Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας

Υπάρχει ένα Windows server VM στο cloud, στο οποίο θέλω να περάσω τα προφιλ των χρηστών από τον τοπικό server, έτσι ώστε όταν κάποιος χρήστης μπαίνει στο μηχάνημα στο cloud να μπαίνει με το προφιλ του που υπάρχει στο local server. Και αν γίνεται, να συγχρονίζουν μεταξύ τους τα profil του local και του Cloud. 

Προσπάθησα να προσθέσω το domain του τοπικού στο cloud μηχάνημα αλλά δεν το έχω επιτύχει ακόμα. Να σημειώσω ότι είναι στο Azure το cloud.

Έχετε ιδέα αν γίνεται κάτι τέτοιο; Διάβασα κάποια πράγματα και βλέπω ότι σαν λύση είναι οι αντιγραφές των προφιλ των χρηστών και η ενημέρωσή τους χωρίς να γίνεται αυτόματα.

Σας παραθέτω και κάποια λινκ τα οποία δίνουν κάποιες απαντήσεις αλλά δεν είναι σαφής για εμένα η λύση.

Use a template to join a Windows VM to Azure AD DS | Microsoft Docs  

Join a VM to an existing domain (microsoft.com)

[SOLVED] Roaming profiles over multiple sites - Windows Forum - Spiceworks 

Moving Active Directory roaming profiles to another server | Niktips's Blog (wordpress.com) 

active directory - Roaming Profiles multiple sites - Server Fault

 

 

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...