Προς το περιεχόμενο

Στημένα μηχανάκια


Σαρμης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ας φτιάξουμε μια λίστα με μηχανάκια στημένα και πληροφορίες ώστε να βοηθήσουμε και τους υπόλοιπους να στήσουν. Για παράδειγμα αν είναι σε ταράτσα, σε μπαλκόνι, εσωτερικό, τι κεραία έχει, σε τι αποστάσεις βλέπει και παρόμοιες πληροφορίες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχει ήδη θέμα στο official discord channel. Στο GR section υπάρχει ήδη κόσμος που έχει τοποθετήσει τα μηχανήματά του ώστε να δουν και οι υπόλοιποι και να μην πέσουμε ο ένας πάνω στον άλλο.

Όποιος μπει ας ψάξει λίγο και μετά να μιλήσει με τον Δημήτρη, ο οποίος είναι developer Lora. Έχει ή εργάζεται σε μια πλατφόρμα όπου μπορείς να τοποθετήσεις έως 10 μηχανήματα και χοντρικά να δείς τι παίζει όπως στο hotspot rf.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι είμαι ήδη και εκεί. Είναι πιο εύχρηστο να έχεις ένα forum για πιο static data, σαν documentation, με ενότητες, κατηγορίες. Και μπορείς να το οργανώσεις παρα πολυ καλά. Στο discord δεν μπορείς να το κάνεις αυτό.  Το discord ειναι για μυνήματα, πιο γρήγορο για αμεση ενημέρωση, εννοείτε πως δεν καταργείτε το discord για κανένα λόγο. Και για να μην παρεξηγηθώ δεν εχω κανέναν άλλο σκοπό πέρα απο το να εποφεληθούμε όλοι μας και να οργανωθούμε όσο καλύτερα και γρηγοροτερα γίνεται. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι μαζί σου. Είπα μήπως υπάρχει κόσμος που δεν το γνωρίζει το discord. Όταν στήσω το πρώτο θα προσπαθήσω να ενημερώσω όποιον ενδιαφέρεται για τον τρόπο και τα εξαρτήματα που χρησιμοποίησα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Δημιουργία νέου...