Προς το περιεχόμενο

Motorola g9 plus vs Xiaomi note 9 pro.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε ολους και χρονια πολλα!

μετα απο 4 χρονια με huawei p9 ηρθε η ωρα να το αλλαξω μιας και πλεον κολλαει απιστευτα!

εχω βρει 2 αξιολογες προτασεις...motorola g9 plus η xiaomi note 9 pro...το motorola δεν το εχω δει αποκοντα αλλα με προβηματιζει το μεγεθος του,,...το note 9 pro το επιασα στα χερια μου ...ωραια συσκευη αν και απο οτι γραφει ειναι λιγο μικροτερο απο motorola g9 plus...

ακουω γνωμες...λενε οτι το λειτουργικο της xiaomi δεν ειναι τοσο καλο...ακουω γνωμες

Δημοσ.

εγω ειμουν σε διλλημα του μοτορολα και του ρεαλμι 7 προ ( για δευτερο το θελω )

. τελικα παρηγγειλα το samsung a32 4g στα 191 ευρω.  ( ναι μην κραζετε τωρα το ξερω το a51 που ειχα παρει βγηκε μαπα και ελεγα ποτε σαμσουγκ αλλα οι παλιεσ αγαπεσ δεν ξεχνιουντε ). αμα δεν βγει καλο και αυτο το πουλαω χθεσ και παω να παρω το s20 fe . 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, galimanas είπε

motorola g9 plus η xiaomi note 9 pro

Λιγο καλυτερο επεξεργαστη το motorola (σε καθημερινη χρηση δεν νομιζω να φαινεται ομως) και λιγο καλυτερη οθονη οσον αφορα το hdr περιεχομενο. Στα υπολοιπα χαρακτηριστικα ειναι πανω κατω στα ιδια.

Απο θεμα μεγεθους και βαρους το motorola ξεφευγει η αληθεια ειναι. Το redmi note 9 pro , το οποιο και εχω , σαν μεγεθος συνηθιστηκε , σαν βαρος ακομα το νοιωθω καπως μετα απο αρκετο πλεον χρονο χρησης. Σκεψου οτι το motorola ειναι λιγο μεγαλυτερο και λιγο βαρυτερο.

Το miui , οπως το βλεπω και δουλευω στο redmi note 9 pro , μια χαρα μου φαινεται. Βαρυ customization , αλλα με λογικη και πρακτικοτητα. Δεν εχω συναντησει προβληματα. 

Δεν λες μπατζετ που κοιτας και που δινεις εμφαση στο κινητο. Κοινως δεν συμπληρωσες την φορμα. Εμενα παντως το επομενο κινητο μου θα εχει amoled και 5g , καπου στην μεσαια κατηγορια και προς τα πανω. Εκτος και αν βρω καμμια χιλιαρουμπα στον δρομο και παρω καποια τρελη ναυαρχιδα. Αλλα αν θελουμε να ειμαστε ρεαλιστες , ενα κινητο της μεσαιας κατηγοριας καλυπτει τους περισσοτερους απο εμας.

Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα στα 2...όπως βλέπω βίντεο λίγο μεγαλύτερο το μοτοτολα και λίγο βαρύτερο...από την άλλη δεν θα άλλαζα τη huawei αλλά μια ότι δεν έχει google και μια ότι ανέβασε πολύ τις τιμές με κάνουν να κοιτάω αλλού ...

Δημοσ.

Aν μπορεις να βρεις την σειρα P30 θα ησουν μια χαρα. Αλλα παλιο μοντελο , δεν νομιζω να αξιζει. H xiaomi εχει βγαλει γυρω στα 700 εκατομμυρια μοντελα..καποιο θα σου κανει.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, galimanas είπε

για p30 πλεον ψαχνομαι.....

Κλειδωμενος bootloader , αρα ξεχνας custom roms. Το λεω γιατι δεν νομιζω να παρει android 11. Περιορισμενη προσβαση στο camera2api και σε συνδυασμο με τον kirin , ξεχνας το gcam . Μονο σε παρα πολυ καλη τιμη , θα αξιζε να το παρεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί δεν κοιτάζεις το Huawei Nova 5T; Έχει Google services και από διαστάσεις είναι μια χαρά.

Επεξ/σία από intruder99
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...