tselassos Δημοσ. 24 Μαϊου Δημοσ. 24 Μαϊου Στις 22/5/2025 στις 6:14 ΜΜ, Arkin είπε Το καλυτερο? Τα κουπονακια της εθνικης πρεπει να εχω γλιτωσει πανω απο 200 ευρω απο εκει εδω και 8 μηνες που τα εμαθα χωρις αυτα δεν παραγγελνω. Εννοείς την εφαρμογή next?
greekparot Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Είχα κάνει παραγγελία για την σύζυγο ένα σεσουάρ για τα μαλλιά. Η συσκευασία εσωτερικά ήταν στραπατσαρισμένη κ η συσκευή δεν δούλευε. Έβγαλε φωτογραφίες όλα κ το έστειλα πίσω την ίδια κιόλας ημέρα σε Skroutz point από 22 Μαΐου. Φαίνεται ότι το παρέλαβαν κ βγάζει μνμ Παραλάβαμε το προϊόν που επιστρέφεις - Θα σου επιστρέψουμε τα χρήματα σου Μεχρι σήμερα δεν μου πίστωσαν τα χρήματα. Οταν πατάω για επικοινωνία βγαίνει το bot κ η κλασσικη απάντηση Θα προχωρήσουμε άμεσα σε επιστροφή των χρημάτων σου στην κάρτα με την οποία έκανες την αγορά. Μόλις ολοκληρωθεί, Θα λάβεις από εμάς ένα email επιβεβαίωσης με τίτλο "Αποδεικτικό επιστροφής από SKROUTZ". Παλαιότερα τουλάχιστον μιλούσες κ με live chat με κάποιον εκπρόσωπο τώρα μόνο bot. Εχει καταντήσει αηδία να μην μπορούμε να επικοινωνήσουμε με help desk. 1
Gulik Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου 45 λεπτά πριν, greekparot είπε Είχα κάνει παραγγελία για την σύζυγο ένα σεσουάρ για τα μαλλιά. Η συσκευασία εσωτερικά ήταν στραπατσαρισμένη κ η συσκευή δεν δούλευε. Έβγαλε φωτογραφίες όλα κ το έστειλα πίσω την ίδια κιόλας ημέρα σε Skroutz point από 22 Μαΐου. Φαίνεται ότι το παρέλαβαν κ βγάζει μνμ Παραλάβαμε το προϊόν που επιστρέφεις - Θα σου επιστρέψουμε τα χρήματα σου Μεχρι σήμερα δεν μου πίστωσαν τα χρήματα. Οταν πατάω για επικοινωνία βγαίνει το bot κ η κλασσικη απάντηση Θα προχωρήσουμε άμεσα σε επιστροφή των χρημάτων σου στην κάρτα με την οποία έκανες την αγορά. Μόλις ολοκληρωθεί, Θα λάβεις από εμάς ένα email επιβεβαίωσης με τίτλο "Αποδεικτικό επιστροφής από SKROUTZ". Παλαιότερα τουλάχιστον μιλούσες κ με live chat με κάποιον εκπρόσωπο τώρα μόνο bot. Εχει καταντήσει αηδία να μην μπορούμε να επικοινωνήσουμε με help desk. Μπορεί να άργησαν στην συγκεκριμένη περίπτωση, ναι, αλλά τα χρήματα θα τα πάρεις πίσω σίγουρα. 1
teoqq Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 14 ώρες πριν, greekparot είπε Είχα κάνει παραγγελία για την σύζυγο ένα σεσουάρ για τα μαλλιά. Η συσκευασία εσωτερικά ήταν στραπατσαρισμένη κ η συσκευή δεν δούλευε. Έβγαλε φωτογραφίες όλα κ το έστειλα πίσω την ίδια κιόλας ημέρα σε Skroutz point από 22 Μαΐου. Φαίνεται ότι το παρέλαβαν κ βγάζει μνμ Παραλάβαμε το προϊόν που επιστρέφεις - Θα σου επιστρέψουμε τα χρήματα σου Μεχρι σήμερα δεν μου πίστωσαν τα χρήματα. Οταν πατάω για επικοινωνία βγαίνει το bot κ η κλασσικη απάντηση Θα προχωρήσουμε άμεσα σε επιστροφή των χρημάτων σου στην κάρτα με την οποία έκανες την αγορά. Μόλις ολοκληρωθεί, Θα λάβεις από εμάς ένα email επιβεβαίωσης με τίτλο "Αποδεικτικό επιστροφής από SKROUTZ". Παλαιότερα τουλάχιστον μιλούσες κ με live chat με κάποιον εκπρόσωπο τώρα μόνο bot. Εχει καταντήσει αηδία να μην μπορούμε να επικοινωνήσουμε με help desk. Όταν έκανες αίτημα επιστροφής έγινε αυτόματα αποδοχή ? ή περίμενες να το αποδεχθεί το κατάστημα? Το λέω αυτό γιατί αν έβγαλε στο κατάστημα να κάνει αποδοχή την οποία και έκανε αποδοχή, μετά εκρεμεί το "προς έλεγχο" ζήτημα που αν το κατάστημα το εκτελέσει άμεσα τότε γίνεται άμεσα η επιστροφή, αν το έχει αφήσει ανοιχτό τότε ο έλεγχος κλείνει μόνος του μετά από 14 ημέρες και τότε θα γίνει η επιστροφή. Αν φυσικά η επιστροφή έγινε αυτόματα από τον Skroutz όπως πχ στα αιτήματα υπαναχώρησης τότε θα έπρεπε να είχε πάραει τα χρήματα. Σε κάθε περίπτωση θα τα πάρεις σίγουρα πίσω αλλά το πότε είναι όπως τα αναφέρω πάνω-κάτω
Heatspreader Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Στις 3/6/2025 στις 10:28 ΜΜ, greekparot είπε Είχα κάνει παραγγελία για την σύζυγο ένα σεσουάρ για τα μαλλιά. Η συσκευασία εσωτερικά ήταν στραπατσαρισμένη κ η συσκευή δεν δούλευε. Έβγαλε φωτογραφίες όλα κ το έστειλα πίσω την ίδια κιόλας ημέρα σε Skroutz point από 22 Μαΐου. Φαίνεται ότι το παρέλαβαν κ βγάζει μνμ Παραλάβαμε το προϊόν που επιστρέφεις - Θα σου επιστρέψουμε τα χρήματα σου Μεχρι σήμερα δεν μου πίστωσαν τα χρήματα. Οταν πατάω για επικοινωνία βγαίνει το bot κ η κλασσικη απάντηση Θα προχωρήσουμε άμεσα σε επιστροφή των χρημάτων σου στην κάρτα με την οποία έκανες την αγορά. Μόλις ολοκληρωθεί, Θα λάβεις από εμάς ένα email επιβεβαίωσης με τίτλο "Αποδεικτικό επιστροφής από SKROUTZ". Παλαιότερα τουλάχιστον μιλούσες κ με live chat με κάποιον εκπρόσωπο τώρα μόνο bot. Εχει καταντήσει αηδία να μην μπορούμε να επικοινωνήσουμε με help desk. Αν έκανες πληρωμή με μετρητά, τότε τα χρήματα δεν θα επιστραφούν αυτόματα, θα πρέπει να επικοινωνήσεις και να στείλεις αριθμό λογαριασμού. Σε παρόμοια περίπτωση περίμενα καιρό αλλά είχα ξεχάσει ότι είχα κάνει αγορά με μετρητά.
Dj_kourampies Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Εδώ και μήνες το άνοιγμα θυρίδας με Bluetooth δουλεύει μόνο αμέσως μετά από επανεκκίνηση, και για μία μόνο φορά. Και με το Skroutz app και με το Unlock Point SLM. Η συσκευή είναι ένα OP12, με stock rooted ROM και κρυμμένο root όσον αφορά τις εφαρμογές του skroutz. Από Bluetooth είμαι μόνιμα σχεδόν συνδεδεμένος σε αυτοκίνητο και ρολόι, αν παίζει κάποιο ρόλο. Καμιά ιδέα;
fagoura Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 7 ώρες πριν, Dj_kourampies είπε Εδώ και μήνες το άνοιγμα θυρίδας με Bluetooth δουλεύει μόνο αμέσως μετά από επανεκκίνηση, και για μία μόνο φορά. Και με το Skroutz app και με το Unlock Point SLM. Η συσκευή είναι ένα OP12, με stock rooted ROM και κρυμμένο root όσον αφορά τις εφαρμογές του skroutz. Από Bluetooth είμαι μόνιμα σχεδόν συνδεδεμένος σε αυτοκίνητο και ρολόι, αν παίζει κάποιο ρόλο. Καμιά ιδέα; unroot?
Dj_kourampies Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 6 ώρες πριν, fagoura είπε unroot? Δε νομίζω να έχει σχέση καθώς είναι ολόσωστα στημένο και κρυμενο, google pay πχ δουλεύει κανονικά. Δούλευε άριστα με το ίδιο setup παλιότερα. Επίσης αν αρνούταν να δουλέψει λόγω root δε θα το έκανε ούτε μέρα από επανεκκίνηση. Ωστόσο το αναφέρω για να μη το ρωτήσει κανείς.
fagoura Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 3 ώρες πριν, Dj_kourampies είπε Δε νομίζω να έχει σχέση καθώς είναι ολόσωστα στημένο και κρυμενο, google pay πχ δουλεύει κανονικά. Δούλευε άριστα με το ίδιο setup παλιότερα. Επίσης αν αρνούταν να δουλέψει λόγω root δε θα το έκανε ούτε μέρα από επανεκκίνηση. Ωστόσο το αναφέρω για να μη το ρωτήσει κανείς. Ok. Γενναιος παντως να εχεις google pay σε rooted κινητο. Τεσπα, μια ετερη ιδεα, οχι λυση, απλα για τωρα, ειναι να βαλεις την σκρουτζ εφαρμογη σε αλλη συσκευη και να κανεις την δουλεια σου απο αυτην.
lak10 Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου τι γινεται με την υπηρεσια πληρωμων του skroutz οι δοσεις χρεωνονται οποτε να ναι εχω παρει κατι 2/5 με 3 δοσεις και ακομα δεν εχει χρεωθει τιποτα. θελω να πληρωσω να τελειωνω
safridia Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Τι νεα εξυπναδα ειναι αυτο; ΥΓ Κατι δεν παει καλα με τον Firefox (ισως καποιο plugin) στον Chrome ολα δουλευουν οκ Επεξ/σία 8 Ιουνίου από safridia 1
Arkin Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Το κλασικο σαμπουαν της garnier το μεγαλο το οποιο παιζει 6-7 ευρω στα super market σπανια ριχνουν το 400αρι στα 3.50 ευρω στα 3.24 απο skroutz hub επισημα απο garnier η οποια φαινεται συνεργαζετε αμεσα με skroutz ενω περσι που ειχα ξανα παραγγειλει νομιζω δεν ηταν αποστολη μεσω hub. Μαζι με το κουπονακι στα 20.92 τα 8 και ξενοιαζεις για αρκετο καιρο κοντα 6 κιλα δεμα και σε δυσπροσιτη περιοχη. Την εχω βρει και με το wallet συμφερει να βαλεις μεσα 200 ευρω να παρεις 2% τα 1000 για 30 ευρω επιστροφη ειναι καπως γιατι μπορει να κανεις πολυ καιρο για να τα ψωνισεις οποτε τα 200 ειναι μια χαρα για 2% πισω πιστευω. Επεξ/σία 9 Ιουνίου από Arkin
darkmatinee Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου 20 hours ago, safridia said: Τι νεα εξυπναδα ειναι αυτο; ΥΓ Κατι δεν παει καλα με τον Firefox (ισως καποιο plugin) στον Chrome ολα δουλευουν οκ μήπως έχεις VPN; ή κάποιον άλλον DNS εκτός Ελλάδος;
safridia Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου κανενα vpn, dns τα στανταρ που δινει το ρουτερ ισως να θεωρει οτι κανω καταχρηση επειδη εψαχνα για μνημες SD και ανοιγα παραθυρα 1
darkmatinee Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 12 hours ago, safridia said: κανενα vpn, dns τα στανταρ που δινει το ρουτερ ισως να θεωρει οτι κανω καταχρηση επειδη εψαχνα για μνημες SD και ανοιγα παραθυρα Περίεργο, εμένα μου το βγάζει όταν "παίζω" με το VPN & τους DNS και δεν συμφωνούν στη χώρα. Για δες εδώ (ipleak.net) τι σου βγάζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα