Geogeo89 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Καλησπέρα και πάλι. Το πρόβλημα δυστυχώς συνεχίζεται μετά από όλες τις απεντομωσεις και τα καπνογονα και όλα τα σιφωνια κλειστά και έτσι έφερα υδραυλικό. Μου είπε ότι βρήκε μικρές χαραμαδες στη μπανιέρα κάτω χαμηλα και δεν φαίνονται γιατί είναι κολλητά με τον νιπτήρα. Αύριο θα έρθει να τα κλείσει με τσιμέντοκολλα. Παρακαλώ ας μείνει ανοιχτο το θέμα
NikosKallithea Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Ασε μας ρε φιλε με τις κατσαρίδες σου, φώναξε ενα συνεργείο να στο λυσει 1 1
Geogeo89 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Ασε μας ρε φιλε με τις κατσαρίδες σου, φώναξε ενα συνεργείο να στο λυσει Επειδή μάλλον δεν διάβασες το προηγούμενο θέμα, έχω φέρει 4 συνεργεία φίλε μου.
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Ρωτάω εδώ για να μην ανοίγω νέο thread. Υπάρχουν αοσμα εντομοκτόνα από τα κλασσικά που κυκλοφορούν στο εμπόριο και στα super market? Έστω και λίγη μυρωδιά να έχουν δεν με πειράζει αλλά όχι σαν τα baygon που μυρίζει για ημέρες και σε πειράζει στην αναπνοή αν δεν το καθαρίσεις. Για τον ts, δεν ξέρω τι λυση να του προτείνω αλλα μου φαίνεται απίστευτο να μην υπάρχει λύση με τα καπνογονα η το Goliath gel. Φίλος μου με παρόμοια προβλήματα στο σπίτι του κάλεσε συνεργείο με αυτά τα καπνογονα σύμφωνα με το οποίο παρέχεται γραπτή εγγύηση από τον κατασκευαστή για εγγυημένο αποτέλεσμα. Το καπνογονο το έβαλαν σε μια μεταλλική λεκάνη σε κεντρικό μέρος του σπιτιού και το άναψαν, όλα τα παράθυρα ερμητικά κλειστά και έπρεπε να απουσιάζουν από το σπίτι για 2-3 ημέρες. Τελικά εξαφανιστηκαν τα πάντα. Εξαιρετικό επίσης και το Goliath gel. Εάν εξακολουθούν και μπαίνουν κατσαρίδες πιθανότατα υπάρχει κάποιο διαμέρισμα η κάποια εστία πλησίον του σπιτιού σου και εισβάλλουν από εκεί όταν ανοίγεις τα παράθυρα. Μπορείς να την πατήσεις έτσι από χώρους η διαμερίσματα που οι ένοικοι δεν φροντίζουν την υγιεινη, θέλουν πρώτα καθάρισμα και εξυγίανση οι συγκεκριμένοι χώροι και μετά ο δικός σου για να ηρεμήσετε 100%.
Geogeo89 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 11 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Ρωτάω εδώ για να μην ανοίγω νέο thread. Υπάρχουν αοσμα εντομοκτόνα από τα κλασσικά που κυκλοφορούν στο εμπόριο και στα super market? Έστω και λίγη μυρωδιά να έχουν δεν με πειράζει αλλά όχι σαν τα baygon που μυρίζει για ημέρες και σε πειράζει στην αναπνοή αν δεν το καθαρίσεις. Για τον ts, δεν ξέρω τι λυση να του προτείνω αλλα μου φαίνεται απίστευτο να μην υπάρχει λύση με τα καπνογονα η το Goliath gel. Φίλος μου με παρόμοια προβλήματα στο σπίτι του κάλεσε συνεργείο με αυτά τα καπνογονα σύμφωνα με το οποίο παρέχεται γραπτή εγγύηση από τον κατασκευαστή για εγγυημένο αποτέλεσμα. Το καπνογονο το έβαλαν σε μια μεταλλική λεκάνη σε κεντρικό μέρος του σπιτιού και το άναψαν, όλα τα παράθυρα ερμητικά κλειστά και έπρεπε να απουσιάζουν από το σπίτι για 2-3 ημέρες. Τελικά εξαφανιστηκαν τα πάντα. Εξαιρετικό επίσης και το Goliath gel. Εάν εξακολουθούν και μπαίνουν κατσαρίδες πιθανότατα υπάρχει κάποιο διαμέρισμα η κάποια εστία πλησίον του σπιτιού σου και εισβάλλουν από εκεί όταν ανοίγεις τα παράθυρα. Μπορείς να την πατήσεις έτσι από χώρους η διαμερίσματα που οι ένοικοι δεν φροντίζουν την υγιεινη, θέλουν πρώτα καθάρισμα και εξυγίανση οι συγκεκριμένοι χώροι και μετά ο δικός σου για να ηρεμήσετε 100%. Από αοσμα δοκίμασε draker rtu. Δεν υπάρχει σε μάρκετ μόνο ονλαιν. Δε μυρίζει σχεδόν καθόλου τοπικά κάνει δουλειά μπορώ να πω. Στο θέμα τώρα δυστυχώς δεν δούλεψε τίποτα ούτε καπνογονα, ούτε τζελ, ούτε ψεκασμα απλά έβρισκα αμέτρητες ψοφιες αλλά δεν τελείωναν εδώ και 2 μήνες. Αύριο θα κλείσει και ο υδραυλικός τις ψιλές χαραμαδες που εντόπισε και ελπίζω να τελειώσει επιτέλους. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 15 λεπτά πριν, Geogeo89 είπε Από αοσμα δοκίμασε draker rtu. Δεν υπάρχει σε μάρκετ μόνο ονλαιν. Δε μυρίζει σχεδόν καθόλου τοπικά κάνει δουλειά μπορώ να πω. Στο θέμα τώρα δυστυχώς δεν δούλεψε τίποτα ούτε καπνογονα, ούτε τζελ, ούτε ψεκασμα απλά έβρισκα αμέτρητες ψοφιες αλλά δεν τελείωναν εδώ και 2 μήνες. Αύριο θα κλείσει και ο υδραυλικός τις ψιλές χαραμαδες που εντόπισε και ελπίζω να τελειώσει επιτέλους. Αν αναλογιστείς σε τι σπίτι μένω, χαραμάδες τρύπες, υγρασία κτλ και γενικά δεν έχω σοβαρά θέματα με κατσαρίδες πέραν από 2 συγκεκριμένες χρονιές τα τελευταία 20 χρόνια, εικάζω οτι σε εσένα παρουσιάζεται το πρόβλημα που σου είπα πριν, μάλλον έχουν γεννήσει κιόλας αυγά και θα εμφανίζονται καινούργιες. Μακάρι να ξεμπερδέψεις, αλλά πιστεύω πως δεν θα λυθεί το πρόβλημα με τον υδραυλικό.
Geogeo89 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Αν αναλογιστείς σε τι σπίτι μένω, χαραμάδες τρύπες, υγρασία κτλ και γενικά δεν έχω σοβαρά θέματα με κατσαρίδες πέραν από 2 συγκεκριμένες χρονιές τα τελευταία 20 χρόνια, εικάζω οτι σε εσένα παρουσιάζεται το πρόβλημα που σου είπα πριν, μάλλον έχουν γεννήσει κιόλας αυγά και θα εμφανίζονται καινούργιες. Μακάρι να ξεμπερδέψεις, αλλά πιστεύω πως δεν θα λυθεί το πρόβλημα με τον υδραυλικό. Η οικοδομή είναι πεντακάθαρη, νόμιζα πως υπήρχε κλειστό διαμέρισμα στον 1ο όροφο αλλά έμαθα ότι πρόσφατα μπήκε νέος ενοικιαστής. Γενικά οι γείτονες δεν έχουν το γνωρίζω 100% και έχουν κάνει κ αυτοι απεντομωση μια φορά και κάναμε κ στην οικοδομή. Δοκίμασα τα πάντα είναι όλα κλειστά στο σπίτι και το μοναδικό που εντοπίσαμε είναι μικρές χαραμαδες στη μπανιέρα σε κρυφό σημείο που κρύβει ο νιπτήρας. Μαύρες μέσα στο σπίτι όλα τα συνεργεία απεντομωσεων λένε ότι δεν γεννάνε ή κάνουν φωλιεςς, μόνο καφέ ή κόκκινες κατσαρίδες φωλιάζουν λένε στο σπίτι. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2021 από Geogeo89
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 35 λεπτά πριν, Geogeo89 είπε Η οικοδομή είναι πεντακάθαρη, νόμιζα πως υπήρχε κλειστό διαμέρισμα στον 1ο όροφο αλλά έμαθα ότι πρόσφατα μπήκε νέος ενοικιαστής. Γενικά οι γείτονες δεν έχουν το γνωρίζω 100% και έχουν κάνει κ αυτοι απεντομωση μια φορά και κάναμε κ στην οικοδομή. Δοκίμασα τα πάντα είναι όλα κλειστά στο σπίτι και το μοναδικό που εντοπίσαμε είναι μικρές χαραμαδες στη μπανιέρα σε κρυφό σημείο που κρύβει ο νιπτήρας. Μαύρες μέσα στο σπίτι όλα τα συνεργεία απεντομωσεων λένε ότι δεν γεννάνε ή κάνουν φωλιεςς, μόνο καφέ ή κόκκινες κατσαρίδες φωλιάζουν λένε στο σπίτι. Οκ, εύχομαι να ξεμπερδέψεις μετά την επισκευή της τρύπας με τον υδραυλικό.
Geogeo89 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 33 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Πάρε γάτα. Δεν κάνω πλάκα, δεν τρολάρω. Ξέρω ότι δεν τρολλαρεις έχει φίλος μου και τις διαλύει. Το θέμα είναι πως έχω σκύλο ο οποίος δε θα την αφήσει πάνω από 1 λεπτό στο σπίτι
sanaeriko Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Ασε μας ρε φιλε με τις κατσαρίδες σου, φώναξε ενα συνεργείο να στο λυσει Sorry στο παιδί με το πρόβλημα αλλά έκλαψα. Ευγε.
dimo69 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Έχουν κάποια συνεργεία απεντόμωσης ένα τζελ που το βάζουν σε διαφορά σημεία μέσα στο σπίτι και Δν μένει τίποτα. Μπορεί να σου αφήσουν να ξαναβάλεις πάνω στο δίμηνο άλλη μια φορά. Ο τρώνε και δηλητηριάζετε όλη η φωλιά. τα ψέκασμα δεν κρατάνε.. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2021 από dimo69
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Ήταν αναμενόμενο από την αρχή ότι το πρόβλημα ήταν από κάποια χαραμάδα/σπάσιμο στα πλακάκια και απλά έπρεπε να ψάξει κάποιος να βρει το που
Ghost_Rider Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Στις 19/5/2021 στις 4:27 ΜΜ, NikosKallithea είπε Ασε μας ρε φιλε με τις κατσαρίδες σου, φώναξε ενα συνεργείο να στο λυσει Εύγε φιλε Νικολα...Εμετικο κατηντησε το ολο ζητημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις