Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω ενα προβλημα στη συνδεση ξαφνικα ενω λειτουργουσε κανονικα το ιντερνετ τωρα δε μπορω να μπω σε καποιες ιστοσελιδες πχ scyscanner η skywalker ενω εχω ιντερνετ και συνδεται κανονικα στο fb η στο youtube. Αυτο συμβαινε σε ολες τις συσκευες που συνδεονται σε αυτο το δικτυο. Υπαρχει καποια λυση;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, stelios9 είπε

Καλησπερα εχω ενα προβλημα στη συνδεση ξαφνικα ενω λειτουργουσε κανονικα το ιντερνετ τωρα δε μπορω να μπω σε καποιες ιστοσελιδες πχ scyscanner η skywalker ενω εχω ιντερνετ και συνδεται κανονικα στο fb η στο youtube. Αυτο συμβαινε σε ολες τις συσκευες που συνδεονται σε αυτο το δικτυο. Υπαρχει καποια λυση;

Άλλαξε τα DNS με της Google 8.8.8.8 ή της Cloudflare 1.1.1.1 και δοκίμασε ξανά.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kormos είπε

Άλλαξε τα DNS με της Google 8.8.8.8 ή της Cloudflare 1.1.1.1 και δοκίμασε ξανά.

Το εκανα αλλα και παλι τιποτα. 

Δημοσ.

Καθάρισμα ιστορικού στο browser κανε και ξανά δοκίμασε. Εάν όχι δοκίμασε από άλλη συσκευή είτε κινητό είτε υπολογιστή να δεις εάν μπαίνει αλλιώς κάλεσε της βλάβες .

Δημοσ.
9 ώρες πριν, johnmegarythmos είπε

Καθάρισμα ιστορικού στο browser κανε και ξανά δοκίμασε. Εάν όχι δοκίμασε από άλλη συσκευή είτε κινητό είτε υπολογιστή να δεις εάν μπαίνει αλλιώς κάλεσε της βλάβες .

Απο αλλες συσκευες ας πουμε εναν αλλον υπολογιστη μπαινει κανονικα. Εγω δεν μπορω να μπω ακομα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, stelios9 είπε

Απο αλλες συσκευες ας πουμε εναν αλλον υπολογιστη μπαινει κανονικα. Εγω δεν μπορω να μπω ακομα

απο αλλον υπολογιστη στο ιδιο δικτυο?
εσυ δεν μπορεις να μπεις? εσυ απο που δεν μπορεις να μπεις? δεν μπορεις να μπεις σε αυτα τα δυο site μονο απο το κινητο σου? απο τον υπολογιστη σου? εκανες επανεκιννηση στις παραπανω συσκευες και φυσικα στο modem...

λιγα στοιχεια μας δινεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...