moure Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου 4 ώρες πριν, paylidis είπε Δε βγαίνει πλέον χιλιάρι κανένα. 1500 είναι το ίδιο μοτέρ απλά σε δύο εκδόσεις με 116/150 άλογα (άλλη χαρτογράφηση) τη τζούνιορ την είδα στο δρόμο προχθές και τη χάζευα κανένα πεντάλεπτο. Δε μου δικαιολογεί τα λεφτά της για κανέναν λόγο. τα σκοντα γιατί τα απέκλεισες; Το καμικ θα ήταν τίμια επιλογή Τα σκοντα απορρίπτονται από τη σύζυγο εγώ μια χαρά τα αγόραζα. Το Q2 δεν μου άρεσε ποτέ,επίσης μου δείχνει λίγο dated,από ότι βλέπω στην ουσία είναι fl του αρχικού μοντέλου του 2016 νομίζω πως πρέπει να αντικατασταθεί.Στη διαμόρφωση πάντως βλέπω ότι υπάρχει ακόμα ο χιλιαρης κινητήρας με τα 116 άλογα. Είδα το t cross που έχει γίνει facelift,με εντυπωσίασαν οι χώροι του σε σχέση με τις εξωτερικές του διαστάσεις.ΕΙμαι 1,90 και πίσω μου χωρούσε κανονικά ένας ενήλικας.Το εσωτερικό του έχει αναβαθμιστεί με πιο μαλακά πλαστικά.Όμως το πρόβλημα μου είναι συνολικά με τους κινητήρες που βγάζει το γκρουπ στα μικρά suv.Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή το να πάρεις ένα καινούριο αυτοκίνητο με αποκλειστικά θερμικό κινητήρα βενζίνης και να καις απο 9 έως και 12 λίτρα στην πόλη είναι λάθος όταν υπάρχουν οι υβριδικές επιλογές. Θα δω αύριο το Lexus,τους χώρους του φοβάμαι κατά τα άλλα είμαι σίγουρος ότι θα είναι εξαιρετικό. 3
christospvl Δημοσ. 16 Ιουνίου Δημοσ. 16 Ιουνίου @tsofras λοιπα μελη.. Ετυχα να πεσω πανω στο ποστ σου στη σελιδα 1.. Εχω να πω λοιπον οτι η ταση να αγοραζεις κατι και να το πουλας αμεσως συνδεεται αρρηκτα με την εποχη που ζουμε. Μπαινοντας στο instagram / facebook και βλεποντας τι εχουν οι αλλοι συγκρινεσαι χωρις να το καταλαβεις και γινεσαι υλιστης.. Εντελει ομως ερχεται σε κρουση η πραγματικη σου αναγκη με αυτο που νομιζεις οτι ειναι πραγματικη αναγκη.. Οι αναγκες του ανθρωπου απο τη μαμα φυση ειναι οι βιολογικες πχ νερο φαγητο, ασφαλειας πχ μια στεγη πανω απ το κεφαλι σου.. κοινωνικες πχ να εχεις φιλους.. αναγκη εκτιμησης - σεβασμου και αυτο πραγματωσης βασει της πυραμιδας του Maslow.. Συνεπως τη porsche 911 δεν την εχεις πραγματικη αναγκη.. εσυ θες απλως ενα μεσο να σε πηγαινει απο το Α στο Β με ασφαλεια και οτι αυτο συνεπαγεται.. το ακριβο αμαξι το εχεις αναγκη για να καλυψεις την αναγκη σου για εκτιμηση.. γιατι σκεφτεσαι οτι δε θελω οι φιλοι μου να με βλεπουν σε ενα fiat cinquecento.. και γι αυτο θεωρω οτι πολλοι ανθρωποι σημερα τεινουν να χανουν το νοημα και δε νιωθουν πια ευτυχισμενοι.. γιατι εχουν μαθει συνεχεια να θελουν και κατι καινουργιο.. και δεν εκτιμουν αυτα που εχουν.. την υγεια , την αγαπη, την οικογενεια.. μια απλη ομορφη βολτα παραλια.. αλλα θελουμε ολο και περισσοτερα χρηματα για να καλυψουμε τις αναγκες που μονοι δημιουργησαμε.. ειμαστε λοιπον ''κρατουμενοι'' του ιδιου μας του εαυτου και ερμαια του καταναλωτισμου.. Πως αλλαζει θα μου πεις... Αλλαζει με το να βαλεις τα θελω σου σε μια σειρα , να γραψεις τι πραγματικα χρειαζεσαι, τι σε κανει οντως ευτυχισμενο και με το να μη κοιτας τι εχουν / κανουν αλλοι.. δεν ειναι ευκολο αλλα πιστεψε με οταν φτασεις εκει δε θα θες πια πραγματα που δεν αξιζουν.. και θα εχεις μεγαλυτερη ισορροπια.. ευχομαι καποια μερα να σπασει αυτη η ματαιοτητα της ανθρωποτητας και να ξεκινησει η ανακαμψη γιατι με οσα βλεπω πραγματικα πιστευω οτι ο πατος ειναι κοντα.. Δεν υπαρχουν αξιες.. προτυπα.. ολοι κοιτανε να δειξουν οτι ειναι ματσωμενοι, οτι ειναι ταξιδιαριδες, κουλτουριαριδες αλλα κανεις δε κοιταει να ειναι καλος ανθρωπος και χρησιμος στη κοινωνια.. Σορρυ για το σεντονι παιδια αλλα ηθελα να εκφρασω και γω τις δικες μου ανησυχιες.. 4
john1987 Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου Εγώ θα διαφωνήσω. Ναι είμαστε καταναλωτικοι πολύ κλπα αλλά δεν θεωρώ τρομερή πολυτέλεια να θες ένα καλό αμάξι στα πχ 40 σου με λεφτά που τα έχεις δουλέψει. Τωρα αν αυτό το κάνεις σε όλα τα πράγματα (σπίτι, κινητό, ρούχα, εστιατόρια, ξενοδοχεία κλπα) χωρίς να έχεις την οικονομική δυνατότητα υπάρχει πρόβλημα. 6
zio10 Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 11 ώρες πριν, john1987 είπε Εγώ θα διαφωνήσω. Ναι είμαστε καταναλωτικοι πολύ κλπα αλλά δεν θεωρώ τρομερή πολυτέλεια να θες ένα καλό αμάξι στα πχ 40 σου με λεφτά που τα έχεις δουλέψει. Τωρα αν αυτό το κάνεις σε όλα τα πράγματα (σπίτι, κινητό, ρούχα, εστιατόρια, ξενοδοχεία κλπα) χωρίς να έχεις την οικονομική δυνατότητα υπάρχει πρόβλημα. Νομίζω ότι αναφέρεται πιο πολύ στο ανικανοποίητο που έχουμε. Παίρνουμε κάτι και αντί να το χαρούμε μετά από λίγες μέρες ψάχνουμε για το επόμενο...δεν τα ευχαριστιόμαστε τα πράγματα που παίρνουμε, δεν μας γεμίζουν και η λύση που βρίσκουμε είναι να παίρνουμε κι άλλα! 3
john1987 Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου Συμφωνώ για το ανικανοποιητο. Αλλά αν θεωρηθεί χόμπι το να ασχολείσαι με το αυτοκίνητο όλο και κάτι θα ψάχνεις για αλλαγή ή βελτίωση.
Johnkeppas Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου Παιδιά με πήραν από την αντιπροσωπεια και μου είπαν ότι αύριο μου παραδιδουν το αυτοκίνητο (Peugeot 408) αλλά με πρωτόκολλο και την χαρτινη πινακίδα. Το θέμα είναι ότι το Σάββατο πρέπει να φύγω για Ρουμανία οπότε τέτοιο ταξίδι θα το ήθελα με τις κανονικές πινακίδες τις μεταλλικές. Έχετε ιδέα αν μπορώ να βγάλω άκρη πηγαίνοντας στο συγκοινωνιων μόνος; Δεν έχω ιδέα ποια ακριβώς είναι η διαδικασία για καινούργιο. Πρώτη φορά αγοράζω και δεν ξέρω αν γίνεται να μου δώσουν τις πινακίδες νωρίτερα.
dtk-386 Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου Καλό είναι να μην "στρωθεί" σε εθνική οδό με μια σταθερή ταχύτητα. 1
zanskou Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 34 λεπτά πριν, Johnkeppas είπε Παιδιά με πήραν από την αντιπροσωπεια και μου είπαν ότι αύριο μου παραδιδουν το αυτοκίνητο (Peugeot 408) αλλά με πρωτόκολλο και την χαρτινη πινακίδα. Το θέμα είναι ότι το Σάββατο πρέπει να φύγω για Ρουμανία οπότε τέτοιο ταξίδι θα το ήθελα με τις κανονικές πινακίδες τις μεταλλικές. Έχετε ιδέα αν μπορώ να βγάλω άκρη πηγαίνοντας στο συγκοινωνιων μόνος; Δεν έχω ιδέα ποια ακριβώς είναι η διαδικασία για καινούργιο. Πρώτη φορά αγοράζω και δεν ξέρω αν γίνεται να μου δώσουν τις πινακίδες νωρίτερα. απο Θεσσαλονίκη παραλαμβάνεις ;
denexo Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 25 minutes ago, dtk-386 said: Καλό είναι να μην "στρωθεί" σε εθνική οδό με μια σταθερή ταχύτητα. Θα συμφωνήσω. Καλό είναι το στρώσιμο να γίνεται σε όλο το εύρος των στροφών του κινητήρα. 1
imr Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 20 minutes ago, dtk-386 said: Καλό είναι να μην "στρωθεί" σε εθνική οδό με μια σταθερή ταχύτητα. Και που να το κάνει δλδ μέσα στην πόλη σταματά ξεκινά? Μία χαρά είναι το ταξίδι, (άσχετα που δεν χρειαζεται και στρώσιμο από ότι λενε εδώ και πολλά χρόνια) απλά θα αλλάζει καμία ταχύτητα που και που για να αλλάζει στροφές.
dtk-386 Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 1 ώρα πριν, imr είπε Και που να το κάνει δλδ μέσα στην πόλη σταματά ξεκινά? Μία χαρά είναι το ταξίδι, (άσχετα που δεν χρειαζεται και στρώσιμο από ότι λενε εδώ και πολλά χρόνια) απλά θα αλλάζει καμία ταχύτητα που και που για να αλλάζει στροφές. το έχω δει γραμμένο στο manual κατασκευαστή (αυτοκίνητο συζύγου) φαντάζομαι ισχύει για όλα. δεν είπα όχι εθνική αλλά θέλει αλλαγές και όλο το εύρος όχι 6η και 3Κ σαλ για 2000 χλμ. 1
denexo Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 1 hour ago, dtk-386 said: το έχω δει γραμμένο στο manual κατασκευαστή (αυτοκίνητο συζύγου) φαντάζομαι ισχύει για όλα. δεν είπα όχι εθνική αλλά θέλει αλλαγές και όλο το εύρος όχι 6η και 3Κ σαλ για 2000 χλμ. Ακριβώς αυτό. Επίσης μην ξεχνάς και το στρώσιμο των φρένων. Τα παραπάνω ανήκουν στην κατηγορία του "καλό είναι" - στην τελική ο καθένας αποφασίζει μόνος του 1
Peugeot208 Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 5 ώρες πριν, john1987 είπε Συμφωνώ για το ανικανοποιητο. Αλλά αν θεωρηθεί χόμπι το να ασχολείσαι με το αυτοκίνητο όλο και κάτι θα ψάχνεις για αλλαγή ή βελτίωση. Παλιά ήταν ακριβό χόμπι. Πλέον ασύμφορο..... 2
majnun Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου Μου απεστάλησαν οι γενικοί όροι της Σαρακάκης leasing. Δε συζητούμε ότι όλοι οι όροι ειναι 100-0 υπέρ του αλλά ο παραπάνω με σταμάτησε: "Εάν κατά τη διάρκεια της μίσθωσης το Όχημα κλαπεί ή καταστραφεί από αιτίες για τις οποίες ο Μισθωτής αποδεδειγμένα δεν φέρει ευθύνη, η μίσθωση θα λύεται αζημίως για το Μισθωτή, υπό την προϋπόθεση της καταβολής όλων των μισθωμάτων (περιλαμβανομένου και του τυχόν Αυξημένου Αρχικού Μισθώματος) που αφορούν στη μίσθωση, μέχρι τον ημερολογιακό μήνα που συνέβη η κλοπή ή η καταστροφή του Οχήματος. Διευκρινίζεται ότι καταστροφή του οχήματος θεωρείται και η περίπτωση που το Όχημα κριθεί ασύμφορο επισκευής κατά την κρίση του Εκμισθωτή." Αρα δηλαδη το αμάξι βγαίνει ολική ή το κλέβουν τον 30ο μήνα, αυτοί πέρνουν την αποζημίωση τους και εγώ ένα κουλούρι; Ούτε αμάξι ούτε χρήματα ; 2
zanskou Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου ε προφανώς, δηλαδή τι περιμένεις ; να σε αποζημιώσουν κιόλας ; το leasing αφορά τη χρήση και όχι την κατοχή του οχήματος και αυτή τη χρήση πληρώνεις. Η εκμισθώτρια εταιρεία που το έχει αγοράσει είναι και αυτή που θα αποζημιωθεί όπως είναι απόλυτα λογικό. εσένα το συμβόλαιο θα ακυρωθεί αζημίως (χωρίς το προβλεπόμενο πέναλτυ δηλαδή) κι αν θες συνάπτεις νέο. από που κι ως που να πάρεις χρήματα ; 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις