StamTheMan Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 3 ώρες πριν, ikorolis είπε ναι τώρα ισχύει αυτό το KYC (EGOV) σε όλες τις τράπεζες. Αρα τι χρειαζεται για να ανοιχθει ο λογαριασμος; Να πας απλα; Ξερουμε τι ισχυει για νεες καρτες;
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 19 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Αρα τι χρειαζεται για να ανοιχθει ο λογαριασμος; Να πας απλα; Ξερουμε τι ισχυει για νεες καρτες; για νέα κάρτα χρεωστική σίγουρα θα έχει κόστος αν έχει και προνόμια όπως ENTER BONUS (VISA/MASTERCARD) έχει και συνδρομή.
mikevchq Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Αν δεν απαιτείται από τον εργοδότη μισθοδοσίας, να ανοίξεις εφόσον είσαι εντός ηλικιακής ομάδας τον 123 που έχει καλύτερο επιτόκιο στις καταθέσεις.
kokoviosR Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ... Η ΑΛΦΑ σε χρεωνει 8 ευρω για εγγραφη σε υπηρεσιες e-banking...!!! Δεν ειναι τυχαιο οτι ανακοινωθηκε ΑΜΚ σημερα κιολας. Με τετοιες χρεωσεις δε θα σταυρωσει πελατη... 12 ώρες πριν, pluss είπε Δεν χρειάζεται να τρέχεις στην τράπεζα για να ανοίξεις έναν απλό λογαριασμό ταμιευτηρίου. Απλά κατεβάζεις στο smartphone σου την εφαρμογή της τράπεζας, ανεβάζεις τα δικαιολογητικά που χρειάζονται και σε λίγα λεπτά είσαι έτοιμος, χωρίς να κουνηθείς από το σπίτι σου και χωρίς να απαιτείται ελάχιστη κατάθεση για το άνοιγμα του λογαριασμού. Τρέξιμο θα έχεις μόνο αν θες να ανοίξεις λογαριασμό μισθοδοσίας, που προς το παρόν δεν είναι εφικτό να γίνει online η διαδικασία... Επεξ/σία 21 Μαΐου 2021 από kokoviosR
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 17 λεπτά πριν, kokoviosR είπε ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ... Η ΑΛΦΑ σε χρεωνει 8 ευρω για εγγραφη σε υπηρεσιες e-banking...!!! Δεν ειναι τυχαιο οτι ανακοινωθηκε ΑΜΚ σημερα κιολας. Με τετοιες χρεωσεις δε θα σταυρωσει πελατη... Σε βρίσκω λίγο υπερβολικό αγαπητέ μου φίλε δεν ξέρω/δεν θυμάμαι αν υπάρχει ή δεν υπάρχει χρέωση 8 ευρώ για το e-banking (αλλά και να έχει χρέωση δεν θα είναι η μόνη τράπεζα αλλά όλες) επίσης υπάρχει εφαρμογή στο κινητό (για όλες) που την κατεβάζεις και κάνεις εγγραφή. Αν ίσχυε αυτό που λες δεν θα είχαν λογαριασμούς μισθοδοσίας οι περισσότερες επιχειρήσεις στην ALPHA BANK. είτε μας αρέσει είτε όχι οι τράπεζες έχουν χρεώσεις/προμήθειες για κάποια πράγματα αν δεν αρέσουν στον οποιοδήποτε ας ιδρύσει την δική του τράπεζα και να τα δίνει δωρεάν.
DownUNDERground Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 14 λεπτά πριν, ikorolis είπε αν δεν αρέσουν στον οποιοδήποτε ας ιδρύσει την δική του τράπεζα και να τα δίνει δωρεάν. Κι εσύ μόλις το πήγες στο άλλο άκρο.
kokoviosR Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 5 λεπτά πριν, ikorolis είπε Σε βρίσκω λίγο υπερβολικό αγαπητέ μου φίλε δεν ξέρω/δεν θυμάμαι αν υπάρχει ή δεν υπάρχει χρέωση 8 ευρώ για το e-banking (αλλά και να έχει χρέωση δεν θα είναι η μόνη τράπεζα αλλά όλες) επίσης υπάρχει εφαρμογή στο κινητό (για όλες) που την κατεβάζεις και κάνεις εγγραφή. Αν ίσχυε αυτό που λες δεν θα είχαν λογαριασμούς μισθοδοσίας οι περισσότερες επιχειρήσεις στην ALPHA BANK. είτε μας αρέσει είτε όχι οι τράπεζες έχουν χρεώσεις/προμήθειες για κάποια πράγματα αν δεν αρέσουν στον οποιοδήποτε ας ιδρύσει την δική του τράπεζα και να τα δίνει δωρεάν. Αγαπητε δεν ξερω αν δουλευεις στην τραπεζα με οποιαδηποτε ιδιοτητα και αν αντιδρας απο επαγγελματικο συμφερον, εγω ως απλος πελατης πηγα να ανοιξω νεο λογαριασμο στην ΑΛΦΑ μεσω κινητου (δεν γραφου καπου για μισθοδοσιας) ,επειδη ο παλιος ειχε μπλοκαρει και δεν ηθελα να παω σε καταστημα, και οταν ειδα τις χρεωσεις (εννοειται κρατησα print screen-μακαρι να ξυπησουν και να το αλλαξουν) απλα σταματησα... Ποτε μεχρι τωρα σε καμια συστημικη τραπεζα δεν ειδα να χρεωσουν για υπηρεσιες e-banking, πρωτη φορα το ειδα. Τελευταια ανοιξα λογαριασμο σε αλλη τραπεζα σε καταστημα τον ιανουαριο και δεν υπηρχε κατι τετοιο... Δεν ξερω για σενα, εγω οταν βλεπω τετοια παραλογα καταρχην διαμαρτυρομαι για να απασχολω προσωπικο και να τους γινεται ασυμφορο. Κατα δευτερον τοσα χρονια δωρεαν ηταν, απο που και ως που να το χρεωνουν, οταν μαλιστα δεν απασχολεις προσωπικο και δεν εχουν κοστος;; Αν δε μας αρεσουν, να μας δωθει η δυνατοτητα να πληρωνομαστε ΕΚΤΟΣ συστημικων τραπεζων... Παμε σαν αλλοτε με μετρητα στην αναγκη... Να σταματησει το νταβατζηλικι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα