Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρετώ την παρέα,

Σκέφτομαι να προβώ σε αγορά νέου laptop το επόμενο διάστημα και με έχει προβληματίσει το θέμα της κάρτας γραφικών.

Ψάχνω τη βέλτιστη futureproof (εντός budget) λύση και έχω δει κάποια μοντέλα με 2070s, με 2080s και πρσφάτως κάποια με 3060.

Η 3060 πιό καινούρια και φαίνεται καλύτερη στα χαρτιά αλλά σε κάποια benchmarks που έχω δει σαν να μένει πίσω.

Τι προτείνετε;

ΥΓ. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει budget για 3070 ή 3080, αν προκύψει καμιά προσφορά αργότερα βλέπουμε.

Επεξ/σία από agnostos13
Δημοσ.

https://www.videocardbenchmark.net/compare/GeForce-RTX-2070-(Mobile)-vs-GeForce-RTX-2080-(Mobile)-vs-GeForce-RTX-3060-Laptop-GPU/4083vs4084vs4342

Οι βαθμολογίες του site θα έλεγα είναι αντιπροσωπευτικές και αποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Είναι λογικό μια 2080 να είναι καλύτερη από μια 3060 αφού παρόλο που μιλάμε για νεότερη σειρά (3000) συγκρίνεται το πρώτο μοντέλο της τελευταίας με το high end μοντέλο της προηγούμενης. Σαν να πας να συγκρίνεις τον τελευταίο i3 που κοστίζει 130ευρώ με τον i7 προηγούμενης γενιάς που κόστιζε 300, καταλαβαίνεις εύκολα ποιος είναι δυνατότερος.

Γενικά θα μπορούσες να ανοίξεις κάποιο θέμα στην ενότητα με τα λάπτοπ ή να πας στο αντίστοιχο νήμα και να ζητήσεις βοήθεια, αφού πρώτα θέσεις τα θέλω και το budget σου. Ασχολούνται με λάπτοπ συνέχεια και έχουν μια καλή εικόνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αντι για λαπτοπ των 1200 ευρω

ισως αγοραζα μια καρτα των 800,1200 

κ θα την εβαζα σε ενα συστημα μεταχειρισμενο εστω των 300ευρω.

εχω την εντυπωση οτι future proof

η ξεχωριστη καρτα εστω μια 2060 ή 3060 θα ειναι πιο βολικη,

τωρα εσυ αποφασιζεις οπως σε βολευει.

τα λαπτοπ χανουν γρηγορα τιμη.

ετσι κ αλλιως με μπαταρια ποση ωρα να τρεξει παιχνιδια;

θελει πριζα οπως ο σταθερος

να αγορασω λαπτοπ 1000 ευρω

κ μετα 2 χρονια να το αγοραζουν 400 ευρω 

futureproof κ καινουριο λαπτοπ υπαρχει;

καλα,σιγουρα υπαρχει αλλα κοστιζει κλπ

Επεξ/σία από peiraiask

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...