Pireotis88 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Μου ήρθε απο τη google το παρακάτω μήνυμα Αναφορά σε κείμενο Γεια, Δεν συμπληρώσατε το φορολογικό έντυπό σας στο AdSense. Για να αποφύγετε την παρακράτηση έως και 24% των συνολικών κερδών σας παγκοσμίως, υποβάλετε τα φορολογικά στοιχεία σας στο AdSense πριν από τις 31 Μαΐου 2021. Τι πρέπει να κάνω; Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό AdSense που είναι συνδεδεμένος με το κανάλι σας για να υποβάλετε τα φορολογικά στοιχεία σας μέχρι τις 31 Μαΐου 2021. Με αυτόν τον τρόπο θα προσδιοριστεί το ποσοστό φόρου που ισχύει για τα κέρδη σας στις ΗΠΑ, διαφορετικά θα εφαρμοστεί το προεπιλεγμένο ποσοστό έως και 24% των συνολικών κερδών σας παγκοσμίως. Το εργαλείο φόρων του AdSense στο διαδίκτυο μπορεί να ολοκληρωθεί σε έξι βήματα και θα σας υποβάλει μια σειρά ερωτημάτων που θα σας βοηθήσουν να συμπληρώσετε το φορολογικό έντυπό σας. Δημιουργήσαμε επίσης έναν οδηγό βίντεο για να σας καθοδηγήσουμε σε αυτά τα βήματα. Εγω προσωπικά σαν ΚΑΔ έχω εντελώς άσχετο με φωτογραφία / βίντεο και δημοσιογραφία...αξίζει να δώσω στοιχεία η καλύτερα να μου κόβουν 24%??
Pireotis88 Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2021 Μάλλον επειδή δεν έγινα σαφής, τα κέρδη μου απο το adsense
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα