Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξεκινώ ένα θέμα για να αναφέρουμε γνώμες και προτάσεις για εξοπλισμό camping. Προσωπικά ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα σκίαστρο παραλίας και έχω δει το TerraNation Kau Kohu Plus. Σκήνη έχω για την ώρα αν και θα ήθελα να πάρω μια καινούργια καθώς αυτή που έχω την έχω πάνω από 10 χρόνια (3 ατομων campus ) και πλέον είμαστε 3 και πάμε για 4....αν έχετε κάποια πρόταση για σκηνή 4 ατόμων....τέλος σκέφτομαι να πάρω και ένα φωτοβολταϊκό με 2-3 λάμπες led και για να φορτίζω το κινητό οπότε και για αυτό αν έχει κάποιος αγοράσει κάτι, ας το προτείνει...

Δημοσ.

167 ευρώ για σκίαστρο δεν είναι πολλά; Δηλαδή, πόσα θα δόσεις για σκηνή; Πριν 1-2 εβδομάδες πήρα σκηνή 4 ατόμων με προθάλαμο από το lidl στα 50 ευρώ. Δεν την έχω χρησιμοποιήσει ακόμα, αλλά τα υλικά φαίνεται να είναι καλής ποιότητας.

Δημοσ.

αυτόματο σκίαστρο για 4μελη οικογένεια , οι επιλογές γενικά είναι λίγες , TerraNation  φαίνεται πολύ καλή πάντως

την σκηνή του lidl την έχω 2+ χρόνια , πολύ τίμια για τα λεφτά της , εύκολο στήσιμο και ευρύχωρη , για παραλία μια χαρά επιλογή είναι
σκηνή για βουνό έχω αυτήν
https://www.huskyeu.eu/extreme-lite-brunel-2-green

Δημοσ.

Η τερρα ειναι παραλογα ακριβη μαρκα. Ελληνικη αν θυμαμαι καλα. Σκηνη πηρα τελος σεζον που ακομα δεν εχω στησει την grasshoper electra. Φωτοβολταικο δεν ξερω αν αξιζει. Τα power bank ειναι τσαμπα πλεον. Αν κανεις ελευθερο βεβαια ειναι χρήσιμο. Ποσο πανε αυτα; 

Δημοσ.

Εγω εχω παραγγειλει το TerraNation Kau Kohu το απλο οχι το plus.

Σκεφτομουν και το plus (ειμαστε 3) αλλα ειναι αρκετα ακριβοτερο

Εδω και 5 χρονια εχω ενα απλο της panda, οχι αυτοματο που εκανε 20 ευρω, εχει τραβηξει τα πανδεινα και εχει βγαλει τα λεφτα του και με το παραπανω.

Μπορει να ειναι ακριβη η Terranation, αλλα δεν κθκλοφορει και κατι καλυτερο ειδικα σε σκιαστρα

Δημοσ.
12 ώρες πριν, fysikos είπε

ξεκινώ ένα θέμα για να αναφέρουμε γνώμες και προτάσεις για εξοπλισμό camping. Προσωπικά ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα σκίαστρο παραλίας και έχω δει το TerraNation Kau Kohu Plus. Σκήνη έχω για την ώρα αν και θα ήθελα να πάρω μια καινούργια καθώς αυτή που έχω την έχω πάνω από 10 χρόνια (3 ατομων campus ) και πλέον είμαστε 3 και πάμε για 4....αν έχετε κάποια πρόταση για σκηνή 4 ατόμων....τέλος σκέφτομαι να πάρω και ένα φωτοβολταϊκό με 2-3 λάμπες led και για να φορτίζω το κινητό οπότε και για αυτό αν έχει κάποιος αγοράσει κάτι, ας το προτείνει...

Σκηνή πάρε μια σαν την OZtrail Genesis 9. Εμείς που είμαστε 4 άτομα είμαστε υπεράνετα εκεί μεσα. Βέβαια, εμείς πάμε σε οργανωμένο κάμπινγκ. Αν πας ελεύθερο δεν ξέρω αν θα βρεις χώρο να τη στήσεις :)

Όσον αφορά το σκίαστρο παραλίας έχουμε πάρει το μικρό της Τερρα και είμαστε ευχαριστημένοι εδώ και 3-4 χρόνια. Η σύζυγος, όμως, είναι στην απ'έξω λόγω ηλιοθεραπείας... Βέβαια, σκέφτομαι να πάρω και μια ομπρέλα για να έχουμε περισσότερο ίσκιο με αεράκι. Γιατί καλός ο ίσκιος αλλά αν δε σε φυσάει και λίγο ο θαλασσινός αέρας, βράζεις στο ζουμί σου :)

Δημοσ.

Ναι είναι πολλά τα λεφτά γι'αυτό το σκέφτομαι....Για ομπρέλα έχω μια maui 50+ αλλά την τράβηξε ο σκύλος και έχει ένα σκίσιμο....θέλω να δω αν επισκευάζεται...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Η εταιρια 'hunter', σε ειδη 'καμπιγκ', σας ειναι γνωστη; Ελληνική (λεμε τωρα), ξενη; Δεν εχω βρει καποιο site, ενω πχ στο eshop.gr και στο σκρουτζ, βλεπω λαμπες κλπ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στα ειδη καμπινγκ παιζει παρα πολύ φασον απο κινεζικα προιόντα με το ονομα που επέλεξε ο έλληνας εισαγωγέας που μπορει να ειναι και μια αποθηκη 40τμ χωρις καν σαιτ. 

@mindreader

Επεξ/σία από basilis_k6
  • Like 1
  • 6 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...