Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας , εχω την μητερα μου αναπηρια που δεν μπορει να περπατησει και την σηκωνω με γερανακι , και οι μπαταριες στην Ελλαδα ειναι χαλια ποιοτητας και τις ειχα ξανα παρει απο Γερμανια και ειναι ιδιες με τις <<μαμα >>μπαταριες οταν το ειχαμε παρει. Ενω την προηγουμενη φορα δεν ειχα θεμα τωρα εχω , με βαση το tracking number οι μπαταριες εφτασαν στην Ελλαδα και με dhl το πηρε η dhl express και μετα η acs η οποια το εστειλε πισω λογω οτι δεν αναγραφε καποιο τηλεφωνο επικοινωνιας λογω προσωπικων δεδομενων δεν το βαζουνε στην Γερμανια  και δεν μπορουσαν να παραδωσουνε σε ταχυδρομικη θυριδα. 

Τους εχω στειλε μυνημα στο ebay και δεν εβγαλα ακρη λεει θα το δουμε , σημερα πατησα refund  υπαρχει περιπτωση να χασω τα χρηματα μου;  . Τις αγορα 29 Μαρτιου 2021 και η επιστροφη πισω απο την Ελλαδα εγινε στις 29 απριλιου . Ζητησα να μου τις ξανα στειλουνε χωρις την ταχυδρομικη θυριδα και βαζωντας τον αριθμο τηλεφωνου μου δεν εχω καμια απαντηση καλα εκανα και πατησα refund ; δεν ειχα ιδεα ποτε επρεπε να το κανω δεν μου εχει ξανα τυχει κατι τετοιο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...