Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!  αν γνωρίζει κάποιος θα ήθελα αναλυτικά να μου εξηγήσει πως ακριβώς μπορώ να στείλω κάτι με τριγωνική αποστολή πχ από Γερμανία στον εαυτό μου, για παράδειγμα με DHL αν γνωρίζει κάποιος παρακαλώ ας έρθει σε επαφή μαζί μου, ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nikarious2 είπε

Καλησπέρα παιδιά!  αν γνωρίζει κάποιος θα ήθελα αναλυτικά να μου εξηγήσει πως ακριβώς μπορώ να στείλω κάτι με τριγωνική αποστολή πχ από Γερμανία στον εαυτό μου, για παράδειγμα με DHL αν γνωρίζει κάποιος παρακαλώ ας έρθει σε επαφή μαζί μου, ευχαριστώ πολύ!

Για ποιο λόγο να το κάνεις τριγωνική αποστολή απο Γερμανία;Δεν έχει τελωνείο .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην ουσια ψαχνεις για reshipper, δοκιμασε να μιλησεις πρωτα ΕΑΝ δεχονται αυτο που θες να στειλεις αυτα εδω και φυσικα το κοστος:

mygermany.com
mailboxde.com
tiptrans.com

Επεξ/σία από xaratsi
  • Thanks 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, nikarious2 είπε

Κάπου τα έχεις μπερδέψει τα πράγματα...... Ή δεν τα εξηγείς σωστά, γιατί αυτό που γράφεις δεν βγάζει νόημα.... 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xaratsi είπε

Στην ουσια ψαχνεις για reshipper, δοκιμασε να μιλησεις πρωτα ΕΑΝ δεχονται αυτο που θες να στειλεις αυτα εδω και φυσικα το κοστος:

mygermany.com
mailboxde.com
tiptrans.com

Χαρασιε τι έγινε καλό παιδί α;ο ρουμανος αρχιτέκτονας επέστρεψε πάλι θα κλαις από τις κατραπακιες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...