Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ulalume είπε

Ναι ε; εμένα δεν πέφτει ιδιεταιρα όταν είναι idle. 

Εμένα είναι το 4g με τον snapdragon.  Μήπως έχεις με τον exynos?

Με exynos είναι ναι.

Βγαίνει 4g με Snapdragon?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, imr είπε

Με exynos είναι ναι.

Βγαίνει 4g με Snapdragon?

Λέω μήπως φταίει αυτό, μήπως έχουν διαφορετική διαχείριση μπαταρίας.

Ναι, βγήκε σε δεύτερο χρόνο 4g με τον 865 για την Ευρώπη. Αν πάρεις από κωτσοβολο-πλαισιο κτλ είναι μόνο με snapdragon και το 4g και το 5g. Skroutz βλέπω είναι με exynos. 

Και πάλι, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.  

Αλλά για παράδειγμα το φορτισα στη δουλειά  κατά τις 11-12, δεν το σκαλισα πολύ είναι η αλήθεια,  λίγα τηλέφωνα , 10-15 μηνύματα και άλλα τόσα mail και λίγο browsing. 

Το βράδυ  σπίτι μέχρι τις 12 χαλαρό browsing περιστασιακά, και τώρα το πρωί έχω 49% ακόμα. Δηλαδή  χαλαρή χρήση αλλά μόνιμα με Bluetooth και δεδομένα ανοιχτά 

https://www.sammobile.com/news/samsung-galaxy-s20-fe-4g-snapdragon-865-launched-website/amp/

Επεξ/σία από ulalume
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση (απο G7) με τη διαφορά ότι είμαι ανοιχτός σε μεταχειρισμένα €200-300.

Μέγεθος απο 5.7 είμαι καλυμμένος και η μνήμη μου κάνει και 64άρα εσωτερική χωρίς SD.

Τα υπόλοιπα τα ίδια!

Αναφορά σε κείμενο

Να έχει NFC, fingerprint, sd αν είναι 128 δεν μου είναι απαραίτητη.

Να έχει σίγουρα πολύ καλή κάμερα (στην κατηγορία) και πολύ καλή αυτονομία μπαταρίας.

5g δεν με χάλασε αλλά δεν είναι και deal breaker αν δεν έχει

Επεξ/σία από teodor_ch
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, teodor_ch είπε

Είμαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση (απο G7) με τη διαφορά ότι είμαι ανοιχτός σε μεταχειρισμένα €200-300.

Μέγεθος απο 5.7 είμαι καλυμμένος και η μνήμη μου κάνει και 64άρα εσωτερική χωρίς SD.

Τα υπόλοιπα τα ίδια!

Φίλε πονεμένη ιστορία.  Είναι αρκετά High end σε όλους τους τομείς το g7 για να το αντικαταστήσεις με λίγα χρήματα 

Δημοσ.

samsung s10 e/lite ?

one plus nord?

Έλεγα να πάρω δύο αλλά αν δεν βρίσκω καλή αναβάθμιση για το G7 το αφήνω για του χρόνου!

Έστω για το G6 της γυναίκας μου που έχει τα χρονάκια του πώς είναι τα παραπάνω?

Δημοσ.

Εγώ από g6 πήγα σε g7....

Το s10 είναι upgrade,  τo nord όχι σε όλους τους τομεις σε σχέση  με το 7

Κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον .

Εφόσον  βέβαια  ψάχνεις και μεταχειρισμένο,  αν τα βρεις σε καλή τιμη/κατάσταση τότε μια χαρά. 

Εγώ έψαχνα καινούργιο,  αν ήταν πιο φτηνό το nord θα το είχα πάρει, αλλά αφού θα έπρεπε να ανέβω, ανέβηκα κι άλλο τελικα

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...