Nephos Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) UPDATE: Ώπα, that was fast! Μου επέστρεψαν ήδη το πλήρες ποσό και στην τράπεζα μου μάλιστα. Μπορώ επιτέλους να κοιμηθώ ήσυχα νομίζω. Αφήνω το υπόλοιπο thread σε περίπτωση που βοηθήσει κάποιο άλλο άτομο. Καλησπέρα, είχα κάνει σήμερα μια παραγγελία από Banggood την οποία ακύρωσα έπειτα απο λίγο για τον εξής λόγο: Δεν είχα παρατηρήσει (ή δεν περίμενα ότι θα έπαιζε ρόλο) ότι το νόμισμα που είχε by default το website ήταν USD (αμερικάνικο δολλάριο) και όταν τελικά πλήρωσα για την παραγγελία μέσα από PayPal, το ποσό που χρεώθηκα ήταν μεγαλύτερο από το αναγραφόμενο επειδή μάλλον η PayPal χρησιμοποιεί διαφορετικά conversion rates από ευρώ σε δολλάριο απ' ότι το Banggood. Οπότε επικοινώνησα με agent της Banggood σε live chat για να ακυρώσω την παραγγελία, αλλά δεν συννενοήθηκα καλά γιατί μου φαίνεται δεν ήξερε καλά αγγλικά και χρησιμοποιούσε συνήθως αυτόματες απαντήσεις σαν bot, και όταν ρωτούσα διευκρίνηση για κάτι που δεν έβγαζε νόημα απλά μου ξανάστελνε το ίδιο... Συγκεκριμένα ήθελα να καταλάβω αν τα χρήματα θα επιστρέψουν στο υπόλοιπο της PayPal ή στην τράπεζα από την οποία πλήρωσα με την χρεωστική μου κάρτα, και επίσης αν θα λάβω το πλήρες ποσό ή αν υπάρχει πιθανότητα να υποστεί πάλι κάποιο αλλόκοτο conversion rate και να πάρω πίσω λιγότερα. Έχει κανείς εμπειρία με μια τέτοια κατάσταση; Ευχαριστώ. Υ.Γ.: Εν το μεταξύ πήγα και ξανάκανα την ίδια παραγγελία, αυτή την φορά σε ευρώ, και όντως με χρέωσε το μικρότερο ποσό που έγραφε, εφόσον δεν χρειάστηκε να κάνει convert. Το refund μου είπαν θα πάρει λίγες εργάσιμες αλλά το κινητό που ήθελα είναι σε προσφορά για λίγο και προτίμησα να μην περιμένω... όποτε το έχω τώρα ουσιαστικά διπλοπληρώσει και το άγχος μου είναι στο ταβάνι 😁 Επεξ/σία 3 Μαΐου 2021 από Nephos
ifaist Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Εχω παρομοια εμπειρια με το banggood. Πολυ ευχαριστημενος! Σε αγορα κινητου το οποιο δεν ειχε φυγει απο την αποθηκη τους, ζητησα επιστροφη χρημματων και σε συννενοηση μεσο μεσεντζερ η επιστροφη εγινε σε λιγοτερο απο 6 ωρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα