xarsav Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Καλησπερα ομαδα, θα ηθελα τις συμβουλες σας για αγορα μεταχειρισμενου σκουτερ. Αυτην την στιγμη εχω ενα Honda Cub 90 το οποιο ειναι και το βασικο μου μεσο μεταφορας με το οποιο πηγαινω και στην δουλεια μου(πανε-ελα 15 χιλιομετρα) και βγαινω και περιφερειακο(μενω θεσσαλονικη) πραγμα το οποιο ειναι και λιγο επικυνδινο διοτι το παπακι παει μαξ 70 με ευνοΪκο ανεμο. Επισης ξεκιναω και δευτερη δουλεια σαν delivery και ετσι θελω να παρω ενα μηχανακι το οποιο θα το χρησιμοποιω για ολα(βασικο μεσο μεταφορας και delivery) και να μπορω να κανω και κανα μικροταξιδακι χαλκιδικη Διαθετω 2.000, το πολυ 2.300 οποτε εννοειται παω για μεταχειρισμενο. Εχω δει πολλα και το μονο που μου αρεσε ειναι το SYM CITYCOM 300i 11΄, μου αρεσε επειδη ειναι πιο μαζεμενο σε σχεση με αλλα 300αρια που ειδα αλλα μου αρεσει και που δεν εχει κενο αναμεσα σε τιμονι και ποδια(καλυτερη προστασια απο ανεμους και βροχη). Βρηκα καποια απο 1800-2200 ευρω με 25.000 εως 40.000 χιλιομετρα Θα ηθελα λοιπον να μου πειτε τις γνωμες σας, κατα ποσο ειναι αξιοπιστο και κατα ποσο μπορει να αντεξει σε ολα αυτα, θα εκτιμουσα και γνωμες deliverαδων για το κατα ποσο ειναι βολικο ενα τετοιο μηχανακι γι αυτην την δουλεια Σορρυ για το μεγαλο κειμενο αλλα τοσα λεφτα θα δωσω εχω αποριες. Ευχαριστω εκ των προτερων!
Moderators Inuyasha Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 32 λεπτά πριν, xarsav είπε Καλησπερα ομαδα, θα ηθελα τις συμβουλες σας για αγορα μεταχειρισμενου σκουτερ. Αυτην την στιγμη εχω ενα Honda Cub 90 το οποιο ειναι και το βασικο μου μεσο μεταφορας με το οποιο πηγαινω και στην δουλεια μου(πανε-ελα 15 χιλιομετρα) και βγαινω και περιφερειακο(μενω θεσσαλονικη) πραγμα το οποιο ειναι και λιγο επικυνδινο διοτι το παπακι παει μαξ 70 με ευνοΪκο ανεμο. Επισης ξεκιναω και δευτερη δουλεια σαν delivery και ετσι θελω να παρω ενα μηχανακι το οποιο θα το χρησιμοποιω για ολα(βασικο μεσο μεταφορας και delivery) και να μπορω να κανω και κανα μικροταξιδακι χαλκιδικη Διαθετω 2.000, το πολυ 2.300 οποτε εννοειται παω για μεταχειρισμενο. Εχω δει πολλα και το μονο που μου αρεσε ειναι το SYM CITYCOM 300i 11΄, μου αρεσε επειδη ειναι πιο μαζεμενο σε σχεση με αλλα 300αρια που ειδα αλλα μου αρεσει και που δεν εχει κενο αναμεσα σε τιμονι και ποδια(καλυτερη προστασια απο ανεμους και βροχη). Βρηκα καποια απο 1800-2200 ευρω με 25.000 εως 40.000 χιλιομετρα Θα ηθελα λοιπον να μου πειτε τις γνωμες σας, κατα ποσο ειναι αξιοπιστο και κατα ποσο μπορει να αντεξει σε ολα αυτα, θα εκτιμουσα και γνωμες deliverαδων για το κατα ποσο ειναι βολικο ενα τετοιο μηχανακι γι αυτην την δουλεια Σορρυ για το μεγαλο κειμενο αλλα τοσα λεφτα θα δωσω εχω αποριες. Ευχαριστω εκ των προτερων! αναλογα το μαγαζι που δουλευεις και της παραγγελιες/km που θα κανεις τη μερα το 300αρι θα σου καει αρκετα κοιτα για καινουργιο symphony 200 , agility 200 , medley 150 ktl για να μην εχεις τα ρισκα του μεταχειρισμενου 1
xarsav Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δεν συμφερει δλδ λες οικονομικα ε? οκ θα ριξω μια ματια και σ αυτα. Ευχαριστω!
Moderators Inuyasha Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, xarsav είπε Δεν συμφερει δλδ λες οικονομικα ε? οκ θα ριξω μια ματια και σ αυτα. Ευχαριστω! αναλογα της παραγγελιες που θα πας στη βαρδια σου σε μαγαζια με λιγες παραγγελιες 2-3 την ωρα θα εισαι καλα , σε μαγαζια που θα πας 5-6 την ωρα θα σε ζηταει αρκετη παραπανο βενζινη και ταυτοχρονα αναιβαινει και το κοστος του σερβις Επεξ/σία 24 Μαΐου 2021 από Inuyasha 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα