MessatsuRoku Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Ξερει κανεις τι φαση με το Aliexpress Saver Shipping? Το ειχα δει σαν επιλογη οταν εστειλα μερικα δεματακια στην Γερμανια αλλα τωρα το βλεπω και στην Ελλαδα
Lnk Hlk Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Έκανα μια δοκιμαστική παραγγελία κάτω των 22€ με αυτήν τη μέθοδο αποστολής. ALIEXRPESS SAVER SHIPPING. Το tracking που μου δόθηκε είναι UA00*****67HU . Η διαδρομή του δέματος στην παρακάτω φωτογραφία. 1
ababapanos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Εχω κανει και εγω μια παραγγελια με AliExpress Saver Shipping στις 07-12 και στην σελιδα του aliexpress ειναι απο 16 -12 στο στάδιο Clearing Customs δηλαδη σαν να ειναι ιδη Ελλαδα, ειναι δυνατον τοσο συντομα να εφτασε απο Κινα? . Στο σαιτ των ελτα η ακομα και στο 17track δεν εμφανιζεται καθολου. Ποσο καιρο ακομα να υπολογιζω?
DioNiSis_000 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 για να εμφανιστεί στο 17track πρέπει να επιλέξεις carrier cainiao το στάδιο Clearing Customs δεν εμφανίζεται όταν φτάσει ελλαδα αλλα οταν φτάσει ουγγαρια .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα