kinezakos Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 καλησπέρα παιδιά! έχασα την άκρη μου που αγόραζα καπνό και τωρα ψαχνω κονε, εχω βρει μερικούς όμως μου ζητάν πολλά. αν κάποιος πουλάει επώνυμο σφραγισμένο και ειναι απο θεσσαλονικη ενδιαφέρομαι για 1kg χωρισμένο σε 200g για να μπορώ να πάρω διάφορες γεύσεις μέχρι 75 ευρω. ας μου στείλει μήνυμα
Xejolontas Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kinezakos είπε καλησπέρα παιδιά! έχασα την άκρη μου που αγόραζα καπνό και τωρα ψαχνω κονε, εχω βρει μερικούς όμως μου ζητάν πολλά. αν κάποιος πουλάει επώνυμο σφραγισμένο και ειναι απο θεσσαλονικη ενδιαφέρομαι για 1kg χωρισμένο σε 200g για να μπορώ να πάρω διάφορες γεύσεις μέχρι 75 ευρω. ας μου στείλει μήνυμα έχασες την άκρη σου γιατί πιάσανε κάτι Σύριους πρόσφατα πάνω από το άγαλμα Βενιζέλου με 2 τόνους καπνό ναργιλέ... Το διάβαζα προχθές Επεξ/σία 13 Μαΐου 2021 από Xejolontas
Moderators Inuyasha Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, kinezakos είπε καλησπέρα παιδιά! έχασα την άκρη μου που αγόραζα καπνό και τωρα ψαχνω κονε, εχω βρει μερικούς όμως μου ζητάν πολλά. αν κάποιος πουλάει επώνυμο σφραγισμένο και ειναι απο θεσσαλονικη ενδιαφέρομαι για 1kg χωρισμένο σε 200g για να μπορώ να πάρω διάφορες γεύσεις μέχρι 75 ευρω. ας μου στείλει μήνυμα Αν θες αγνωστου προελευσεως καπνους στειλε μυνημα να σου πω που παιζουν θεσσαλονικη , αν ψαχνεις με ταινια φορολογησης χλωμο να βρεις φτηνα
dgeorgios Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Στις 13/5/2021 στις 4:59 ΜΜ, kinezakos είπε καλησπέρα παιδιά! έχασα την άκρη μου που αγόραζα καπνό και τωρα ψαχνω κονε, εχω βρει μερικούς όμως μου ζητάν πολλά. αν κάποιος πουλάει επώνυμο σφραγισμένο και ειναι απο θεσσαλονικη ενδιαφέρομαι για 1kg χωρισμένο σε 200g για να μπορώ να πάρω διάφορες γεύσεις μέχρι 75 ευρω. ας μου στείλει μήνυμα Μπορείς φίλε μου να παραγγείλεις από Γερμανία χωρίς μεσάζοντες!
Moderators Inuyasha Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 16 ώρες πριν, dgeorgios είπε Μπορείς φίλε μου να παραγγείλεις από Γερμανία χωρίς μεσάζοντες! Δώσε LINK; Πο μαγαζί που στέλνει γιατί δεν 3χω βρει κανένα μια και λένε ότι απογορευεται
dgeorgios Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Μέσω τριγωνικής συναλλαγής μπορεί να γίνει ,αν θες να μάθεις περισσότερα dm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα