danaos7 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Αξίζει τι s10+ στα 350? εκθεσιακό μεγάλης αλυσίδας καταστημάτων. Ακόμα και αν είναι η αμολεντ χαλιά δεν μπορώ να το δώσω μιας και θα είναι εντός εγγύησης για αλλαγή πάνελ? Τι λέτε τολμώ η ασε το καλύτερα?
mphxths Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Κοιτα , οτι ειναι τουμπανο ... ειναι. Το θεμα ειναι τι κακομεταχειριση εχει δεχτει. Απο την μια εχουμε την οθονη , απο την αλλη εχουμε και την μπαταρια. Δεν νομιζω να κανανε σωστες φορτισεις εκει που το ειχανε. Καποια "φθορα" θα την εχει. Τι να σου πω , αν μπορεις να το δεις απο κοντα , να δεις με μια πρωτη ματια σε τι κατασταση ειναι , θα συζητουσαμε διαφορετικα...
danaos7 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, mphxths είπε Κοιτα , οτι ειναι τουμπανο ... ειναι. Το θεμα ειναι τι κακομεταχειριση εχει δεχτει. Απο την μια εχουμε την οθονη , απο την αλλη εχουμε και την μπαταρια. Δεν νομιζω να κανανε σωστες φορτισεις εκει που το ειχανε. Καποια "φθορα" θα την εχει. Τι να σου πω , αν μπορεις να το δεις απο κοντα , να δεις με μια πρωτη ματια σε τι κατασταση ειναι , θα συζητουσαμε διαφορετικα... Κοίτα θα περάσω αύριο να τοβδω γιατί σήμερα δεν προλαβαίνω.Σαν overall performance + κάμερα οθονηδεν θα έχω καλύτερη από το redmi note8 pro που έχω 2 χρόνια ηδη? Μπαταρία και οθόνη συμφωνώ μαζί σου .σίγουρα η μπαταρία θα είναι κλάμα . οθόνη ας πούμε παίζει? Ωραία είναι χάλια και τα 2 πάω σέρβις το Σάββατο ..τι θα μου πουν ? Πλερωνε?
mphxths Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, danaos7 είπε δεν θα έχω καλύτερη από το redmi note8 pro που έχω 2 χρόνια ηδη? Σαφεστατα κλασεις ανωτερο το s10+ 5 λεπτά πριν, danaos7 είπε Ωραία είναι χάλια και τα 2 πάω σέρβις το Σάββατο ..τι θα μου πουν ? Πλερωνε? Τι να σου πω..δεν ξερω πως τα χειριζεται αυτα η samsung. Πες οτι ειναι εντος εγγυησης... αντε να σου αλλαξουν την οθονη ... την μπαταρια ? χλωμο. Αν και η μπαταρια ειναι το φτηνο της υποθεσης εδω που τα λεμε. Δηλαδη αν σου πουν στο σερβις , ξερεις σου αλλαζουμε την οθονη δωρεαν λογω εγγυησης αλλα πληρωστε για την μπαταρια.. στα @@ σου.. μια χαρα την εβγαλες. Αφου θα πας να το δεις , τσεκαρε την κατασταση του , ρωτα και με τι εγγυηση θα πωληθει. Βαλε στην οθονη κατι λευκο , να τσεκαρεις burn ins και τα σχετικα και εχε υποψη σου καποιο battery health app να το περασεις στο μπαμ να δεις που βρισκεται η μπαταρια... Λεφτα θα δωσεις οχι πασατεμπο , καλυτερα να ξερεις απο πριν τι σε περιμενει... Επεξ/σία 18 Μαΐου 2021 από mphxths
danaos7 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 12 λεπτά πριν, mphxths είπε Σαφεστατα κλασεις ανωτερο το s10+ Τι να σου πω..δεν ξερω πως τα χειριζεται αυτα η samsung. Πες οτι ειναι εντος εγγυησης... αντε να σου αλλαξουν την οθονη ... την μπαταρια ? χλωμο. Αν και η μπαταρια ειναι το φτηνο της υποθεσης εδω που τα λεμε. Δηλαδη αν σου πουν στο σερβις , ξερεις σου αλλαζουμε την οθονη δωρεαν λογω εγγυησης αλλα πληρωστε για την μπαταρια.. στα @@ σου.. μια χαρα την εβγαλες. Αφου θα πας να το δεις , τσεκαρε την κατασταση του , ρωτα και με τι εγγυηση θα πωληθει. Βαλε στην οθονη κατι λευκο , να τσεκαρεις burn ins και τα σχετικα και εχε υποψη σου καποιο battery health app να το περασεις στο μπαμ να δεις που βρισκεται η μπαταρια... Λεφτα θα δωσεις οχι πασατεμπο , καλυτερα να ξερεις απο πριν τι σε περιμενει... Έγινε σε ευχαριστώ.θα πάρω τηλ επίσης στην αντιπροσωπεία να δω τι παίζει εκεί με την πολιτική τους.
imr Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Αφου το παιρνεις απο γνωστη αλυσιδα, λογικα θα εχεις κανονικα 2 χρονια εγγυηση. Μπαταρια αλλαζεις και να μη στην καλυπτει η εγγυηση σχετικα οικονομικα
samsunglife Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Αν είσαι εντός εγγύησης (που θα είσαι αφού θα κοπεί παραστατικό) και η οθόνη έχει burn in τότε θα σου αλλάξουν και την μπαταρία χωρίς χρήματα. Στη smartec στην Αθήνα μου έχει συμβεί αυτό σε κινητό Samsung
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα