Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό βράδυ σε όλους

έχω ένα Huawei p 20 pro και ξαφνικά είδα μία ανισότητα όπως το παρατήρησα κ βλέπετε κ εσείς στις εικόνες τον λόγο...4 χρόνια δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα κ τολμώ να πω ότι το έχω ακόμα σαν καινούργιο!!Πιθανολογώ ότι έχει φουσκώσει η μπαταρία....εννοείται ότι εγγύηση δεν υπάρχει πια και δε θυμάμαι αν το πήρα από vodafone-cosmote κτλ ..τί κάνω??αντιπροσωπεία?ένα οποιοδήποτε μαγαζί για επισκευές??Ευχαριστώ!

1620417179836.jpg

1620417179843.jpg

1620417179849.jpg

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε

Μπαταρία είναι, θα πας Μιχαλακοπούλου στο service της Huawei και καθάρισες (και πολύ οικονομικά κιόλας)

https://g.page/huawei-exclusive-service-center?share

Ευχαριστώ θα επικοινωνήσω αύριο κ ελπίζω να φτιάχνεται "οικονομικά"...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vaiol είπε

Ευχαριστώ θα επικοινωνήσω αύριο κ ελπίζω να φτιάχνεται "οικονομικά"...

Εχει "παρει" και η οθονη σου.... Δεν ξερω αν θα ειναι τοσο οικονομικο πλεον

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Tsilitheo2 είπε

Εχει "παρει" και η οθονη σου.... Δεν ξερω αν θα ειναι τοσο οικονομικο πλεον

Καλημέρα αυτό φοβάμαι κ εγώ.....πρέπει να περιμένω και την δευτέρα γιατί είναι κλειστα ΣΚ...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, vaiol είπε

Καλημέρα αυτό φοβάμαι κ εγώ.....πρέπει να περιμένω και την δευτέρα γιατί είναι κλειστα ΣΚ...

αν δεν βλέπεις τίποτα περίεργο στην οθόνη του κινητού όταν το έχεις ανοιχτό δεν έχει πάθει τίποτα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ChrisN.S. είπε

αν δεν βλέπεις τίποτα περίεργο στην οθόνη του κινητού όταν το έχεις ανοιχτό δεν έχει πάθει τίποτα

πριν το κλείσω κλτ όσο κοίταξα δουλευε κανονικά η οθόνη στο μέτρο του δυνατού που πρόλαβα να δω...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε

Λέγοντας οτι η οθονη εχει "παρει" ,εννοώ οτι και αυτη ξεκολλησε οπως το πισω ... Αρα εχουμε: μπαταρια , καπακι, ξεκολλημα οθονης , καινουργιες κολλες μπρος - πισω , αδιαβροχοποιηση .. 

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Tsilitheo2 είπε

Λέγοντας οτι η οθονη εχει "παρει" ,εννοώ οτι και αυτη ξεκολλησε οπως το πισω ... Αρα εχουμε: μπαταρια , καπακι, ξεκολλημα οθονης , καινουργιες κολλες μπρος - πισω , αδιαβροχοποιηση .. 

κατάλαβα, βγαίνουν θεματάκια δηλαδή αλυσίδα πάει

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά όλα καλά με 42 ευρώ!! Πολύ εξυπηρετικοί στην μιχαλακοπούλου τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!!

ΥΓ: κ 100 να έκανε θα τα έδινα να λέμε κ την αλήθεια το κινητό είναι μπόμπα ακόμα!!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...