Προς το περιεχόμενο

IPAD...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα ipad palio to 2 νομιζω στο οποιο δεν μπορω να κατεβασω ουτε μεσσεντζερ στο facebook ουτε να βλεπω lives sto instagram.Απο ποιο μοντελο κ μετα υπαρχουν αυτα;Ξερει καποιος να μου πει;Ευχαριστω!

Δημοσ.

Είναι θέμα έκδοσης iOS, αυτό είναι που δεν επιτρέπει να κατέβουν οι εφαρμογές. Αν στο Apple id σου τις είχες ξανακατεβάσει τις εφαρμογές,, δοκίμασε να τις βρεις στα "αγορασμένα"

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, thewildones είπε

Είναι θέμα έκδοσης iOS, αυτό είναι που δεν επιτρέπει να κατέβουν οι εφαρμογές. Αν στο Apple id σου τις είχες ξανακατεβάσει τις εφαρμογές,, δοκίμασε να τις βρεις στα "αγορασμένα"

Τελευταια ανανεωση λογισμικου 10 3 4.Στο imac κ στο κινητο τα ειχε τα προγραμματα δεν τα αγορασα ποτε.Στο ipad οταν παω στο app store κ τα αναζητω μου βγαζει οτι ειναι μονο για κινητα το προγραμ. κ πηγαινε στο ελληνικο store(switch to the greek store)

Επεξ/σία από Dannie
Δημοσ.

Αγορασμένα εννοώ και τα δωρεάν, το messenger έχει ως προυπόθεση έκδοση 10 και άνω, που σημαίνει ότι θα έπρεπε να μπορείς να το κατεβάσεις. To instagram απαιτεί 12 και μετά, οπότε είναι φυσιολογικό. Μπαίνεις από Store άλλης χώρας?

• Thanks 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, thewildones είπε

Αγορασμένα εννοώ και τα δωρεάν, το messenger έχει ως προυπόθεση έκδοση 10 και άνω, που σημαίνει ότι θα έπρεπε να μπορείς να το κατεβάσεις. To instagram απαιτεί 12 και μετά, οπότε είναι φυσιολογικό. Μπαίνεις από Store άλλης χώρας?

Πως να μπω στο ελληνικο(γραφω greek app store στην αναζητηση αλλα τιποτα)...

Δημοσ.

Τελικα βρηκα το Greek appl. κατεβασα το instagram και μπορω να βλεπω  LIVES. Τωρα προσπαθω για το messenger....(του facebook)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, thewildones είπε

Δεν το βρήκες στα αγορασμένα το Messenger?

Αφου δεν το αγορασα ποτε υπηρχε παντα τσαμπα κ στο imac k στο κινητο.

@thewildones Τελικα το βρηκα κ αυτο σε ευχαριστω παρα πολυυυυ για την βοηθεια.

Επεξ/σία από Dannie
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...