therock Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Εχω το Logitech MX master και μετα απο τοσα χρονια χρησης το διαλυσα. Στην αρχη δεν επαιζαν τα πλαινα κουμπια, και σημερα βγηκε off Και το δεξι κλικ και βγηκε αχρηστο. Γενικα σα προιον ασχετα που το κατεστρεψα, με εχει βολεψει παρα πολυ. Εκανα ακριβως ολα οσα ηθελα να κανω, ειχε αριστη αποκριση, εξαιρετικα αυτονομια μπαταριας, και αμεση συνδεση σε εως και 2 συσκευες. Η ερωτηση μου ειναι αν αξιζει να ξανασκασω τα ιδια χρηματα και να παρω το mx master 3, η αν υπαρχει αλλο καλυτερο στα ιδια χρηματα (σε Gaming ομως ακουω για g pro αλλα πιο πολυ office-Productivity 60-70% χρηση που αποσκοπει χρηση με νοιαζει), η αν υπαρχει κατι πιο οικονιμκο που να προσφερει τα αντστοιχα. Τι απο τα 3 σεναρια προτεινετε ρε μαγκες Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2021 από therock
handsomegamer Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Προσωπικα ειχα το Mx Maser 1ης γενιάς πριν 5 χρόνια περίπου και ήμουν πλήρως ευχαριστημένοςλ. Το έχω ακόμα αλλα επειδη ξεκινησα να παίζω καποια παιχνιδια, χρειαζόμουν περισσοτερα κουμπιά όποτε και πήρα καινούριο. Απο εργονομία το mx master δεν συγκρινεται με άλλα καθως μπορείς να το κρατήσεις και με τους 3 τροπους (palm, claw, finger grips), και με πολύωρη χρήση δε θα σε ενοχλεί. Άν σε βόλεψε ξαναπάρε το mx master 3 και πιστεύω θα σε καλύψει μιας και έχει καλύτερη μπαταρία και πιο γρήγορη φόρτιση. Ειδικά αν η μητρική σου ειναι τελευταίας γεννιας και μπορει να δίνει ρεύμα στις θύρες Usb με κλειστό τον υπολογιστή, το κουμπώνεις σε μια θύρα usb και το αφήνεις αποβραδίς και το επομενο πρωί ειναι έτοιμο και φορτισμένο και δε θα χρειαστεί να κανεις χρήση με καλώδιο.
Voodooman Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, therock είπε Εχω το Logitech MX master και μετα απο τοσα χρονια χρησης το διαλυσα. Στην αρχη δεν επαιζαν τα πλαινα κουμπια, και σημερα βγηκε off Και το δεξι κλικ και βγηκε αχρηστο. Γενικα σα προιον ασχετα που το κατεστρεψα, με εχει βολεψει παρα πολυ. Εκανα ακριβως ολα οσα ηθελα να κανω, ειχε αριστη αποκριση, εξαιρετικα αυτονομια μπαταριας, και αμεση συνδεση σε εως και 2 συσκευες. Η ερωτηση μου ειναι αν αξιζει να ξανασκασω τα ιδια χρηματα και να παρω το mx master 3, η αν υπαρχει αλλο καλυτερο στα ιδια χρηματα (σε Gaming ομως ακουω για g pro αλλα πιο πολυ office-Productivity 60-70% χρηση που αποσκοπει χρηση με νοιαζει), η αν υπαρχει κατι πιο οικονιμκο που να προσφερει τα αντστοιχα. Τι απο τα 3 σεναρια προτεινετε ρε μαγκες Δυστυχώς, αν συνηθίσει κανείς τα MX, δύσκολα τα αλλάζει. Είχα το MX revolution για 6-7 χρόνια, άλλα τόσα το MX Performance και πριν λίγο καιρό μου χάλασε το αριστερό πλήκτρο, εμφανισιακά ήδη είχε παρταλιαστεί αρκετά νωρίτερα. Δεν σκέφτηκα κάποιο άλλο ποντίκι, μόνο τα MX Master 2s και το 3. Τελικά πήρα το 3, η διαφορά ήταν μικρή. Αναλυτικό review από εμένα εδώ. Έναν μήνα μετά δεν το μετάνοιωσα τελείως, απλά συνήθισα να ζω με τις λίγες ιδιαιτερότητές του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα