aris7565 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Καλημερα σε ολη τη παρεα. Εχω ενα μικρο θεματακι, το κινητο μου το πηρε ο μικρος και καθως επαιζε με κλειδωμενο το κινητο και πατουσε οτι ναναι το κλειδωσε με αποτελεσμα να μου λεει οτι το Iphone απενεργοποιηθηκε και να συνδεθει με το Itunes. Οπως και εκανα απλα το θεμα ειναι οτι μου ζηταει να κανω συνδεση με το apple id αλλα δεν μπορω να το θυμηθω με τιποτα (προκειται για το 2ο τηλ μου και δεν το χρησιμοποιω συχνα παρα περισσοτερο για hotspot) αφου στην ενδειξη για συνδεση μου αναφερει μονο το πρωτο γραμμα του mail μου και το @gmail.com Υπαρχει ρε παιδια καποιος τροπος να μπορεσω να εμφανισω το email ωστε να συνδεθω για να μην χρειαστει να σβησω απο μεσα ολα τα δεδομενα κτλ? Υπαρχει καποια εφαρμογη που να ειναι εφικτο να φανει ποιο apple id εχει μεσα η συσκευη? Γνωριζω το password αλλα δεν μπορω να βρω ποιο ειναι το μειλ που ειχα βαλει σαν icloud id στη συσκευη. Γνωριζει κανεις να με βοηθησει?
Finn Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Αν έχει κινητό από iOS 12, και είναι εώς iPhone X τότε υπάρχει τρόπος.
aris7565 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Iphone 7 plus ειναι και ειναι στο ios 14 κατι δεν θυμαμαι ακριβως ποιο εχει
koutsis Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Συγγνώμη να σε ρωτήσω κάτι; πόσους διαφορετικούς λογαριασμούς Gmail έχεις που να αρχίζουν με το ίδιο γράμμα και δεν ξέρεις ποιον σου ζητάει; 🤔🤔 3
aris7565 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 59 λεπτά πριν, koutsis είπε Συγγνώμη να σε ρωτήσω κάτι; πόσους διαφορετικούς λογαριασμούς Gmail έχεις που να αρχίζουν με το ίδιο γράμμα και δεν ξέρεις ποιον σου ζητάει; 🤔🤔 Παιζει να τον εχω κανει στην τυχη αλλα δεν θυμαμαι ακριβως πως ηταν το μειλ, αυτο ειναι το θεμα 2
Sheogorath Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 9 ώρες πριν, aris7565 είπε Καλημερα σε ολη τη παρεα. Εχω ενα μικρο θεματακι, το κινητο μου το πηρε ο μικρος και καθως επαιζε με κλειδωμενο το κινητο και πατουσε οτι ναναι το κλειδωσε με αποτελεσμα να μου λεει οτι το Iphone απενεργοποιηθηκε και να συνδεθει με το Itunes. Οπως και εκανα απλα το θεμα ειναι οτι μου ζηταει να κανω συνδεση με το apple id αλλα δεν μπορω να το θυμηθω με τιποτα (προκειται για το 2ο τηλ μου και δεν το χρησιμοποιω συχνα παρα περισσοτερο για hotspot) αφου στην ενδειξη για συνδεση μου αναφερει μονο το πρωτο γραμμα του mail μου και το @gmail.com Υπαρχει ρε παιδια καποιος τροπος να μπορεσω να εμφανισω το email ωστε να συνδεθω για να μην χρειαστει να σβησω απο μεσα ολα τα δεδομενα κτλ? Υπαρχει καποια εφαρμογη που να ειναι εφικτο να φανει ποιο apple id εχει μεσα η συσκευη? Γνωριζω το password αλλα δεν μπορω να βρω ποιο ειναι το μειλ που ειχα βαλει σαν icloud id στη συσκευη. Γνωριζει κανεις να με βοηθησει? Πας με απόδειξη αγοράς σε μαγαζί Apple και στο ξεκλειδώνουν. 2
aris7565 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 3 ώρες πριν, Sheogorath είπε Πας με απόδειξη αγοράς σε μαγαζί Apple και στο ξεκλειδώνουν. Ειναι iphone 7 plus, η αποδειξη και να υπηρχε θα εχει "λιωσει" Μα δεν ειναι θεμα οτι δεν ξερω τον κωδικο, το μειλ ειναι το θεμα οτι δεν θυμαμαι, δεν υπαρχει καποιος τροπος ή προγραμμα που να μπορει να μου δειχνει το μειλ? ή εστω παραπανω απο το πρωτο γραμμα του μειλ ?
genious1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 πρέπει να το θυμηθείς δεν είναι ότι θα χασεις μόνο τα δεδομένα, δεν γίνεται να το κάνεις reset χωρις το apple account
koutsis Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 56 λεπτά πριν, aris7565 είπε Ειναι iphone 7 plus, η αποδειξη και να υπηρχε θα εχει "λιωσει" Μα δεν ειναι θεμα οτι δεν ξερω τον κωδικο, το μειλ ειναι το θεμα οτι δεν θυμαμαι, δεν υπαρχει καποιος τροπος ή προγραμμα που να μπορει να μου δειχνει το μειλ? ή εστω παραπανω απο το πρωτο γραμμα του μειλ ? Βασικά πως θυμάσαι το password αλλά όχι το mail? To mail μας το ξέρουμε όλοι. Το password συνήθως ξεχνάμε!
aris7565 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Διοτι εκτος απο τραπεζες, βαζω τον ιδιο κωδικο σχεδον παντου, αντε με μια παραλλαγη του τυπου ερωτηματικο ή "παπακι". Μου δειχνει μονο το πρωτο γραμμα και δεν μπορω να θυμιθω τι μειλ ειχα βαλει γαμωτο, δεν υπαρχει καποιο προγραμμα που συνδεοντας το iphone να βγαζει εστω καποια γραμματα παραπανω απο το cloud που ειναι συνδεδεμενο αν οχι ολοκληρο? Δεν υπαρχει εναλλακτικη να το δειχνει καποιο προγραμμα απο αυτα που κυκλοφορουν στο ιντερνετ?
koutsis Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 4 λεπτά πριν, aris7565 είπε Διοτι εκτος απο τραπεζες, βαζω τον ιδιο κωδικο σχεδον παντου, αντε με μια παραλλαγη του τυπου ερωτηματικο ή "παπακι". Μου δειχνει μονο το πρωτο γραμμα και δεν μπορω να θυμιθω τι μειλ ειχα βαλει γαμωτο, δεν υπαρχει καποιο προγραμμα που συνδεοντας το iphone να βγαζει εστω καποια γραμματα παραπανω απο το cloud που ειναι συνδεδεμενο αν οχι ολοκληρο? Δεν υπαρχει εναλλακτικη να το δειχνει καποιο προγραμμα απο αυτα που κυκλοφορουν στο ιντερνετ? Μπαα δεν νομίζω. Αλλά όπως ρώτησα και πριν πόσα διαφορετικά Gmail έχεις; δοκίμασε τα όλα. Εγώ ένα mail έχω όλο κι όλο 😂
aris7565 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Βρε δν έχω πολλά απλά δν θυμάμαι πως ακριβώς το είχα γράψει αυτό είναι το θέμα
koutsis Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, aris7565 είπε Βρε δν έχω πολλά απλά δν θυμάμαι πως ακριβώς το είχα γράψει αυτό είναι το θέμα Τι εννοείς δεν θυμάσαι πως το έγραψες; διμιουργησες καινούργιο mail μόνο για αυτό το τηλέφωνο; δεν έβαλες το mail που ήδη είχες;
aris7565 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Ναι ακριβως. Εκανα νεο μειλ διοτι το κανονικο μου μειλ το εχω στο βασικο μου iphone 11 pro max που ειναι το βασικο μου τηλ. Εκανα αλλο μειλ ξεχωριστο γιατι αυτο το τηλ το ειχα σαν δευτερο για μεσα στο σπιτι και για να παιζουν τα μικρα κανενα παιχνιδι κτλ. Γιαυτο ακριβως τον λογο δεν θυμαμαι ακριβως πως ειχα γραψει το μειλ, και ετσι ψαχνω καποιο προγραμμα που ωστε να μου δωσει καποια βοηθεια εστω (καποια γραμματα περισσοτερα ας πουμε εμφανη) για να το θυμηθω
SabotazNic Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 btw σε μελλοντικα τετοια mail accounts, να βαζετε στις πληροφοριες ως mail ανακτησης το βασικο. 2 ώρες πριν, koutsis είπε Τι εννοείς δεν θυμάσαι πως το έγραψες; διμιουργησες καινούργιο mail μόνο για αυτό το τηλέφωνο; δεν έβαλες το mail που ήδη είχες; Δεν ειναι παραλογο, ειδικα οταν μιλαμε για κινητο που το χρησιμοποιουν παιδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα