insomniack Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Θέλω να αγοράσω κάποιο από τα παραπάνω κινητά αλλά δεν έχω αποφασίσει ποιο και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Όπως γράφω και στον τίτλο είμαι ανάμεσα στο Samsung Galaxy A52 στα €339. Ο λόγος που το ξεχώρισα είναι ότι είναι από τα φθηνότερα αδιάβροχα που έχουν super amoled οθόνη. Το επόμενο είναι το Samsung Galaxy Note10 Lite στα €469. Το μόνο που με τραβάει σε αυτό είναι το s pen (και φυσικά η sAmoled). Και η τρίτη επιλογή είναι το Google Pixel 4a στα €422 το οποίο έχει καλό security και stock Android, αλλά η οθόνη του είναι OLED. Να πω ότι προέρχομαι από iPhone 5ετίας και πέρσυ που είχα αγοράσει ένα Xiaomi Redmi το επέστρεψα σε 2 εβδομάδες επειδή μου ξένιζε το λειτουργικό και η λειτουργία κάποιων app, όπως Facebook και Lastpass, με το πρώτο να μην μπορώ να δω τα shares (κοινοποιήσεις), δηλαδή πατούσες πάνω στα shares και δεν άνοιγε κάποιο παραθυράκι/μενού σε αντίθεση με το iOS, και με το τελευταίο (Lastpass) να μην μπορώ να κάνω paste τους κωδικούς στα εκάστοτε apps. Μου είπαν ότι αυτό δεν είναι θέμα Android αλλά των ιδίων των app. Υπόψιν ότι έχω πίστωση €230 και όποιο κινητό και να πάρω θα μου βγει -€230.
mphxths Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Κοιτα , ειναι αναλογως τι ζητας απο το κινητο. Αν θες καλη καμερα και μικρο μεγεθος , πας στο pixel. Aν θες καλη οθονη + stylus πας sto note 10 lite. Αν θες καλη οθονη και οχι stylus πας στο A52 και του πετας και καμμια gcam πανω και εισαι αρχοντας. Σκεψου και το A52 5g για future proof καταστασεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα