serifis1 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 καλημερα παιδια, τη βοηθεια σας παρακαλω γιατι κολησε το εργαλειο!!!χοχο εχω ενα εμαιλ, info@πχkaramela.gr αλλα εχω να μπω 2 χρονια, επειδη αλαξα υπολογιστη και δεν ειναι αποθηκευμενο στο νεο υπολογιστη, η ερωτηση ειναι, σε ποια εταιρια email μπωρει να ειναι τετοιο εμαιλ, πχ google, hotmail, πιες εταιριες ειναι αν ξερετε? εχω τον κωδικο για να μπω στο εμαιλ
kormos Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, serifis1 είπε καλημερα παιδια, τη βοηθεια σας παρακαλω γιατι κολησε το εργαλειο!!!χοχο εχω ενα εμαιλ, info@πχkaramela.gr αλλα εχω να μπω 2 χρονια, επειδη αλαξα υπολογιστη και δεν ειναι αποθηκευμενο στο νεο υπολογιστη, η ερωτηση ειναι, σε ποια εταιρια email μπωρει να ειναι τετοιο εμαιλ, πχ google, hotmail, πιες εταιριες ειναι αν ξερετε? εχω τον κωδικο για να μπω στο εμαιλ Μίλα με τον hosting σου ή αυτόν που διαχειρίζεται το server να σου πει 1
micos000 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Αυτά είναι συνήθως email από εταιρικό mail server. 1
serifis1 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 12 ώρες πριν, kormos είπε Μίλα με τον hosting σου ή αυτόν που διαχειρίζεται το server να σου πει ευχαριστω!!!!!
kormos Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 16 ώρες πριν, serifis1 είπε καλημερα παιδια, τη βοηθεια σας παρακαλω γιατι κολησε το εργαλειο!!!χοχο εχω ενα εμαιλ, info@πχkaramela.gr αλλα εχω να μπω 2 χρονια, επειδη αλαξα υπολογιστη και δεν ειναι αποθηκευμενο στο νεο υπολογιστη, η ερωτηση ειναι, σε ποια εταιρια email μπωρει να ειναι τετοιο εμαιλ, πχ google, hotmail, πιες εταιριες ειναι αν ξερετε? εχω τον κωδικο για να μπω στο εμαιλ Αν θυμάσαι/γνωρίζεις το εμαιλ σου στη γραμμή διεύθυνσης πληκτρολόγησε: todomainsou.gr:2096 Θα σε μεταφέρει στην Webmail έκδοση. Βάζεις ολόκληρο το εμαιλ πχ [email protected] και τον κωδικό σου και συνδέεσε. Αν δεν τα γνωρίζεις μόνο επικοινωνία με τον διαχειριστή.
serifis1 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 18 ώρες πριν, kormos είπε Αν θυμάσαι/γνωρίζεις το εμαιλ σου στη γραμμή διεύθυνσης πληκτρολόγησε: todomainsou.gr:2096 Θα σε μεταφέρει στην Webmail έκδοση. Βάζεις ολόκληρο το εμαιλ πχ [email protected] και τον κωδικό σου και συνδέεσε. Αν δεν τα γνωρίζεις μόνο επικοινωνία με τον διαχειριστή. και παλι ευχαριστω φυσικα και γνωριζω το εμαιλ και εχω και τον κωδικο, θα το δοκιμασω!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα