Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, bioentre είπε

Τι εννοείς full price? Μισή τιμή έχει από αυτά που just work (το περσινό μοντέλο δηλαδή).

Η μείωση στη τιμή οφείλεται στο γεγονός ότι τα cpu φτιάχνονται in house εν αντιθέση με πριν όπου πληρώναμε και την intel.

Συμφωνώ βέβαια ότι αποτελεί και μερκετίστικο τρικ και χωρίς αυτήν ίσως να μην είχαν μπει δυνατά στην αγορά τουλάχιστον φέτος.

Μάλλον φαίνεται ότι problem solved με reinstall του MacOS.

https://support.apple.com/el-gr/HT204904

Βέβαια η εικόνα είναι 4Κ/30HZ οπότε ΟΚ.

Ακόμα τα ίδια.

Συνεχίζουμε να το ψάχνουμε με το support.

Επεξ/σία από tsakitsan95
Δημοσ.

Πάντως σε αυτό που λέει ο ts πιο πάνω έχει δίκιο. Είναι universal πρωτόκολλα. Δεν γίνεται να μην δουλεύουν. Και αν ο adapter δουλευει με άλλο pc , τότε προφανώς κάτι έχει πάει στραβά με τον συνδιασμό mac - adapter. Για την ιστορία, εγώ το δικό μου (όχι Μ1) με έναν no name adapter το συνδέω στην οθόνη (2k βέβαια) και πότε δεν είχα κανένα θέμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρόβλημα λύθηκε με αλλαγή αντάπτορα. Το τι εφταιγε, δε καταφέραμε να το βρούμε...

btw δεν πήρα τον apple.

Επεξ/σία από tsakitsan95
Δημοσ.
Στις 10/5/2021 στις 8:01 ΜΜ, tsakitsan95 είπε

Εστω ότι τα κινητά είχαν ακόμα υποδοχή aux. Το aux είναι κάτι universal, χρησιμοποιείται παντού. Θα δεχόσουν να σου έλεγε η apple ότι στο δικια μου υποδοχή θα παιξει σωστά μόνο το δικο μου προϊόν που έχει 3x την τιμή των υπολοίπων;; 

Γκούχου... γκούχου... https://www.vox.com/2016/9/10/12871500/iphone-2007-headphone-jack 

Δημοσ.
Στις 9/5/2021 στις 5:04 ΜΜ, tsakitsan95 είπε

Πραγματικά με εξοργίζει το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή κάνω beta testing σε full price συσκευή.

είμαστε στη φάση όπου το software προσπαθεί να φτάσει το hardware. Μην συγχύζεσαι όμως, σκέψου ότι έχεις πάρει ένα τούμπανο επεξεργαστή σε πολύ καλή τιμή και κάνε λίγη υπομονή και όλα θα φτιάξουν.

Στις 14/5/2021 στις 9:40 ΠΜ, tsakitsan95 είπε

Το πρόβλημα λύθηκε με αλλαγή αντάπτορα. Το τι εφταιγε, δε καταφέραμε να το βρούμε...

νομίζω είναι προφανές ότι έφταιγε ο αντάπτορας.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, onelonelystar είπε

είμαστε στη φάση όπου το software προσπαθεί να φτάσει το hardware. Μην συγχύζεσαι όμως, σκέψου ότι έχεις πάρει ένα τούμπανο επεξεργαστή σε πολύ καλή τιμή και κάνε λίγη υπομονή και όλα θα φτιάξουν.

νομίζω είναι προφανές ότι έφταιγε ο αντάπτορας.

Δε θα το έλεγα...

Σε windows laptop δούλευε μία χαρά. Τέσπα για την ώρα όλα οκαυ 😛

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...