nikarious2 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Καλησπέρα παιδιά! αν γνωρίζει κάποιος θα ήθελα αναλυτικά να μου εξηγήσει πως ακριβώς μπορώ να στείλω κάτι με τριγωνική αποστολή πχ από Γερμανία στον εαυτό μου, για παράδειγμα με DHL αν γνωρίζει κάποιος παρακαλώ ας έρθει σε επαφή μαζί μου, ευχαριστώ πολύ!
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, nikarious2 είπε Καλησπέρα παιδιά! αν γνωρίζει κάποιος θα ήθελα αναλυτικά να μου εξηγήσει πως ακριβώς μπορώ να στείλω κάτι με τριγωνική αποστολή πχ από Γερμανία στον εαυτό μου, για παράδειγμα με DHL αν γνωρίζει κάποιος παρακαλώ ας έρθει σε επαφή μαζί μου, ευχαριστώ πολύ! Για ποιο λόγο να το κάνεις τριγωνική αποστολή απο Γερμανία;Δεν έχει τελωνείο . 1
kage Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) eshopwedrop.gr Επεξ/σία 26 Μαΐου 2021 από kage
xaratsi Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Στην ουσια ψαχνεις για reshipper, δοκιμασε να μιλησεις πρωτα ΕΑΝ δεχονται αυτο που θες να στειλεις αυτα εδω και φυσικα το κοστος: mygermany.com mailboxde.com tiptrans.com Επεξ/σία 26 Μαΐου 2021 από xaratsi 1
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Ή απλά το μαγαζί αυτό δεν στέλνει Ελλάδα ή εξωτερικό
andreas1gr Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 45 λεπτά πριν, nikarious2 είπε Καλησπέρα παιδιά! αν γνωρίζει κάποιος θα ήθελα αναλυτικά να μου εξηγήσει πως ακριβώς μπορώ να στείλω κάτι με τριγωνική αποστολή πχ από Γερμανία στον εαυτό μου, για παράδειγμα με DHL αν γνωρίζει κάποιος παρακαλώ ας έρθει σε επαφή μαζί μου, ευχαριστώ πολύ! Κάπου τα έχεις μπερδέψει τα πράγματα...... Ή δεν τα εξηγείς σωστά, γιατί αυτό που γράφεις δεν βγάζει νόημα....
vrwmiar1Z Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, xaratsi είπε Στην ουσια ψαχνεις για reshipper, δοκιμασε να μιλησεις πρωτα ΕΑΝ δεχονται αυτο που θες να στειλεις αυτα εδω και φυσικα το κοστος: mygermany.com mailboxde.com tiptrans.com Χαρασιε τι έγινε καλό παιδί α;ο ρουμανος αρχιτέκτονας επέστρεψε πάλι θα κλαις από τις κατραπακιες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα