john1987 Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου Στις 22/6/2025 στις 6:02 ΜΜ, paylidis είπε Δε μου άρεσε το νέο QΚονα τα είπα ήδη! Αλλα γενικά είμαι ανήσυχος αυτό το διάστημα… Περιμένω ανάλυση!
paylidis Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου 2 ώρες πριν, john1987 είπε Περιμένω ανάλυση! Αν τύχει κ το δω θα κάνω σχόλια. Απο όσα βλέπω στο ΝΕΤ πάντως το θεωρώ αστειο για την υπόλοιπη αγορά (κ πως να μην είναι που αντέγραψαν προς το χειρότερο ένα κονα) Προσωπικά πάω για τελευταίο σέρβις αντιπροσωπεία, έπειτα είτε θα φύγει (κατά 90%) είτε θα πηγαίνω εκτός. Αρκετά έδωσα…! 1 1
dtk-386 Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου 13 λεπτά πριν, paylidis είπε Αν τύχει κ το δω θα κάνω σχόλια. Απο όσα βλέπω στο ΝΕΤ πάντως το θεωρώ αστειο για την υπόλοιπη αγορά (κ πως να μην είναι που αντέγραψαν προς το χειρότερο ένα κονα) γιατί πριν ήταν αριστουργήματα σχεδίασης τα Audi δηλ?
paylidis Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου 11 λεπτά πριν, dtk-386 είπε γιατί πριν ήταν αριστουργήματα σχεδίασης τα Audi δηλ? Τόσο χάλια δεν ήταν… είχε ένα Χ στυλ, τώρα πάει κ αυτό… Γέρικο στυλ αλλά κ πάλι οκ είχε κάτι διακριτό
marios1515 Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου 4 ώρες πριν, moure είπε 45Κ όσο πάνω κάτω είναι η τιμή στην αγορά,δεν ήταν κάποια ευκαιρία.BMW premium selection με ένα χρόνο εργοστασιακή εγγύηση με δυνατότητα επέκτασης και 5 χρόνια μηχανή σασμάν από τον έμπορο.Το μεγάλο δέλεαρ για μένα ήταν η τιμή που πήρα για το XC60. Στο XC60 τι δεν σου αρεσε ? Γενικα ποια ειναι η γνωμη σου για το αυτοκινητο ? Εβγαλε προβληματα ?
moure Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου 9 λεπτά πριν, marios1515 είπε Στο XC60 τι δεν σου αρεσε ? Γενικα ποια ειναι η γνωμη σου για το αυτοκινητο ? Εβγαλε προβληματα ? Πολύ καλό αυτοκίνητο,είχα το πετρέλαιο D4,πολύ δυνατό με 190 άλογα και με κατανάλωση 8,5 λίτρα εντός πόλης.Το είχα πάρει και αυτό μεταχειρισμένο ενός έτους με 15.000 χιλιόμετρα και συνολικά το αμάξι έκανε 95.000 χιλιόμετρα.Μοναδικό πρόβλημα μία διαρροή λαδιού από το καπάκι του κινητήρα όπου αντικαταστάθηκε ένα λάστιχο με κόστος περίπου 300 ευρώ αν θυμάμαι καλά,τίποτα άλλο.Ταξίδι απίστευτο αλλά δύσκολο αμάξι λόγο όγκου για κέντρο πόλης ή για νησιά με στενούς δρόμους.Επίσης θεωρώ μεγάλο μειονέκτημα ότι δεν ήταν τετρακίνητο Το αντικατέστησα απλά για να έχω κάτι πιο φρέσκο αλλά και γιατί φοβόμουν ότι αν το κρατούσα και άλλο και ειδικά αν ισχύσουν οι αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας που λέγονται και πάει με τα κυβικά θα πληρωνε 690 ευρω και θα απαξιωνόταν ακόμα περισσότερο η αξία του. 2
dtk-386 Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου 4 λεπτά πριν, moure είπε ..... αν ισχύσουν οι αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας που λέγονται και πάει με τα κυβικά θα πληρωνε 690 ευρω και θα απαξιωνόταν ακόμα περισσότερο η αξία του. what ?
