Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους, μετά απο δύο βδομάδες που μου επιστράφηκαν τα λεφτά απο την παραγγελία που είχα κάνει στο EBAY, απο την μεταφορική που είχαν κρατήσει το προιόν για εκτελωνισμό μου στέλνουν ακόμη email για να τους στείλω τα έγγραφα για τον εκτελωνισμό που χρειάζονται. Γνωρίζει κάποιος γιατί μου τα ζητάνε ακόμη εφόσον το αίτημα μου για επιστροφή του προιόντος έγινε δεκτό απο τον πωλητή και απο το ίδιο το EBAY; Πρέπει να τα στείλω η όχι; 

Επεξ/σία από Nikchristakis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ενα δεν εχει καμία σχέση με το άλλο.

Παρε τηλ την μεταφορική και πες τους να το στείλουν πίσω, και ότι δεν θα παραλάβεις.

Επεξ/σία από NikosKallithea
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Το ενα δεν εχει καμία σχέση με το άλλο.

Οαρε τηλ την μεταφορική και πες τους να το στείλουν πίσω, και ότι δεν θα παραλάβεις.

Απλα δεν καταλαβαίνω εφόσον απο το ebay ξεκίνησε η διαδικασία της επιστροφής γιατί βρίσκεται ακόμη το προιόν σε αυτούς και δεν έχει γίνει επιστροφή! περίεργο μου φαίνεται

Επεξ/σία από Nikchristakis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nikchristakis είπε

Απλα δεν καταλαβαίνω εφόσον απο το ebay ξεκίνησε η διαδικασία της επιστροφής γιατί βρίσκεται ακόμη το προιόν σε αυτούς και δεν έχει γίνει επιστροφή! περίεργο μου φαίνεται

Παρε τηλ την μεταφορική και πες τους να το στείλουν πίσω, και ότι δεν θα παραλάβεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...