Προς το περιεχόμενο

Codemasters F1 2021 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε επειδή κράζω πολύ το τελευταίο παιχνίδι, λέω μην είμαι λίγο biased :D

Ξέχασα να αναφέρω ότι κάποια curbs αν τα κοιτάξεις λίγο στραβά σου πετάνε το μονοθέσιο εκτός, πράγμα που έχουμε δει δεν γίνεται στην πραγματικότητα τόσο έντονα.

Οι πίστες δεν μπήκαν στην ώρα τους γιατί το calendar βγήκε αρκετά αργά λόγω covid οπότε τους έδωσε λιγότερο χρόνο να τις δουλέψουν. Πέρσι ας πούμε zandvoort και Vietnam ήταν μέσα στο release.

Θετικές βαθμολογίες έχει γιατί κάποια πράγματα τα έχει βελτιώσει σε σχέση με προηγούμενους τίτλους (differential, brake bias, road textures, αρκετά ανανεωμένα curbs) και έχουν προσθέσει και ένα ψευτο story mode.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, just getting started είπε

Ε επειδή κράζω πολύ το τελευταίο παιχνίδι, λέω μην είμαι λίγο biased :D

Ξέχασα να αναφέρω ότι κάποια curbs αν τα κοιτάξεις λίγο στραβά σου πετάνε το μονοθέσιο εκτός, πράγμα που έχουμε δει δεν γίνεται στην πραγματικότητα τόσο έντονα.

Οι πίστες δεν μπήκαν στην ώρα τους γιατί το calendar βγήκε αρκετά αργά λόγω covid οπότε τους έδωσε λιγότερο χρόνο να τις δουλέψουν. Πέρσι ας πούμε zandvoort και Vietnam ήταν μέσα στο release.

Θετικές βαθμολογίες έχει γιατί κάποια πράγματα τα έχει βελτιώσει σε σχέση με προηγούμενους τίτλους (differential, brake bias, road textures, αρκετά ανανεωμένα curbs) και έχουν προσθέσει και ένα ψευτο story mode.

μάλιστα, λίγο βλακεία για τις πίστες αλλά οκ..

στα του παιχνιδιού:
παίζοντας λίγο, έχω να πω πως, η οδήγηση έγινε καλύτερη σε σχέση με πέρσι. Ο ήχος είναι καλύτερος σε σχέση με πέρσι! Πατάς τα κερμπ και πας ταξίδι πραγματικά. Το ΑΙ παραμένει εκνευριστικά χαζό, αφού δε ψήνεται να σε αποφύγει και σε πάει τρένο αν τύχει και είσαι πιο αργός σε κάποια στροφή ή επιτάχυνση, το χω μάθει πια τόσα χρόνια :P. Tα γραφικά είναι ωραία,πιο γήινα χρώματα, θα μπορούσαν και καλύτερα, πχ στο photomode τα έφερα ακριβώς εκεί που λες, είναι αληθινή φώτο ή από παιχνίδι. Ίδια έμεινε η φωνή του μηχανικού βέβαια :P .
Για το story δε καίγομαι :P , αλλά ως τώρα μου αρέσει, οπότε και θα το κρατήσω. Μέχρι το βράδυ θα βγάλω τα setups.

Δημοσ.

Νταξ αυτό για τα curbs βέβαια δεν είναι και ρεαλιστικό, γιατί στη πραγματικότητα όποιο curb δεν κάνει ζημιά στην ανάρτηση/πάτωμα όχι απλά το πατάνε, το καβαλάνε...

Στα του AI το πρόβλημα φαίνεται μεγαλύτερο από ότι είναι γιατί αυτή τη στιγμή έχει ένα bug που κάνει τα AI να παίρνουν οποιαδήποτε γρήγορη στροφή που απαιτεί αεροδυναμικότητα με φουλ γκάζι οπότε πέφτουν πάνω στο παίκτη γιατί πάει πολύ πιο αργά :D

Χαρακτηριστικό παράδειγμα στροφή 7 στο zandvoort που κερδίζουν 0.7-1 δεύτερο μόνο εκεί...

Έχουν ανακοινώσει πάντως ότι αυτό θα το φτιάξουν

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, just getting started είπε

Νταξ αυτό για τα curbs βέβαια δεν είναι και ρεαλιστικό, γιατί στη πραγματικότητα όποιο curb δεν κάνει ζημιά στην ανάρτηση/πάτωμα όχι απλά το πατάνε, το καβαλάνε...

Στα του AI το πρόβλημα φαίνεται μεγαλύτερο από ότι είναι γιατί αυτή τη στιγμή έχει ένα bug που κάνει τα AI να παίρνουν οποιαδήποτε γρήγορη στροφή που απαιτεί αεροδυναμικότητα με φουλ γκάζι οπότε πέφτουν πάνω στο παίκτη γιατί πάει πολύ πιο αργά :D

Χαρακτηριστικό παράδειγμα στροφή 7 στο zandvoort που κερδίζουν 0.7-1 δεύτερο μόνο εκεί...

Έχουν ανακοινώσει πάντως ότι αυτό θα το φτιάξουν

Αυτό που λες μόνο στο zandvoort το έχω παρατηρήσει και εγώ πουθενά αλλού. 