moure Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, dtk-386 είπε what ? Ότι αυτοκίνητο έχει ταξινομηθεί μέχρι το 2010 πάει με τα κυβικά και όχι με τους ρύπους,έχει γραφτεί ότι εξετάζεται το σενάριο να αλλάξει αυτό και να επεκταθεί σε πιο καινούργια μοντέλα. Τα χρήματα που χάνονται από τα ηλεκτρικά είναι σίγουρο ότι από κάπου θα τα πάρουν,ότι γράφεται βέβαια είναι σενάρια κανείς δεν ξέρει. Επεξ/σία 25 Ιουνίου από moure 2
Peugeot208 Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου 4 ώρες πριν, moure είπε Ότι αυτοκίνητο έχει ταξινομηθεί μέχρι το 2010 πάει με τα κυβικά και όχι με τους ρύπους,έχει γραφτεί ότι εξετάζεται το σενάριο να αλλάξει αυτό και να επεκταθεί σε πιο καινούργια μοντέλα. Τα χρήματα που χάνονται από τα ηλεκτρικά είναι σίγουρο ότι από κάπου θα τα πάρουν,ότι γράφεται βέβαια είναι σενάρια κανείς δεν ξέρει. Αυτό το Wrangler θα μείνει για πάντα απωθημένο.... 3
chriskourou Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου Στις 25/6/2025 στις 5:40 ΜΜ, paylidis είπε Αν τύχει κ το δω θα κάνω σχόλια. Απο όσα βλέπω στο ΝΕΤ πάντως το θεωρώ αστειο για την υπόλοιπη αγορά (κ πως να μην είναι που αντέγραψαν προς το χειρότερο ένα κονα) Συμφωνώ με τον Παυλίδη. Δυστυχώς είναι πολύ κατώτερο των προσδοκιών που είχα, συνολικά. 2
paylidis Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου 1 ώρα πριν, chriskourou είπε Συμφωνώ με τον Παυλίδη. Δυστυχώς είναι πολύ κατώτερο των προσδοκιών που είχα, συνολικά. Πλησιάζει επικίνδυνα για εμένα το σενάριο του kodiaq 1 1
djuan1988 Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου On 25/06/2025 at 19:33, moure said: Ότι αυτοκίνητο έχει ταξινομηθεί μέχρι το 2010 πάει με τα κυβικά και όχι με τους ρύπους,έχει γραφτεί ότι εξετάζεται το σενάριο να αλλάξει αυτό και να επεκταθεί σε πιο καινούργια μοντέλα. Τα χρήματα που χάνονται από τα ηλεκτρικά είναι σίγουρο ότι από κάπου θα τα πάρουν,ότι γράφεται βέβαια είναι σενάρια κανείς δεν ξέρει. Που έχει γραφτεί αυτό; Έχεις κάποιο λινκ; Πρώτη φορά διαβάζω τέτοιο σενάριο.
mp123 Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, paylidis είπε Πλησιάζει επικίνδυνα για εμένα το σενάριο του kodiaq Να σου περάσει. Θα δώσεις q3 sport back για σκοντα ; Επισεις τι θες την μαούνα το σκοντα ; Επεξ/σία 28 Ιουνίου από mp123 2
paylidis Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 6 ώρες πριν, mp123 είπε Να σου περάσει. Θα δώσεις q3 sport back για σκοντα ; Επισεις τι θες την μαούνα το σκοντα ; Δε χωράμε πλέον… και το φιλοσόφησα με ενδιαφέρει πλέον η ουσία και όχι η πριμιουμ μάρκα.. τι να το κάνω το Audi άμα είναι να είμαι με μπαγκαζιέρες και τρέιλερ 6 1
moure Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 2 ώρες πριν, paylidis είπε Δε χωράμε πλέον… και το φιλοσόφησα με ενδιαφέρει πλέον η ουσία και όχι η πριμιουμ μάρκα.. τι να το κάνω το Audi άμα είναι να είμαι με μπαγκαζιέρες και τρέιλερ Και πολύ καλά θα κάνεις.Το αυτοκίνητο πρέπει να σε εξυπηρετεί στην αντίστοιχη φάση της ζωής σου.Αν δεν χωράς πήγαινε για άλλα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις