Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα και Καλο Πασχα σε ολους.

Πολυ καιρο ηθελα να δω netflix στο 2κ monitor μου (1440p) και νομιζα οτι δεν γινεται οποτε επρεπε να παιζει μεχρι 1080p .Τελικα σημερα ειπα λιγο να το ψαξω και γινεται και ειναι και πολυ ευκολο

Αυτο που χρειαζεται ειναι να κατεβασετε την εφαρμογη Netflix for windows https://www.microsoft.com/el-gr/p/netflix/9wzdncrfj3tj?activetab=pivot:overviewtab και τους 2 codec (ισως να χρειαζεται μονο το ενα αλλα δεν ξερω πιο ,απλα ετρεξα και τα 2) HEIC Codec for Windows 1.0.0.8 Free Download (codecpack.co) και HEVC Video Extensions 1.0.41023 Free Download (codecpack.co). Για να δειτε αν λειτουργησε βαζετε μια ταινια που υποστηριζει (πχ εγω βλεπω τωρα το Shadow and Bone) και πατατε το Alt+Shift+Ctrl+D και βλεπετε το Playing bitrate (εννοειται απο το app netflix). Εχω 4κ συνδρομη οποτε δεν ξερω αν γινεται σε χαμηλοτερο πακετο.

Enjoy

image.png.296287abe8937a35ae8ba463bcf2e216.png

Επεξ/σία από Aias
Δημοσ.
9 ώρες πριν, splanis είπε

και σε edge δεν παιζει 4k?

4κ παιζει οταν εχεις 4κ οθονη η τηλεοραση. Το θεμα ειναι οταν εχεις 2κ (1440p) δεν εβγαζε την αναλυση αυτη αλλα την προηγουμενη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε ετσι το εχω, αλλα δεν μου δειχνει πανω απο 1920χ1080 αναλυση.

Επισης ειναι περιεργο στα στατιστικα που δειχνεις, ναι μεν εχεις 2κ αναλυση αλλα το bitrate στο video ειναι μολις 833;

EDIT

Τελικα γινεται, ανεβαινει η αναλυση στα 2κ. Και το bitrate αυξανεται εαν ενεργοποιηθει το HDR. Αλλιως ειναι ετσι χαμηλο και σε εμενα. Με το HDR παει πανω απο 5000.

Επεξ/σία από Lazostat

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...