Σημείωση για portimao : η καλύτερη πίστα του game μέχρι στιγμής πραγματικά τα έχει όλα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nik1239 είπε

Αυτό που λες μόνο στο zandvoort το έχω παρατηρήσει και εγώ πουθενά αλλού. 

Σημείωση για portimao : η καλύτερη πίστα του game μέχρι στιγμής πραγματικά τα έχει όλα

Pouhon στο spa, t9 Barcelona, copse και stowe στο Silverstone, είναι κι άλλες απλά στο zandvoort οι 7-8-9 βγάζουν μάτι σε βαθμό που ακόμα και οι eSports drivers χάνουν δευτερόλεπτο...

Πορτιμάο πραγματικά φανταστικό, απίστευτο flow και αλλαγές υψομέτρου σε συνδιασμό με δύσκολο traction γιατί τα traction zones είναι ανηφορικά. Όλες οι στροφές διαφορετικές, με περιθώριο ερμηνείας για τις γραμμές και αρκετά φαρδιά πίστα. Επίσης μηδέν chicanes :D

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, just getting started είπε

Pouhon στο spa, t9 Barcelona, copse και stowe στο Silverstone, είναι κι άλλες απλά στο zandvoort οι 7-8-9 βγάζουν μάτι σε βαθμό που ακόμα και οι eSports drivers χάνουν δευτερόλεπτο...

Πορτιμάο πραγματικά φανταστικό, απίστευτο flow και αλλαγές υψομέτρου σε συνδιασμό με δύσκολο traction γιατί τα traction zones είναι ανηφορικά. Όλες οι στροφές διαφορετικές, με περιθώριο ερμηνείας για τις γραμμές και αρκετά φαρδιά πίστα. Επίσης μηδέν chicanes :D

Θυμάμαι στο zandvoort του προηγούμενου game πήγαινες άνετα flat out την συγκεκριμένη στροφή και είχε πολύ καλύτερη πρόσφυση

Στην copse επίσης έχω παρατηρήσει το AI να πηγαίνει λίγο ποιο γρήγορα στις άλλες δεν το θυμάμαι θα το ξαναδώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έτοιμα τα setups!  Τα ανέβασα.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το f1carsetup.com έχει δώσει τα setups του, τα οποία βρίσκω και πολύ τίμια. Είναι ανεβασμένα όπως τα δίνουν εκείνοι, οπότε σε αυτούς τα εύσημα!
Στο site θα βρείτε και διάφορα mods για τα παιχνίδια της f1 (δε λειτουργούν σε online προφανώς)

F1-2021-logo.png.23c0fc7d7765611e807c3fa923f50315.png

F1 2021 setups (all tracks by f1carsetup.com)

καλά γκάζια και προσοχή στα κέρμπς!

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Έτοιμα τα setups! Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το f1carsetup.com έχει δώσει τα setups του, τα οποία βρίσκω και πολύ τίμια. Είναι ανεβασμένα όπως τα δίνουν εκείνοι, οπότε σε αυτούς τα εύσημα!
Στο site θα βρείτε και διάφορα mods για τα παιχνίδια της f1 (δε λειτουργούν σε online προφανώς)

Τα mods που είναι;

Επεξ/σία από Nik1239
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Nik1239 είπε

Τα τεσταρες; Σε σχέση με δικά σου πως είναι; 

δεν έχω δικά μου, χρόνια τρέχω με αυτών εκεί :D

Δημοσ.
Μόλις τώρα, xtrmsnpr είπε

δεν έχω δικά μου, χρόνια τρέχω με αυτών εκεί :D

Ναι μπήκα και είδα ότι είναι από εσένα και έκανα edit το προηγούμενο ποστ 😅

Δημοσ.
2 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Έτοιμα τα setups!  Τα ανέβασα.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το f1carsetup.com έχει δώσει τα setups του, τα οποία βρίσκω και πολύ τίμια. Είναι ανεβασμένα όπως τα δίνουν εκείνοι, οπότε σε αυτούς τα εύσημα!

Αντιγράφω από αλλού σετ απς πλέον, αλλά πάντα εκτιμάω τέτοιες κινήσεις σου !

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, GjokerR είπε

Αντιγράφω από αλλού σετ απς πλέον, αλλά πάντα εκτιμάω τέτοιες κινήσεις σου !

Ναι μωρέ, όποιος θέλει σιγά. Σε ευχαριστώ ☺️!

Πιστεύω πως υπάρχουν και καλύτερα (trl limitless πχ) , αλλά με τον James τα πάμε καλά και πάντα του τα ανεβάζω τα τελευταία 4 χρόνια, και με αυτά παίζω και εγώ, παράπονο δεν έχω. Πέρσι ίσως ήταν λίγο με λάθη, αλλά του τα διόρθωσα, όπως κ φέτος είχε 1-2 πιέσεις ελαστικών λάθος αντιγραμμένα. Αλλά μου έδωσε τα σωστά, οπότε φίνα.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ αντιγράφω από ένα φίλο σε μια λιγκα, που απ όσο ξέρω τα αντιγράφει από αλλού και τα φέρνει στα μέτρα του μετά 😂

Βέβαια όταν πρωτοπήρα δικό του, τρομαξα να κάνω λαπ γιατί συνήθως τα παίζει στα όρια του overstreer 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...