kant12 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 πως μπορω να διαγραψω κριτικη για καταστημα που εχω κανει στο google?μονο edit μ αφηνει να κανω
infin1tyGR Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Μπορείς να τις διαγράψεις από το https://www.google.com/maps/contrib/ > Κριτικές. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2021 από infin1tyGR 1
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Καιρό είχε να μπει τέτοιο θέμα.Τουλάχιστον δεν έχει απειλές κλπ.
kant12 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 οχι εμενα συνεβη το αντιθετο..μου ζητησε καταστηματαρχης να γραψω θετικη κριτικη χωρις να εχει κανει δουλεια στο αντικειμενο που επρεπε..την εγραψα πηγα για νεα δουλεια που χρειαζοταν και με εγραψε κανονικα οποτε για ποιον λογο να τον διαφημιζω και να τον βοηθαω εγω αφου αυτος δεν με βοηθησε;
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 17 λεπτά πριν, kant12 είπε οχι εμενα συνεβη το αντιθετο..μου ζητησε καταστηματαρχης να γραψω θετικη κριτικη χωρις να εχει κανει δουλεια στο αντικειμενο που επρεπε..την εγραψα πηγα για νεα δουλεια που χρειαζοταν και με εγραψε κανονικα οποτε για ποιον λογο να τον διαφημιζω και να τον βοηθαω εγω αφου αυτος δεν με βοηθησε; αχ τι άλλο θα ακούσουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα