fenom7 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Καλημέρα σας, Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο ορθοπεδικό γιατρό σε ειδίκευση σε τραυματισμούς στα γόνατα. Έχω χρόνια χονδροπάθεια και κάκωση μηνίσκου εδω και πολλα χρόνια. Δυστυχώς η γυμναστική, φυσιοθεραπειες κτλ δεν έπιασαν τόπο και υποφέρω κάθε φορά που κανω κάποια έντονη δραστηριότητα. Λόγο οτι μένω επαρχία θα ήθελα να πάρω κ άλλες γνώμες απο Αθήνα ή Θεσσαλονική. Σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας
Menelaos83 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Στο Νεο Ηρακλειο υπαρχει ο Γιαννακοπουλος Ιωαννης στον οποιο εχω παει και εχω στειλει και πολλους γνωστους και ειδικευται σε αυτο που θες. Απ'οσο ξερω ηταν (ισως ειναι ακομα) γιατρος στο μπασκετ του Παναθηναικου οποτε εχει μεγαλη εμπειρια.
airtrelomike13 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Και εγω θα σου προτεινα αυτόν που σου ειπε ο Μενελαος. Έιχε πάει συγγενικό μου πρόσωπο και ήταν απόλυτα ευχαριστημένη. Μας τον είχαν συστήσει. Από εκεί και πέρα παίζει ρόλο που έκανες τις φυσιοθεραπείες. Για παράδειγμα στην Αθήνα ο τοπ φυσιοθεραπευτής που είναι και ένας από τους τοπ στην Ευρώπη, ο Σκόρδης, ε εκεί τα χέρια του είναι μαγικά
trelokotsidou1 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2021 ψαξε να κανεις μικροχειρουργειο με βλαστοκύτταρα!
panagiotisxris Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Στο Metropolitan στο Φαληρο είναι ο Ροντογιάννης Γιώργος. Πολύ φιλικός και φαίνεται να έχει γνώση του αντικειμένου. Εγώ έκανα χειρουργιο στο μηνισκο. Check it here
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα