Στις 1/5/2021 στις 8:40 ΜΜ, DiAvOl είπε Καλησπέρα, Έχω κάνει παραγγελία μιας CPU (1000+) από Αγγλία, πριν σκεφτώ ο χαζός ότι είναι πλεον εκτός ΕΕ και η εισαγωγές υπόκεινται σε δασμούς. Έχω φίλους που ζουν εκεί και θα μου την στείλουν με courier. Ήθελα να σας ρωτήσω, γνωρίζετε πόσα χρήματα θα πρέπει να πληρώσω για εκτελωνισμό ? πως μπορώ να υπολογίσω? Ευχαριστώ πολύ και καλή ανάσταση! Υπάρχει ήδη θέμα στο μπλαμπλα . Δυστυχώς πολλά λεφτά.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Ευχαριστώ Domistheni, έχω κάνει ήδη ακύρωση παραγγελίας!
kallonos Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Στις 1/5/2021 στις 8:40 ΜΜ, DiAvOl είπε Καλησπέρα, Έχω κάνει παραγγελία μιας CPU (1000+) από Αγγλία, πριν σκεφτώ ο χαζός ότι είναι πλεον εκτός ΕΕ και η εισαγωγές υπόκεινται σε δασμούς. Έχω φίλους που ζουν εκεί και θα μου την στείλουν με courier. Ήθελα να σας ρωτήσω, γνωρίζετε πόσα χρήματα θα πρέπει να πληρώσω για εκτελωνισμό ? πως μπορώ να υπολογίσω? Ευχαριστώ πολύ και καλή ανάσταση! Αν σταματήσει τελωνείο είναι 24% ο ΦΠΑ και δεν πληρώνεις έξοδα εκτελωνισμου βάση της συμφωνίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα