oykas2001 Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου 2 hours ago, paylidis said: Σε ευχαριστώ πολύ! Ειναι πολυ ψηλα στο ταμπλώ οπως φαινεται. Εχεις εικονα περιπου ποσο ειναι το πισω καθισμα; Εχουν κλεισει ολες οι σκοντα κοντά μου (το γιατι ειναι μια πονεμενη ιστορία μονοπωλίου) και πρεπει να ξενιτευτώ πλεον.. Δεν το έχω κοντά μου όποτε δεν μπορώ να σε πω άμεσα. Θα δω όμως μήπως μπορεί να το μετρήσει η αδερφή μου και θα επανέλθω. Σαν αίσθηση πάντως το ένιωθα σαν το passat b6 που έχω, απλά πιο ψηλό. Το κάθισμα του επίσης είναι συρόμενο, οπότε βοηθάει στο χώρο πίσω ανάλογα τις ανάγκες. Σημαντικό πλεονέκτημα που λήφθηκε υπόψιν όπως προείπα ήταν το ψηλότερο άνοιγμα του πορτ μπαγκαζ. Θυμάμαι είχαν δοκιμάσει να φορτώσουν το ορθοπεδικό κάθισμα και στο sportage φίλης που ενώ φαίνεται ογκώδες αυτοκίνητο με αντίστοιχο χώρο αποσκευών, τελικά δεν χωρούσε και έπρεπε να ρίξουν κάθισμα για να μπει πλαγιαστό. 2
paylidis Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου 2 ώρες πριν, john1987 είπε Κι εμένα ο μικρός κοντεύει δύο και σε διαδρομή μισής ώρας γκρινιάζει. Όμως συνήθισε να κάθεται μόνος του πίσω. Δεν ξέρω αν καλυφθείς προσωρινά με μπαγκαζιερα @paylidis Δεν έχω θέμα χώρου είναι τούμπανο κ χωράνε τα πάντα με το παραπάνω. Απλώς θέλω να χωράνε όλοι μαζί πίσω. Κατά τα άλλα υπό κανονικές συνθήκες ούτε γκρινιάζουν ούτε τπτ στο αμάξι απλώς αν γκρινιάξουν δεν έχω το περιθώριο να σταματήσω δεξιά οπότε θέλω να μπορεί να τα διαχειριστεί άμεσα η μαμά τους 2 ώρες πριν, oykas2001 είπε Δεν το έχω κοντά μου όποτε δεν μπορώ να σε πω άμεσα. Θα δω όμως μήπως μπορεί να το μετρήσει η αδερφή μου και θα επανέλθω. Σαν αίσθηση πάντως το ένιωθα σαν το passat b6 που έχω, απλά πιο ψηλό. Το κάθισμα του επίσης είναι συρόμενο, οπότε βοηθάει στο χώρο πίσω ανάλογα τις ανάγκες. Σημαντικό πλεονέκτημα που λήφθηκε υπόψιν όπως προείπα ήταν το ψηλότερο άνοιγμα του πορτ μπαγκαζ. Θυμάμαι είχαν δοκιμάσει να φορτώσουν το ορθοπεδικό κάθισμα και στο sportage φίλης που ενώ φαίνεται ογκώδες αυτοκίνητο με αντίστοιχο χώρο αποσκευών, τελικά δεν χωρούσε και έπρεπε να ρίξουν κάθισμα για να μπει πλαγιαστό. Σε ευχαριστώ. Γενικά το kodiaq για εμένα ήταν από τα πιο vfm αυτοκίνητα-πλέον ξέφυγε αλλά δεν το έχω αποκλείσει 2
mp123 Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 21 ώρες πριν, zio10 είπε Ε όχι και bigster! @paylidis και @mp123 θα προτιμούσαν να πάνε με τα πόδια! Μην σου πω και με ηλεκτρικό πατίνι. 4
majnun Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου @paylidis επειδη κοιταω παραλληλα και για το φιλο, το Symbioz πως σου φαίνεται; 4.4m, 500 έως 620 λίτρα αποσκευές, συρώμενο πίσω κάθισμα, 30 εως 35Κ, φουλ υβριδικο.
paylidis Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 7 ώρες πριν, majnun είπε @paylidis επειδη κοιταω παραλληλα και για το φιλο, το Symbioz πως σου φαίνεται; 4.4m, 500 έως 620 λίτρα αποσκευές, συρώμενο πίσω κάθισμα, 30 εως 35Κ, φουλ υβριδικο. Δε το έχω δει λόγω μαρκας αλλά 99% δε χωράω κιόλας (στο 4.5 δε χωράω)
majnun Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου Έχω πάντως με 187 εκ και ο φίλος με 190 εκ το βρήκαμε μπόμπα σε χώρους. Τώρα οδηγικά δε ξέρω. 1
dtk-386 Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 7 ώρες πριν, majnun είπε @paylidis επειδη κοιταω παραλληλα και για το φιλο, το Symbioz πως σου φαίνεται; 4.4m, 500 έως 620 λίτρα αποσκευές, συρώμενο πίσω κάθισμα, 30 εως 35Κ, φουλ υβριδικο. what is this? πιο σπάνιο και από Ferrari θα είναι όταν κυκλοφορεί με αυτό ο mr paylidis. 3
john1987 Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου https://www.gocar.gr/news/feed/50760,Giati_oloi_agorazoyn_neo_Volkswagen_Tigu.html
majnun Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου Γιατι ολοι αγοραζουν το νεο Tiguan αναρωτιέται ο τίτλος; Και εγώ αναρωτιέμαι και μετά την ανάγνωση του άρθρου ! 9
dtk-386 Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου 39 λεπτά πριν, majnun είπε Γιατι ολοι αγοραζουν το νεο Tiguan αναρωτιέται ο τίτλος; Και εγώ αναρωτιέμαι και μετά την ανάγνωση του άρθρου ! τυπική ελληνική δημοσιογραφία, μην αναρωτιέσαι🤣
djuan1988 Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου 2 hours ago, Peugeot208 said: Τα VW ακόμα 2 χρόνια εγγύηση έχουν; 4 χρόνια έχουν τώρα. 1
mp123 Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου 10 ώρες πριν, djuan1988 είπε 4 χρόνια έχουν τώρα. Τι έγινε εσφιξαν οι κολοί στο group ; Που είναι τα παλιά καλά χρόνια που είχαν μόνο 2 . 1
koeltzakoatl Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου Εγώ πάντως προχώρησα σε παραγγελία για το Tiguan, λογικά λίγο πριν τα Χριστούγεννα παραλαμβάνω. Έκδοση RLine, κινητήρας phev 272PS (εταιρικό leasing). Από τα «παρεμφερή» X1, GLA, κτλ μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για όσα έψαχνα. Το έκανα test drive 2 φορές. Μου άρεσε το νέο Q3 (από video κτλ) αλλά στο χρονικό περιθώριο που είχα για να παραγγείλω δεν το βρήκα πουθενά διαθέσιμο να το…επεξεργαστώ και να το οδηγήσω, οπότε δεν ήθελα να πάρω «γουρούνι στο σακί». 4
zio10 Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου Με το καλό να παραλάβεις. Ακόμα τόσους μήνες αναμονή έχουν τα αυτοκίνητα;! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις