Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 14/3/2025 στις 1:48 ΜΜ, WebDevGr είπε

Αν η γιαγιά μου είχε @@ θα ήταν παππούς.

Γκρίνια για την γκρίνια χωρίς νόημα.

Άμα δεν σε ενδιαφέρει η συζήτηση μπορείς να αποχωρήσεις. Το ότι κάθεσαι κάτι λέει για σένα ;).

Στις 14/3/2025 στις 8:42 ΜΜ, sortie είπε

Πολύ καλοπροέραιτα θα σου πω ότι μάλλον δεν έχεις ιδέα πως λειτουργεί το SEO. Αν νομίζεις ότι θα ρίξεις λεφτά και (πχ αυτά που μπορεί να δίνεις σε ένα οποιοδήποτε marketplace) και θα δεις άμεσα αποτελέσματα, κάνεις μεγάλο λάθος! Άσε που ο μέσος έμπορος ΔΕΝ θα δώσει λεφτά για κάτι τέτοιο, ή θα προσλάβει κάποιον με 10 ευρώ να του το κάνει, και μετά θα λέει "ΑΠΑΤΗ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΚΟΥΓΚΛ" εδώ σε thread στο insomnia.

Θα ξεχώριζαν οι έμποροι που δεν δίνουν 10€ με αυτούς που δίνουν. Ηλεκτρονικό εμπόριο είμαι αρκετά μεγάλος να θυμάμαι ότι υπήρχε και πριν το Skroutz και υπήρχαν μια χαρά οργανικά αποτελέσματα στο Google από πολλά καταστήματα.

Σε όσα λες παραπάνω συμφωνώ ότι το Skroutz ήρθε και έφτιαξε μία κατάσταση αλλά αυτή την στιγμή κρατάει τα καταστήματα ομήρους και αισχροκερδεί από αυτό με παράλογες προμήθειες. Δεν είναι όλα άσπρο μαύρο και ούτε γίνεται να μην κοιτάμε το μαύρο επειδή μας βολεύει το άσπρο.

• Like 1
  • Haha 3
  • Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, manolis940 said:

Άμα δεν σε ενδιαφέρει η συζήτηση μπορείς να αποχωρήσεις. Το ότι κάθεσαι κάτι λέει για σένα ;).

Με συγχωρείς που δεν συμμετέχω σε μια υποθετική συζήτηση του στυλ "πως θα ήταν τα eshops αν δεν υπήρχε το Skroutz" 
Και γιατί να μην συζητήσουμε για το "πως θα ήταν η online αναζήτηση αν δεν υπήρχε η Google"; 🤪

2 hours ago, manolis940 said:

είμαι αρκετά μεγάλος να θυμάμαι ότι υπήρχε και πριν το Skroutz και υπήρχαν μια χαρά οργανικά αποτελέσματα στο Google από πολλά καταστήματα.

Ότι είσαι αρκετά μεγάλος το έχουμε καταλάβει από την καθημερινή γκρίνια του στυλ "να φύγετε να πάτε αλλού".
Δεν είσαι όμως ο μόνος μεγάλος εδώ μέσα. Είμαι κι εγώ αρκετά μεγάλος (χωρίς να είμαι γκρινιάρης γέρος) και μάλιστα είμαι στον χώρο από τα σπάργανα του (2000)

Θυμάμαι λοιπόν πολύ καλά τι ιστοσελίδες υπήρχαν αρχές του 2000. Θυμάμαι επίσης πολύ καλά την αρπαχτή τύπου ΕΣΠΑ που λέγονταν "Δικτυωθείτε" και ξεκίνησε το 2000. Με αυτό το πρόγραμμα έφτιαξαν όλοι οι μπακάληδες σελιδούδες τις πλάκας καθώς για να μπεις στο πρόγραμμα δεν ήσουν υποχρεωμένος να έχεις online συναλλαγές παρά μόνο μια φόρμα επικοινωνίας - εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Εκείνη την εποχή υπήρχαν eshops μετρημένα στα δάχτυλα και η εμφάνιση στα οργανικά αποτελέσματα γίνονται χωρίς ιδιαίτερο κόπο χάρη στην Google.

Αυτή την εποχή αναπωλείς; ή ακόμη χειρότερα, με αυτή την εποχή συγκρίνεις το σήμερα; 

Επεξ/σία από WebDevGr
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μας έχετε ζαλίσει εδώ μέσα ορισμένοι "μαγαζάτορες"...
Εγώ βαρεθεί το τελευταίο διάστημα ιδιαίτερα να στέλνω παραγγελίες πίσω μέσω του Skroutz Plus, άλλα παραγγέλνεις άλλα σου στέλνουν!! Ότι τους περισσεύει!!
Αν δεν ήταν το Skroutz θα είχα βαρεθεί να κάνω καταγγελίες!!
Που έχω κάνει πάρα πολλές στην ζωή μου!! Ακόμα και σε πολυεθνική...
Που ήταν καλύτερα πριν... 😂😂
Γνωστό κίτρινου χρώματος μαγαζί... 😉😉 

Επεξ/σία από konstantinos77g
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, WebDevGr είπε

Με συγχωρείς που δεν συμμετέχω σε μια υποθετική συζήτηση του στυλ "πως θα ήταν τα eshops αν δεν υπήρχε το Skroutz" 
Και γιατί να μην συζητήσουμε για το "πως θα ήταν η online αναζήτηση αν δεν υπήρχε η Google"; 🤪

Δεν έχεις καταλάβει ότι το κάνεις;

Θυμάμαι λοιπόν πολύ καλά τι ιστοσελίδες υπήρχαν αρχές του 2000. Θυμάμαι επίσης πολύ καλά την αρπαχτή τύπου ΕΣΠΑ που λέγονταν "Δικτυωθείτε" και ξεκίνησε το 2000. Με αυτό το πρόγραμμα έφτιαξαν όλοι οι μπακάληδες σελιδούδες τις πλάκας καθώς για να μπεις στο πρόγραμμα δεν ήσουν υποχρεωμένος να έχεις online συναλλαγές παρά μόνο μια φόρμα επικοινωνίας - εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Ξεχνάς ότι απ' το 2000 έχουν περάσει 25 χρόνια; Ότι οι τεχνολογίες γύρω απ' το Internet δεν έχουν καμία σχέση;

Εκείνη την εποχή υπήρχαν eshops μετρημένα στα δάχτυλα και η εμφάνιση στα οργανικά αποτελέσματα γίνονται χωρίς ιδιαίτερο κόπο χάρη στην Google.

Αυτή την εποχή αναπωλείς; ή ακόμη χειρότερα, με αυτή την εποχή συγκρίνεις το σήμερα; 

Για άλλη μια φορά εσκεμένα διαβάζεις τα μισά:

Αναφορά σε κείμενο

Σε όσα λες παραπάνω συμφωνώ ότι το Skroutz ήρθε και έφτιαξε μία κατάσταση αλλά αυτή την στιγμή κρατάει τα καταστήματα ομήρους και αισχροκερδεί από αυτό με παράλογες προμήθειες. Δεν είναι όλα άσπρο μαύρο και ούτε γίνεται να μην κοιτάμε το μαύρο επειδή μας βολεύει το άσπρο.

Επεξ/σία από manolis940
  • Haha 1
Δημοσ.
2 minutes ago, manolis940 said:

Ξεχνάς ότι απ' το 2000 έχουν περάσει 25 χρόνια; Ότι οι τεχνολογίες γύρω απ' το Internet δεν έχουν καμία σχέση;

Έλα παππού να σου δείξω τα αμπελοχώραφα σου.

Δεν μπορεί κανείς να κάνει σοβαρή συζήτηση μαζί σου και μάλλον εκεί αποσκοπείς στο να κάνεις συνεχώς άνω κάτω το thread 

Το ίνδαλμα σου ήταν οι γέροι του Muppet show; 😂

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, konstantinos77g είπε

Αν δεν ήταν το Skroutz θα είχα βαρεθεί να κάνω καταγγελίες!!

Ήσουν μάλλον άτυχος ή ήμουν τυχερός. Παίζει από το 2010 να έχω κάνει κοντά στις 10000 παραγγελίες μέσω Internet αν κρίνω τώρα που τα τελευταία χρόνια τις καταγράφω διότι χάνω τον έλεγχο. Έχω χρειαστεί μία φορά να στείλω στην Γενική γραμματεία καταναλωτή ενώ άλλες φορές έβρισκα λύση με τα καταστήματα. Με το κίτρινο μαγαζί δε, επίσης έτυχε να μου στείλουν λάθος προϊόν και μια χαρά το δέχτηκαν πίσω όπως επίσης δεν υπήρχαν προβλήματα με τις εγγυήσεις του. Ειδικά στα Genesιs προϊόντα την έχω χρησιμοποιήσει 3 φορές.

4 λεπτά πριν, WebDevGr είπε

Έλα παππού να σου δείξω τα αμπελοχώραφα σου.

Δεν μπορεί κανείς να κάνει σοβαρή συζήτηση μαζί σου και μάλλον εκεί αποσκοπείς στο να κάνεις συνεχώς άνω κάτω το thread 

Το ίνδαλμα σου ήταν οι γέροι του Muppet show; 😂

Να και η επίκληση στην αυθεντία. Έκανες ένα λάθος συλλογισμό Είπες ότι πρακτικά το skroutz ήρθε και έφτιαξε τα eshop και έκανες σύγκριση με το πως ήταν τα eshops πριν 25 χρόνια. Όλοι κάνουμε λάθη . Παρόλα αυτά επιμένεις να απαντάς σε κάτι που έχεις πει τώρα 3 φορές ότι δεν σε ενδιαφέρει. Εν τέλη είμαι εγώ που προσπαθώ να κάνω άνω κάτω το thread;

Επεξ/σία από manolis940
  • Haha 2
Δημοσ.
2 minutes ago, manolis940 said:

Ήσουν μάλλον άτυχος ή ήμουν τυχερός. Παίζει από το 2010 να έχω κάνει κοντά στις 10000 παραγγελίες μέσω Internet αν κρίνω τώρα που τα τελευταία χρόνια τις καταγράφω διότι χάνω τον έλεγχο. Έχω χρειαστεί μία φορά να στείλω στην Γενική γραμματεία καταναλωτή ενώ άλλες φορές έβρισκα λύση με τα καταστήματα. Με το κίτρινο μαγαζί δε, επίσης έτυχε να μου στείλουν λάθος προϊόν και μια χαρά το δέχτηκαν πίσω όπως επίσης δεν υπήρχαν προβλήματα με τις εγγυήσεις του. Ειδικά στα Genesιs προϊόντα την έχω χρησιμοποιήσει 3 φορές.

Κάτι μου είπες τώρα... 😂😂
Από το ~2003 ψωνίζω από Αυστραλία μέχρι Αμερική!! 😉
Δεν γνωρίζεις θες να μας πεις τους  Έλληνες "επιχειρηματίες" και την νοοτροπία τους, που έχουν πάρα πολύ καλή φήμη μέχρι και σε όλες τις χώρες του εξωτερικού... 😂😂
Δυστυχώς ελάχιστοι είναι επαγγελματίες!!
Και αυτά είναι πασίγνωστα χρόνια τώρα...
Δεν συνεχίζω άλλο!! 😊😉
Απλά οι περισσότεροι στο  συγκεκριμένο thread είμαστε για να ενημερωνόμαστε για το Skroutz... Αυτό!! 😊😉

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/3/2025 στις 8:42 ΜΜ, sortie είπε

Λυπάμαι αλλά δεν βγάζει νόημα αυτό που λες. 

Φαντάζομαι αναφέρεσαι στην προμήθεια που προκύπτει από την πώληση, αυτό δεν είναι διαφήμηση. Αυτό χρεώνεσαι όταν ο Skroutz πουλήσει τα προϊόντα σου.

Λογικά ακόμα δεν έχεις καταλάβει ότι υπάρχει προμήθεια ακόμα και να μην τα αγοράσεις μεσω σκρουτζ. 

Στις 14/3/2025 στις 8:46 ΠΜ, BLiTzER είπε

Εδώ που τα λέμε 11 στα 10 μαγαζιά δε θα τα έβρισκε ούτε η μάνα τους αν δεν υπήρχε ο σκρουτζ. Δεν είναι "απλή διαφήμιση".

Στις 14/3/2025 στις 9:10 ΠΜ, bill_viper είπε

Τι "απλή διαφήμιση" ρε παιδιά;

Στο Skroutz βρίσκεις μαγαζιά που υπάρχουν ακόμα και σε κωμοπόλεις που διαφορετικά δεν πρόκειται να τα έβρισκε κανείς!!

Το δίκτυο που έχει δημιουργήσει το Skroutz δε συγκρίνεται με κανένα άλλο στην Ελλάδα (ειδικά και με τα Skroutz points)!!

Μια χαρά παλιά γράφαμε στο google και ψάχναμε τα μαγαζιά. Απλά τώρα το ψάχνουμε στο skroutz και έχουμε έτοιμη λίστα αύξουσας σειράς. 

Στις 14/3/2025 στις 10:14 ΠΜ, WebDevGr είπε

Δηλαδή τόσα καταστήματα που είναι μέσα στο skroutz μπορούν να διαφημιστούν φθηνότερα στην google και τα social αλλά προτιμούν να τα δίνουν στο skroutz από μαζοχισμό 🤣

Τελείως άτοπο γιατί ξεκίνησε τελείως διαφορετικά και εδραιώθηκε για ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικούς λόγους από ότι δουλεύει τώρα. Ξεκίνησε ως απλή μηχανή αναζήτησης με ελάχιστες προμήθειες, και έγινε αυτό που έγινε. Προφανώς, όταν ο καταναλωτής έχει μάθει κάτι, δύσκολα το ξεμαθαινεις οπότε αναγκάζεσαι να χρησιμοποιείς εκείνη την πλατφόρμα. 

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 3
Δημοσ.
22 minutes ago, SabotazNic said:

Τελείως άτοπο γιατί ξεκίνησε τελείως διαφορετικά και εδραιώθηκε για ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικούς λόγους από ότι δουλεύει τώρα. Ξεκίνησε ως απλή μηχανή αναζήτησης με ελάχιστες προμήθειες, και έγινε αυτό που έγινε. Προφανώς, όταν ο καταναλωτής έχει μάθει κάτι, δύσκολα το ξεμαθαινεις οπότε αναγκάζεσαι να χρησιμοποιείς εκείνη την πλατφόρμα. 

Ναι και; Που θέλεις να καταλήξεις;

Έχουν περάσει 20 χρόνια. Σε αυτά τα 20 χρόνια έχουν αλλάξει τα πάντα. Έχει αλλάξει ο τρόπος που αγοράζει ο κόσμος. Έχει αλλάξει ο τρόπος που επηρεάζεται ο κόσμος για τις αγορές του (βλέπε social). Έχει αλλάξει ο τρόπος που διαφημίζει κάποιος τα προιόντα του (βλέπε influencers)

To Skroutz έπρεπε να μείνει μια απλή μηχανή σύγκρισης τιμών γιατί έτσι έμαθαν κάποιοι 40+ (σε αυτούς ανήκω κι εγώ); ή γιατί έτσι βολεύει του μαγαζάτορες;

Όποιος θέλει μηχανή σύγκρισης τιμών μπορεί να χρησιμποιήσει το BestPrice που έχει μείνει σχεδον απαράλαχτο από 2001

• Like 2
Δημοσ.

Προσωπικά σαν μαγαζί έχω αναφέρει πάρα πολλά για όφελος των καταναλωτών. Έχω πει τα θετικά έχω πει και αρνητικά. Τώρα αν κάποιος δεν θέλει να το καταλάβει, προσωπικά δεν έχω θέμα, την έχω βρει την άκρη μου. 

Σχετικά με τις καταγγελίες κτλπ, γιατί δεν κάνεις καταγγελία τον Σκρουτζ που αφήνει τέτοια καταστήματα και συνεχίζουν να σε δουλεύουν? Διότι μόλις τον κάνεις θα σου δώσει ένα κουπόνι για την ταλαιπωρία σου και τότε θα κάνεις τουμπεκί. Αν το μαγαζί δεν τον μαλώνει ο νταβατζης του τότε και αυτός έτσι θα συνεχίσει.

Η όλη συζήτηση εδώ μέσα γίνεται για το καλό των καταναλωτών αλλά εδω θα μου επιτρέψετε να πω και για το καλό των σωστών καταστημάτων.

Τέλος σχετικά με τη προμήθεια κτλπ, σε επόμενα ποστ( είμαι από κινητό τώρα) θα ανεβάσω screenshot για να τα καταλάβετε την προμήθεια του Skroutz  και μετά θέλω να μου πείτε αν πιστεύετε αντικείμενα ότι είναι ΟΚ ή όχι. Απλά μην τα βάζετε όλα στην ίδια σακούλα, εδώ δεν μιλάμε για καταστήματα που θέλουν να κάνουν αρπαχτες, μιλάμε για υγιείς επιχειρήσεις που τους στραγγίζει καθημερινά ο Σκρουτζ και αυτό έχει σε συνέχεια να πηγαίνει και στην τσέπη των καταναλωτών.

• Like 4
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, WebDevGr είπε

Όποιος θέλει μηχανή σύγκρισης τιμών μπορεί να χρησιμποιήσει το BestPrice που έχει μείνει σχεδον απαράλαχτο από 2001

Οχι, μπορω να το χρησιμοποιω και το σκρουτζ αμα θελω, απλα μετα μπορω να το βρω το καταστημα με ενα απλο google search. :) 

Εχω πει τους λογους μου. Σχεδον οτιδηποτε βρισκω, απο το eshop απευθειας ειναι φθηνοτερο. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελεύθερη αγορά έχουμε, αν η προμύθεια του σκρουτζ είναι μεγάλη βγάλτε τα μαγαζιά σας κι αφήστε τα παράπωνα, υπάρχουν και άλλες επιλογές. Εγώ σαν καταναλωτής θα ψωνίσω εκτός σκρουτζ μόνο αν βρω καλύτερη τιμή και μόνο αν ξέρω το κατάστημα που θα αγοράσω. Όλα τα άλλα είναι να "χαμε να λέγαμε. 

Επεξ/σία από fmarkos
  • Like 2
  • Thanks 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, WebDevGr είπε

Unpopular opinion but.. το BestPrice φυσάει σαν site (υποδομή) σε σύγκριση με το Skroutz. 

Επίσης παρατηρώ μικρές λεπτομέρειες που εκτιμώ δεόντως όπως πχ το γεγονός ότι εισήγαγε το δικό του σύστημα credits και έβαλε ισοτιμία ένα credit = ένα ευρώ. Στο Skroutz, πέρα που έχουν 5 διαφορετικές ισοτιμίες για τα coins, ούτε μία από αυτές δεν είναι ένα λογικό νούμερο να μπορείς εύκολα να υπολογίσεις την αξία τους. Τα σιχαίνομαι αυτού του είδους τα dark patterns.

Αν είχαν καλύτερη παρουσίαση/οργάνωση προϊόντων και ήταν αυστηρότεροι με τα καταστήματα, ο Skroutz ίσως ένιωθε λίγο ανταγωνισμό...

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, fmarkos είπε

Ελεύθερη αγορά έχουμε, αν η προμύθεια του σκρουτζ είναι μεγάλη βγάλτε τα μαγαζιά σας κι αφήστε τα παράπωνα, υπάρχουν και άλλες επιλογές. Εγώ σαν καταναλωτής θα ψωνίσω εκτός σκρουτζ μόνο αν βρω καλύτερη τιμή και μόνο αν ξέρω το κατάστημα που θα αγοράσω. Όλα τα άλλα είναι να "χαμε να λέγαμε. 

Εσυ να υποθέσω παράπονο από το κράτος γενικά δεν έχεις για να συνεχίζεις και να μένεις στην Ελλάδα.
Ξέρω σου είπα κάτι πολύ γενικό αλλά ωραία κουβέντα αυτή που είπες. Ίσως να την έλεγα και εγώ αν ήμουν από την πλευρά σου.

Αυτό που λέμε εμείς είναι ότι αν δεν είχα αυτές τις προμήθειες τότε κατά ένα μεγάλο ποσοστό το συγεκριμένο προϊόν δεν θα το πουλούσα 85€. Παρόλα αυτά η συγκεκριμένη τιμή στο προϊόν είναι η πιο οικονομική άρα στην πραγματικότητα δεν αγοράζεις πιο φθηνά από ότι θα μπορούσε και σε αυτό πίστεψε με δεν φταίω σίγουρα εγώ.

test.jpg

ΥΓ: Αν ο πελάτης ακυρώσει τη παραγγελία, μάντεψε τι θα γίνει αυτό το 1.24€ ....

Επεξ/σία από teoqq
  • Like 5
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, teoqq είπε

Εσυ να υποθέσω παράπονο από το κράτος γενικά δεν έχεις για να συνεχίζεις και να μένεις στην Ελλάδα.
Ξέρω σου είπα κάτι πολύ γενικό αλλά ωραία κουβέντα αυτή που είπες. Ίσως να την έλεγα και εγώ αν ήμουν από την πλευρά σου.

Αυτό που λέμε εμείς είναι ότι αν δεν είχα αυτές τις προμήθειες τότε κατά ένα μεγάλο ποσοστό το συγεκριμένο προϊόν δεν θα το πουλούσα 85€. Παρόλα αυτά η συγκεκριμένη τιμή στο προϊόν είναι η πιο οικονομική άρα στην πραγματικότητα δεν αγοράζεις πιο φθηνά από ότι θα μπορούσε και σε αυτό πίστεψε με δεν φταίω σίγουρα εγώ.

test.jpg

ΥΓ: Αν ο πελάτης ακυρώσει τη παραγγελία, μάντεψε τι θα γίνει αυτό το 1.24€ ....

1. Τι σχέση έχει το κράτος εδώ;

Αν υπάρχει κάτι παράνομο μπορείς να το καταγγείλεις και να ακολουθήσεις νομική οδό. 

Από την στιγμή που έχεις υπογράφει μια σύμβαση αποδέχεσαι τους όρους που υπογράφεις. Τι θα να μου πεις ότι θες να ασκείς ελεύθερο επάγγελμα και να σου έχουμε και εγγύηση πως θα έχεις κέρδος χωρίς ρίσκο; Λύσε μου μια απορία γιατί όσες φορές εμπορας έχει κάνει λάθος καταχώρηση κι δεν έχει στοκ με έχει καλέσει να ακυρώσω και δεν έχει ακυρώσει αυτός; 

Αφού ο σκρουτζ σας κρατάει τόσα ποσοστά γιατί δεν πάτε αλλού; 

Edit. δεν θυμάμαι πολλές φορές να έχω βρει σε καλύτερη τιμή αλλου  πράγμα που βρήκα μέσω skroutz. Οι μεγάλες αλυσίδες πουλάνε σε παρόμοιες και ποιο ακριβές τιμές. Ο λόγος απλός κόστος  promotion, οργάνωσης και διαχείρισης της αλυσίδας εφοδιασμού της εταιρίας. Αν λοιπόν ο Χ-Ψ έμπορος που θέλει να πιάσει θέση στην αγορά αποφασίσει να δουλέψει εκτός Σκρουτζ ή Best Price ή shopflix μπορεί τα μερίδιο που δίνει στην εκάστοτε πλατφόρμα να το δαπανήσει για promotion. Η επιλογή είναι δική σου, δεν σε βάζει κανένας να πας με το ζόρι, αν όμως πας μην βγαίνεις μετά και κλαίγεσαι γιατί βγάζεις λιγότερα, επιχειρηματίας είσαι βρες τον τρόπο να το κάνεις. Εγώ ως καταναλωτής έχω την πολυτέλεια να μπορώ να επιλέξω, εσύ ως έμπορας έχεις την υποχρεώση απέναντι στον εαυτό σου να με κάνεις να σε επιλέξω. 

Επεξ/σία από fmarkos
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...