Ukforthemoment Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Δοκίμασε να μπεις σε διαφορα emails που θυμάσαι .
aris7565 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Καλημερα. Παιδια το εχω κανει αυτο, εχω δοκιμασει με διαφορα μειλ που ισως ειναι και εναλλακτικες τους. Γιαυτο ανοιξα το θεμα αν γνωριζει καποιος καποιο τροπο ισως με καποιο προγραμμα ή οτιδηποτε αν συνδεθει το κινητο να φανει εστω το μειλ με παραπανω απο ενα γραμμα εμφανιζομενο
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Στις 8/5/2021 στις 3:28 ΜΜ, aris7565 είπε Παιζει να τον εχω κανει στην τυχη αλλα δεν θυμαμαι ακριβως πως ηταν το μειλ, αυτο ειναι το θεμα Δεν υπάρχει τύχη……
tarantino2004 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Άνοιξε τον browser Safari και δοκίμασε να μπείς στο iCloud.com. Αν δεν μπορέσεις, δοκίμασε με τον browser που χρησιμοποιείς στον υπολογιστή σου. Με λίγη τύχη, άν είχες μπεί με αυτό τον τρόπο στο iCloud στο παρελθόν και είχες επιλέξει να θυμάται κάθε φορά τα στοιχεία σου κατά την είσοδό σου στην υπηρεσία, θα σε ρωτήσει μόνο το password (ή το τετραψήφιο pin) που έχεις βάλει και το θυμάσαι. * όλα τα παραπάνω δοκίμασέ τα στον βασικό υπολογιστή σου Επεξ/σία 9 Μαΐου 2021 από tarantino2004 1
Finn Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 iOS forensic toolkit, checkra1n JB για συμβατές συσκευές και βρήκες το email της συσκευής. Το έκανα πρόσφατα σε όχι κλεμμένο κινητό. Μετά το restore ο κάτοχος έκανε επαναφορά του iCloud password μπροστά μου με τον αριθμό τηλεφώνου που είχε πριν στη συσκευή και με το τελευταίο γνωστό passcode που είχε ορίσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα