Ukforthemoment Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 14 λεπτά πριν, Speculoos είπε Αυτό είναι το βελγικό πιστοποιητικό εμβολιασμού. Ένα pdf που το εκτυπώνεις και φαίνεται ακριβώς έτσι. Σύμφωνα με το travel.gov.gr, για όσους μπαίνουν στην Ελλάδα ένας από τους όρους είναι Aπό τη στιγμή που δεν υπάρχει ακόμα το λεγόμενο Green Passport και οι συζητήσεις μεταξύ των κυβερνήσεων παραμένουν άκαρπες, στο worst case scenario που δε λυθεί το ζήτημα θα είναι άραγε αρκετό ένα τέτοιο χαρτι; Eγώ ηρθα Ελλάδα με την Τωρα πλέον το έχουν βάλει στην επίσημη εφαρμογή του NHS 1
kostasbm Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 6 ώρες πριν, Speculoos είπε Έχει ακουστεί αν το πιστοποιητικό εμβολιασμού που εκτυπώνει κάποιος στην Ελλάδα ή σε άλλη χώρα έχει ισχύ από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια επίσημα φόρμα; Μπορείς με αυτό να ταξιδέψεις μόνο εντός συνόρων; Για παράδειγμα στους κατοίκους Βρυξελλών (και μόνο, δεν ισχύει για όσους μένουν ή έχουν εμβολιαστεί αλλού στο Βέλγιο) παρέχεται ηλεκτρονικά ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού σαν το παρακάτω ( το ότι ο καθένας με skills Word 101 μπορεί να φτιάξει σπίτι του είναι άλλη ιστορία). Υπάρχει κάποια ενημέρωση ότι το ελληνικό κράτος πχ θα δέχεται τέτοιο χαρτί; Στο travel.gov.gr δε βρήκα επαρκή πληροφόρηση. κατα τη γνωμη μου ,αυτο δε θεωρειται επισημο εγγραφο γιατι επρεπε να φαινεται σαν εκδοτης το Βελγικο Κρατος και απο κατω να υπογραφεται απο καποια κρατικη υπηρεσια η υπευθυνους....ειναι ενα ειδος ραβασακι για να το εχεις μαζι σου στην επομενη δοση
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 12 λεπτά πριν, kostasbm είπε κατα τη γνωμη μου ,αυτο δε θεωρειται επισημο εγγραφο γιατι επρεπε να φαινεται σαν εκδοτης το Βελγικο Κρατος και απο κατω να υπογραφεται απο καποια κρατικη υπηρεσια η υπευθυνους....ειναι ενα ειδος ραβασακι για να το εχεις μαζι σου στην επομενη δοση Δεν είναι πιστοποιητικό αλλά αντίγραφο του φακέλου του που αφορά το εμβόλιο.Εχω και εγω τέτοιο απο τον GP αλλά και απο δικιά μου εκτύπωση απο την εφαρμογή.Aκόμα η ΕΕ δεν έχει βγάλει κάτι.Πιθανότατα αρχές Ιούνη θα βγάλουν .
kostasbm Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Δεν είναι πιστοποιητικό αλλά αντίγραφο του φακέλου του που αφορά το εμβόλιο.Εχω και εγω τέτοιο απο τον GP αλλά και απο δικιά μου εκτύπωση απο την εφαρμογή.Aκόμα η ΕΕ δεν έχει βγάλει κάτι.Πιθανότατα αρχές Ιούνη θα βγάλουν . πρεπει να βρουν μια φορμουλα ωστε να εχουν προσβαση οι αεροπορικες για παραδειγμα ,με το αριθμο διαβατηριου η ταυτοτητας να το πιστοποιουν και να μην ασχολιομαστε με χαρτια και συναφη,ανεφερα τις αεροπορικες γιατι εκει ειναι που εχουν τα μεγαλυτερα θεματα.....
Speculoos Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 3 ώρες πριν, kostasbm είπε κατα τη γνωμη μου ,αυτο δε θεωρειται επισημο εγγραφο γιατι επρεπε να φαινεται σαν εκδοτης το Βελγικο Κρατος και απο κατω να υπογραφεται απο καποια κρατικη υπηρεσια η υπευθυνους....ειναι ενα ειδος ραβασακι για να το εχεις μαζι σου στην επομενη δοση Αυτό είναι το επίσημο έγγραφο, με αυτό κάνεις τη δουλειά σου, υπάρχει και το ίδιο για τα αποτελέσματα των PCR tests. Δε φαίνεται το κράτος αλλά η κοινότητα, το Βέλγιο είναι ομοσπονδία με ούτε λίγο ούτε πολύ 9 διαφορετικούς υπουργούς και υφυπουργούς υγείας. Όπως και να χει μόλις πριν λίγες ώρες τα κράτη-μέλη της ΕΕ συμφώνησαν για το ψηφιακό διαβατήριο όπου όλοι στην ΕΕ θα χρησιμοποιούν το ίδιο. Υποτίθεται ότι θα τεθεί σε εφαρμογή από την 1η Ιουλίου με την προϋπόθεση ότι όλα τα κράτη της ΕΕ θα είναι έτοιμα για την παροχή και χρήση του ψηφιακού διαβατηρίου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις