Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στης 16 του μήνα είχα έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και στης 19 Με πήραν από την πολιτική προστασία και για να με ενημερώσουν ότι από της 16 και μετά μετράει η καραντίνα....Επειδή με ενημέρωναν δεν μου είπαν κάτι για βεβαίωση για να την πάω στην εργασία μου ....που δουλεύω μέσω κοινωφελους προγράμματος μέσω ΟΑΕΔ ...... αναγκαστικά όμως για της μέρες που δεν πήγα να ζητήσω κανονική άδεια μιας και η πολιτική προστασία δεν το σήκωνε .....Τι μπορώ να κάνω έτσι ώστε να έχω αυτό το έγγραφο και να μπορέσω να δικαιολογήσω της 4 μέρες που της δήλωσα σαν κανονική άδεια....?

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελικά βρηκες άκρη; αντιμετωπιζω το ιδιο πρόβλημα με τη διαφορα οτι δεν εχει επικοινωνήσει κανένας μαζι μου απο τη πέμπτη 

Δημοσ.

Πως σε ενημερώνουν ότι μπήκες καραντίνα επειδή ήρθες σε επαφή με κρούσμα; Όταν νοσήσεις σου ζητάνε να δώσεις λίστα με ονόματα ατόμων που έμεναν μαζί σου; 

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Πως σε ενημερώνουν ότι μπήκες καραντίνα επειδή ήρθες σε επαφή με κρούσμα; Όταν νοσήσεις σου ζητάνε να δώσεις λίστα με ονόματα ατόμων που έμεναν μαζί σου; 

Ναι.Το ξερω απο την κορη μου,που ηταν διακοπες με επιβεβαιωμενο κρουσμα.Η κοπελα που ειχε covid ενημερωσε για ολες τις επαφες που ειχε και επεσε τηλεφωνο απο την πολιτικη προστασια.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dinzal είπε

Τελικά βρηκες άκρη; αντιμετωπιζω το ιδιο πρόβλημα με τη διαφορα οτι δεν εχει επικοινωνήσει κανένας μαζι μου απο τη πέμπτη 

Αν θυμάμαι καλά στέλνεις mail στην πολιτική προστασία και ζητάς βεβαίωση για την εργασία σου! Μετά από μέρες απαντάνε! Με ένα τηλέφωνο και στον εοδυ θα σε καθοδηγήσουν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...