Ukforthemoment Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 7 λεπτά πριν, Macosj είπε Δεν είναι μόνο η δουλειά. Περισσότερο είναι οι γνώσεις που χάνονται αν δεν τις εξασκείς. Βγαίνει ο άλλος ιατρός και από την Ανατομία πάει και πλένει τουαλέτες 1 χρόνο. Πάει αυτός θα έχει ξεχάσει τα μισά. Ενώ οι γυναίκες μπαίνουν απευθείας μεταπτυχιακό, δουλειά. Αυτό είναι μια διάκριση, εγώ απορώ πως είναι δυνατόν να επιτρέπεται αυτό και να είμαστε στην ΕΕ Εγω δεν ξερω κανεναν γιατρο που να υπηρετησε και να επλενε χεστρες.Ολοι στα πουπουλα ήταν .Και όχι τωρα αλλα τότε που καναμε 20 μηνες. Επισης δεν ξερω να υπηρξε ποτε γυναίκα αρχηγός ΕΔ ή υπουργός ωστε να αποκλεισει τις γυναικες απο το φανταριλίκι. 2
SB_1957 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 6 λεπτά πριν, Macosj είπε Δεν είναι μόνο η δουλειά. Περισσότερο είναι οι γνώσεις που χάνονται αν δεν τις εξασκείς. Βγαίνει ο άλλος ιατρός και από την Ανατομία πάει και πλένει τουαλέτες 1 χρόνο. Πάει αυτός θα έχει ξεχάσει τα μισά. Ενώ οι γυναίκες μπαίνουν απευθείας μεταπτυχιακό, δουλειά. Αυτό είναι μια διάκριση, εγώ απορώ πως είναι δυνατόν να επιτρέπεται αυτό και να είμαστε στην ΕΕ Δεν νομίζω ότι είναι τόσο τραγικά όπως τα περιγράφεις. Όσους γνωστούς έχω που είχαν πτυχίο το χρησιμοποίησαν στη διάρκεια της θητείας τους σε αντίστοιχες θέσεις. Αλλά κανένας τους δεν είχε πρόβλημα να πάει και παραμεθόριο, νησιά κ.λπ. όπου υπάρχουν ανάγκες και για γιατρούς και άλλες ειδικότητες. Όσο για τις γυναίκες με το μεταπτυχιακό κ.λπ. δεν ξέρω πολλές που βρήκαν αμέσως δουλειά στο αντικείμενό τους. Συνήθως σε κατώτερες θέσεις με υπόσχεση για πιθανή προαγωγή στο μέλλον! Και σε συνεντεύξεις για πρόσληψη ερωτήσεις του στυλ "αν κάνεις παιδιά ή αν έχεις ήδη, ποιος θα κάτσει σπίτι αν αρρωστήσει το παιδί"? Αυτό δεν είναι διάκριση? 2
Macosj Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, efib είπε Γιατρος δεν εισαι; Που ξερεις τι γινεται στις εταιριες; Το ξερεις οτι τις γυναικες τις ρωτανε αν εχουν παντρευτει, αν εχουν παιδια, αν ειναι αρραβωνιασμενες; Εχουν ρωτησει ποτε αντρα κατι τετοιο; ΔΕ θα δώσω αναφορά για το τι είμαι. Αν έχεις διαφορετική εμπειρία να την παραθέσεις και ας αφήσεις τις προσωπικές επιθέσεις. Βγαίνουμε από το νήμα όμως, το θέμα είναι ότι το σύνταγμα από την μία ορίζει ίδια δικαιώματα και από την άλλη υποχρεώνει τους άνδρες σε κάτι. Το τι γίνεται σε άλλα θέματα με το μπορεί να μην την προσλάβουν και τέτοια είναι υποθέσεις. Εδώ έχουμε μια παρατυπια στους νόμους Γιατί κολλήσατε στο παράδειγμα του ιατρού? Βάλε έναν οποιοδήποτε άλλο πτυχιούχο 2
Dantε Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Η λυση ειναι μια και ειναι απλη. I identify as apache helicopter και δεν υποχρεουμαι να κανω στρατο.Problem Solved. Μη πω οτι θα κατεβω και σε ολυμπιακους αγωνες ,αφου πρωτα κανω identify τη προηγουμενη μερα ως γυναικα.Να παρουμε και κανα φραγκακι. https://www.diaforetiko.gr/transexoual-arsivaristas-diagonistike-os-gyneka-ke-egrapse-istoria-kerdizontas-dyo-metallia/
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 11 λεπτά πριν, efib είπε Δεν ειναι προσωπικη επιλογη αυτο η οικειακη εργασια. Καλα, οχι πως περιμενα καλυτερο επιπεδο. Είναι απόλυτα προσωπική επιλογή. Το να κάνεις το άσπρο μαύρο όπου σε συμφέρει δεν είναι τρόπος για να βελτιωθεί η κοινωνία 6
efib Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, cthulhucarbide είπε Είναι απόλυτα προσωπική επιλογή. Το να κάνεις το άσπρο μαύρο όπου σε συμφέρει δεν είναι τρόπος για να βελτιωθεί η κοινωνία Ζεις σε αλλη Ελλαδα; Αν πιστευεις αυτο τοτε δεν εχω να πω κατι αλλο.
Dante80 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Το να κάνεις το άσπρο μαύρο όπου σε συμφέρει δεν είναι τρόπος για να βελτιωθεί η κοινωνία Το επιχείρημα είναι πως για να βελτιωθεί η κοινωνία πρέπει υποχρεωτικά να στέλνουμε τις κόρες μας στρατό στα 18; Και μετά να κοιμόμαστε ήσυχοι και βελτιωμένοι; 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις