Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σκοπευω να κανω καποιες αγορες μεσω ιντερνετ με πλανο δοσεων το καταστημα δέχεται πιστωτικη/χρεωστικη εγω εχω μισθοδοσιας καρτα αλλα δεν με αφηνει να ολοκληρωσω την παραγγελία μου.

1.ποια η διαφορα αναμεσα σε καρτα μισθοδοσιας με χρεωστικη τι πιο απλο απο το να τραβανε τα λεφτα απο την καρτα μου καθε 1 του μηνα ετσι δεν γινοταν παντα;

2.εστω οτι βγαζω χρεωστικη καρτα πως βαζω χρηματα μεσα στην καρτα;κανω συνδεση της καρτας μισθοδοσιας και της χρεωστικης και παιζω μπαλα αν ναι τοτε ποιος ο λογος για 2η καρτα;πηγαινω στην τραπεζα καθε τοσο και βαζω ενα ποσο π.χ 50 ευρω απλα για να υπαρχει ενα ποσο 

Δημοσ.

Με τη χρεωστική (debit) χρεώνεσαι (πληρώνεις) αμέσως χωρίς να μπορείς να δανειστείς (να βάλεις δόσεις) ενώ με την πιστωτική στην ουσία δανείζεσαι (και νομίζω ότι μπορείς να πληρώσεις κιόλας - δεν ξέρω - δεν έχω) και αποπληρώνεις το «δάνειο» με δόσεις, γι' αυτό και είναι διαφορετικός ο τρόπος και οι όροι έκδοσης της καθεμιάς.

Δημοσ.

Η κάρτα που έχεις για την μισθοδοσία σου, είναι χρεωστική.

Δόσεις μπορείς να κάνεις μόνο με πιστωτική.

Οπότε θα πρέπει να βγάλεις πιστωτική για να κάνεις δουλειά σου.

• Like 1
Δημοσ.

Χρεωστική και δόσεις δεν γίνεται.

Χρεωστική δεχεται το καταστημα για εξόφληση και μονο.

Δεν έχεις κάρτα που βγάζεις λεφτά απο το ΑΤΜ?Αυτή είναι η χρεωστική σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ απλοικά

Χρεωστική: Χρεώνεσαι το ποσό της πληρωμής, άρα πρέπει να το έχεις στον λογαριασμό σου και στο τραβάνε επί τόπου.

Πιστωτική: Σου πιστώνεται το ποσό ακόμα κι αν δεν το έχεις και το αποπληρώνεις μετά ( aka δόσεις)

Επεξ/σία από Kostasspil
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...