Προς το περιεχόμενο

Η Huawei αποκάλυψε τα FreeBuds 4, τη ναυαρχίδα των ακουστικών της


JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα οποία έρχονται με το Kirin A1 chipset, ενεργή ακύρωση θορύβου όπως και ταχεία φόρτιση

Στην αποκάλυψη των νέων ασύρματων ακουστικών FreeBuds 4 προχώρησε σήμερα η Huawei, που έρχονται να αντικαταστήσουν τα FreeBuds 3. Η νέα έκδοση έρχεται με δυναμικούς οδηγούς 14,3 χιλιοστών, το Kirin A1 chipset και έχει τρία μικρόφωνα για φωνή και εντοπισμού θορύβων. Η ενεργή ακύρωση θορύβου μπορεί να μειώσει ήχους έως και 25db, κάθε ακουστικό έχει τρία επίπεδα αφής και ζυγίζουν μόλις 4,1 γραμμάρια.

huawei-freebuds4-2.jpg

Τα FreeBuds 4 συνδέονται μέσω Bluetooth 5.2 και υποστηρίζουν ταυτόχρονη σύνδεση σε δύο συσκευές. Έρχονται επίσης με μια ειδική λειτουργία καθαρής φωνής για vloggers που υπόσχεται να κάνει καλύτερη ανίχνευση φωνής σε περιβάλλον με θόρυβο. Υπάρχει και μια λειτουργία χαμηλής καθυστέρησης μειώνοντάς την στα 90ms ώστε να παρέχει καθαρή και γρήγορη μετάδοση της φωνής εν ώρα gaming.

huawei-freebuds4-3.jpg

Η μπαταρία των ακουστικών παρέχει 4 ώρες αναπαραγωγής και έως 22 ώρες αναπαραγωγής αν έχετε μαζί και τη θήκη πλήρως φορτισμένη. Η Huawei υπόσχεται πως μια γρήγορη φόρτιση 15 λεπτών παρέχει έως και 2,5 ώρες ζωής. Η θήκη φορτίζει μέσω USB-C ή ασύρματα μέσω οποιουδήποτε συμβατού Qi φορτιστή. Η θήκη έχει αντοχή νερού IPX4.

Τα FreeBuds 4 θα διατεθούν σε λευκό, ασημί και κόκκινο χρώμα. Η τιμή τους ανέρχεται σε CNY 999 (λίγο παραπάνω από 125€) και θα είναι διαθέσιμα από 6 Ιουνίου στην Κίνα, με ημερομηνία για τις υπόλοιπες αγορές να ανακοινώνεται αργότερα.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλη προσπάθεια.

Όσο για την ενεργή ακύρωση θορύβου, χωρίς σιλικόνη στην άκρη λίγο δύσκολο το κόβω..

  • Like 5
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό το σχέδιο, ειδικά με αυτό το Μέγεθος. Προσωπικά είχα τα προηγούμενα τα οποία κατ εμέ δεν έλεγαν πολλά με μέτριο ήχο και κυρίως ένταση.. Το κυριότερο όμως ήταν ότι λίγη ώρα μετά σε ενοχλούσε το πλαστικό στο αυτί... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, tasos_orf είπε

Καλή προσπάθεια αρκεί να αντέχουν αυτά πάνω από 6μηνο

Tα αντίστοιχα freebuds 3 έχουν σχεδόν 5/5 αστέρια αξιολόγηση στο σκρουτζ από 100+ αξιολογήσεις. 

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχοντας τα Freebuds 3 για παραπάνω από χρόνο έχω να δηλώσω ότι είναι εξαιρετικά για εμένα προσωπικά. Τα χρησιμοποιώ κυρίως για να μιλάω καθημερινά στη δουλειά μου και όχι για μουσική , sports κτλ. .Έχω να πω τα εξής . Ναι είναι κουραστικό να τα έχεις στο αυτί πολύ ώρα . Το σχήμα δεν βοηθάει όντως όπως πολλοί αναφέρετε . Ναι δεν έχουν τρομερή μπαταρία αλλά αυτό με την γρήγορη φόρτιση είναι φοβερό . Και η θήκη και τα ακουστικά φορτίζουν πάρα πολύ γρήγορα. Γενικά δεν μένω ποτέ από μπαταρία ή αν μείνω σε 10 λεπτά φόρτιση έχω ενα ακουστικο τουλάχιστον .  Συνδέονται πολύ πιο γρήγορα απο οποιοδήποτε bluetooth έχω χρησιμοποιήσει και δεν είναι λίγα , ούτε φθηνά αυτά που έχω αλλάξει κατά καιρούς. Άριστη ποιότητα στην ομιλία , δεν έχω κανένα παράπονο ποτέ ( είχα σε plantronics κ.α. των 100+ ευρώ)....Η εναλλαγή από το ένα ακουστικό στο άλλο άμεση ,απροβλημάτιστη (πάλι είχα θέμα με πολλά παρόμοια πχ Anker, Edifier, Xiaomi κ.α) Γενικά είναι πολύ γρήγορα σε ολες τις λειτουργίες και μέχρι στιγμής ανθεκτικά. Αν τυχόν μου χαλάσουν μάλλον θα πάω για αυτά του θέματος. 

Υ.Γ Την θήκη την ανοιγοκλείνει ο 1μιση ετών γιός μου όποτε τα πιάσει σαν παιχνίδι και δεν έχει πάθει το παραμικρό. 

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...