Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λένε οτι πλέον μπορείς να επιλέξεις εμβόλιο , (40-44) , αλλά ενώ μπορώ να επιλέξω κέντρο που έχει της Pfizer και όχι AstraZeneca , δε βλέπω επιλογή γενικότερα της Johnson

Βασικά δεν υπάρχει στην πλατφόρμα επιλογή εμβολίου, μόνο κέντρου. Τι παίζει ? Μπορείς στο κέντρο εμβολιασμού να ζητήσεις συγκεκριμένο εμβόλιο ? 

Δημοσ.

Δεν μπορείς να επιλέξεις εμβόλιο ακριβώς, το ποιο θα κάνεις μπορείς να το δεις από το διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στις 2 δόσεις Pfizer (21 μέρες), Moderna (28 μέρες), AstraZeneca (2-3 μήνες νομίζω) και Johnson 1 δόση. 

Αν δεν μπορείς να βρεις κάποιο κέντρο που να κάνεις το συγκεκριμένο εμβόλιο που θες πιθανόν να μην έχει διαθέσιμο ραντεβού. Μπορείς να αλλάξεις τον τ.κ. σου κ να ψάξεις κ αλλού 

• Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Kostas667 είπε

Μπορείς να αλλάξεις τον τ.κ. σου κ να ψάξεις κ αλλού

Δυστυχώς δεν έχει τίποτα στον νομό μου για Johnson , το προτιμούσα μιας και δε θέλει 2η δόση και το Pfizer αργεί (μετά απο μήνα ραντεβού)

Τώρα ή κλείνω για Pfizer ή περιμένω μπας και φέρουν Johnson , τουλάχιστον γλυτώνω το AstraZeneca

Δημοσ.

Ολο για το Astra λετε οτι φοβαστε αλλα ξεχνατε οτι με ολα μπορουν να σας εμφανιστουν παρενεργειες. 

Πονους στο κορμι, πονοκεφαλους, πυρετο κλπ δεν ειναι ΜΟΝΟ με το Astra. 

(Προσωπικα, αρχες Ιουλιου παω για 2η δοση Astra, κανενας φοβος. Απλα για ενα 24ωρο θα εχω τον νου μου για παρενεργειες παλι. Οπως ετσι κι αλλιως ομως προσεχα μετα απο καθε εμβολιο που εχω κανει στη ζωη μου.) 

Ενα ειναι το θεμα: πηγαινετε να εμβολιαστειτε. Λεμε τα αυτονοητα... 

• Like 5
  • Confused 1
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...