Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!Θέλω να αγοράσω κάποια ασύρματα buds που να είναι για μουσική κατά 99% την ώρα της προπόνησης.Ειτε τρέξιμο είτε περπάτημα.

Οπότε θα ήθελα να έχουν καλή ένταση ,καλή ποιότητα ήχου και κυρίως να μην φεύγουν από το αυτί.Επισης η μπαταρία τους να κρατάει τουλάχιστον 2 ώρες εκτός θήκης.

Θα ήθελα αν γίνετε η τιμή να είναι μέχρι 30-40€ το πολύ.

Αγόρασα τα best pick του Σκρουτζ,τα AM61 της Huawei αλλά στα αυτιά δεν μένουν για κανένα λόγο.Για την χρήση που τα θέλω είναι άχρηστα.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Fronimitis είπε

Καλημέρα!Θέλω να αγοράσω κάποια ασύρματα buds που να είναι για μουσική κατά 99% την ώρα της προπόνησης.Ειτε τρέξιμο είτε περπάτημα.

Οπότε θα ήθελα να έχουν καλή ένταση ,καλή ποιότητα ήχου και κυρίως να μην φεύγουν από το αυτί.Επισης η μπαταρία τους να κρατάει τουλάχιστον 2 ώρες εκτός θήκης.

Θα ήθελα αν γίνετε η τιμή να είναι μέχρι 30-40€ το πολύ.

Αγόρασα τα best pick του Σκρουτζ,τα AM61 της Huawei αλλά στα αυτιά δεν μένουν για κανένα λόγο.Για την χρήση που τα θέλω είναι άχρηστα.

Αναμενόμενο το βρίσκω να μην στέκονται. Με τα δυο boxακια τους να κρέμονται από τα αυτιά και χωρίς γάντζους στα αυτιά δεν βλέπω πως δεν θα έπεφταν.

Για τρέξιμο για να είσαι σίγουρος θέλεις οπωσδήποτε επιλογή με γαντζακια γύρω από τα αυτιά. Όπως πχ αυτα:

Plantronics_BackBeat_Fit.png.b3e9f95e3a8074b38d5e5cb6effc614b.png

design-small.jpg.a85c75a5c895686ec48edd068a4da39a.jpg

Αρκετά από τα in-ear ΒΤ επίσης δεν πέφτουν αλλα αυτό εξαρτάται από την εφαρμογή τους σε κάθε αυτί οπότε εάν δεν τα δοκιμάσεις δεν θα ξέρεις. Προσωπικά τα Huawei Freebuds Pro δεν μου πέφτουν στο γυμναστήριο. 

Δημοσ.

Έχει η γυναίκα μου τα Huawei freebuds 3i κι είναι φανταστικά και όντως δεν μου πέφτουν αλλά τα θέλει για το noise cancellation.

Ήθελα κάτι πιο φτηνό όμως γιατί το θέλω μόνο για μουσική.

Χωρίς πιαστρακια για τα αυτιά δεν παίζει κάτι φτηνότερο;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Fronimitis είπε

Έχει η γυναίκα μου τα Huawei freebuds 3i κι είναι φανταστικά και όντως δεν μου πέφτουν αλλά τα θέλει για το noise cancellation.

Ήθελα κάτι πιο φτηνό όμως γιατί το θέλω μόνο για μουσική.

Χωρίς πιαστρακια για τα αυτιά δεν παίζει κάτι φτηνότερο;

Χωρίς γαντζακια για τα αυτιά φυσικά παίζουν αλλά όπως είπα εάν δεν.τα δοκιμάσεις στα δικά σου αυτιά δεν θα ξέρεις εαν πέφτουν ή όχι. Οπότε δεν έχει στην πράξη νόημα να σου προτείνει ο οποιοσδήποτε οτιδήποτε απλά διότι αυτό που σε εμένα εφαρμοζει άψογα σε εσένα μπορεί να είναι άθλιο.

Δημοσ.

Προτείνω τα Creative Outlier Active. Τα έχω και εγώ για το τρέξιμο και δεν μου έχουν κουνηθεί ποτέ, πόσο μάλλον να μου βγουν. Τώρα για το θέμα της ποιότητας, είναι υποκειμενικό. Εγώ τα βρίσκω πολύ καλά, αλλά επειδή έχω χρησιμοποιήσει και πολύ χειρότερα, ποτέ η ποιότητα του ήχουν δεν ήταν στις προτεραιότητές μου, ήθελα απλά να ακούω την μουσική.

Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας πρέπει να ξεπερνάει τις 4 ώρες, δεν το έχω μετρήσει, αλλά σίγουρα δεν με έχει απασχολήσει το θέμα. Τα έχω πάνω από χρόνο και δύο φορές ως τώρα με έχουν πουλήσει και άδειασαν στο μέσο του τρεξίματος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...