Προς το περιεχόμενο

Συνέδριο bitcoin2021 Miami -1η μέρα-


chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκίνησε από εχθές το μεγάλο διήμερο συνέδριο για το Bitcoin που πραγματοποιείτε στις 4-5 στο Μαϊάμι. Είναι το πρώτο συνέδριο μετά από ένα χρόνο που οργανώνετε για το ψηφιακό νόμισμα καθώς η πανδημία είχε ακυρώσει όλες τις εκδηλώσεις που τα προηγούμενα χρόνια ήταν σχεδόν μηνιαίες. Το μεγάλο ενδιαφέρον για το συνέδριο έδειξε και η συμμετοχή του κόσμου καθώς δημιουργήθηκε ουρά ενός χιλιομέτρου με κόσμο που ήθελε να μπει στο συνεδριακό κέντρο.

 

Tα highlight της ημέρας από τα panel συζήτησης που διοργανώθηκαν ήταν η ανακοίνωση του CEO του Twitter Jack Dorsey ότι η εταιρεία του Square ετοιμάζει ένα hardware wallet.

 

Το άλλο highlight ήταν ότι για  πρώτη φορά μίλησε μέσα από την φυλακή ο δημιουργός του πρώτου drug shop στο dark web ο δημιουργός του Silk Road Ross Ulbricht δηλώνοντας ότι οι ενέργειες του μπορεί να καθυστέρησαν την αποδοχή του Bitcoin.

“I thought with Bitcoin, I could try and do something that actually makes a difference… Back then, I was impatient. I rushed ahead with my first idea, which was Silk Road… That’s a 26-year-old who thinks he has to save the world before someone beats him to it. I had no idea Silk Road would work, but now we all know it caught on. It was used to sell drugs, and now I’m in prison.

“The irony is that I made Silk Road in the first place because I thought I was furthering the things I cared about: Freedom, privacy, equality, But by making Silk Road, I wound up in a place where those things don’t exist.”

Ολόκληρη η πρώτη μέρα με τα panel συζητήσεων είναι εδώ.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε και τα event σε real time από τον λογαριασμό του συνεδρίου στο twitter

 

Επεξ/σία από chek2fire
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη μέρα του συνεδρίου που γίνετε για το Bitcoin στο Miami. 

H σημαντικότερη στιγμή της ημέρας ήταν η ανακοίνωση από τον πρόεδρο του Εl Salvador ότι θα αναγνωρίσουν μέσα στην επόμενη βδομάδα το Bitcoin ως μόνιμο χρήμα συναλλαγών και θα το ενσωματώσουν στο κρατικές δομές προσφέροντας στους κατοίκους αυτής της χώρας μια διέξοδο για τις οικονομικές τους συναλλαγές. 

https://twitter.com/BitcoinMagazine/status/1401280176890261506

H δεύτερη σημαντικότερη στιγμή ήταν η ανακοίνωση της Blockstream ότι θα κατασκευάσουν σε συνεργασία με την Square του Jack Dorsey ένα mining farm στην Αμερική που θα βασίζεται αποκλειστικά σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

 

 

Ολόκληρη την δεύτερη μέρα του συνεδρίου μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ

 

 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και τα side effect του συνεδρίου

όλοι χύμα χωρίς μάσκες. Το bitcoin space έχει πάρα πολλούς αμερικάνους αρνητές και free will και καλά. Βουτυρο στο ψωμί του covid πάντα η ανοησία καθώς μην ξεχνάμε είμαστε το σύστημα επιβίωσης του. Αν βρει έδαφος θα επεκταθεί. 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Δημιουργία νέου...