Προς το περιεχόμενο

iCloud windows 10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά. Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το iCloud Drive στο νέο μου laptop με windows 10. Γράφω τα στοιχεία μου για να συνδεθώ και πετάει το παρακάτω μήνυμα. Έχω την τελευταία έκδοση των windows 10 και του iTunes και του iCloud για τα windows. Έχω δοκιμάσει όλες τις πιθανές λύσεις που έχω διαβάσει αλλά το πρόβλημα παραμένει. Στο παλιό laptop λειτουργούσε κανονικά αλλά δεν το έχω πλέον. Θέλω επειγόντως να τραβήξω όλες μου τις φωτο και τα βίντεο γιατί ενδέχεται να τα χάσω και είναι μέσα όλες οι φωτο και τα βίντεο των παιδιών μου. Δεν γίνεται να τις χάσω 😕

B17DDB46-AF01-4F27-903D-1D8F7FF74BB5.jpeg
το Apple ID και ο κωδικός είναι σωστά καθώς μπαίνω κανονικά στο iCloud.com

έχω δοκιμάσει εγκατάσταση κι απεγκατάσταση.

Επεξ/σία από gherudos
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μηπως πρεπει να κανεις εξουσιοδοτηση τον υπολογιστη σου?

Μια ιδεα λεω.

Δημοσ.

Τι εννοείς; Αφού βάζω τα στοιχεία μου και πατάω να συνδεθώ πως αλλιώς θα γίνει; Έτσι είχα συνδεθεί στο παλιό μου λαπτοπ. Ο κωδικός και το email είναι σωστά γιατί αν δεν είναι στο γράφει με άλλο παράθυρο.

Δημοσ.

Ναι το εχω ενεργοποιήσει. Μήπως μου κάνει το zonealarm καμία ιστορία; Δεν το είχα χρησιμοποιήσει ποτε αλλά ήταν δώρο με το laptop και γενικά μου αποκλείει πολλές σελίδες, ίσως μου κόβει και την επικοινωνία με τους server της apple;

Δημοσ.

Και από εκεί πήγα να το κάνω και πάλι το ίδιο σφάλμα μου εμφανίζει. Από το 2010 έχω iPhone και χρησιμοποιώ οπές τις υπηρεσίες. Ε αυτό πρώτη φορά το βλέπω. Τελικά μπήκα από chrome στο iCloud.com και τις κατέβασα από εκεί 1000 φωτο την κάθε φορά. Σπαστικό αλλά έπρεπε να το κάνω. Το θέμα είναι ότι στον server τους φαίνεται άλλο μέγεθος και λιγότερες φωτο ενώ στο κινητό υπάρχουν φαινομενικά ίδιες σε ποσότητα από την εφαρμογη Φωτογραφίες του iPhone αλλά αν συνδέσω το iPhone με το λαπτοπ σαν δίσκο υπάρχουν σαν Φάκελοι κάποιοι που γράφουν πχ 101Apple και 101Cloud και στο σύνολο και στο μέγεθος είναι τριπλάσιοι. Wtf?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...