Προς το περιεχόμενο

Skroutz Plus

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Witcher1st,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να σκεφτείτε πόσο ασύμφορη πρέπει να είναι η SLM για ορισμένες περιπτώσεις στην επαρχία, 2-3 φορές που μου έχουν φέρει οι ίδιοι το δέμα (γιατί ανακάλυψαν εκ των υστέρων ότι δεν χωράει σε Skroutz point), αναγκάστηκαν να έρθουν από Θεσσαλονίκη. Για ελαφρύ δέμα οριακά άνω των 15 ευρώ και χωρίς μεταφορικά.

Μιλάμε για σχεδόν 3 ώρες πηγαινέλα, χώρια πόσο επιπλέον χρόνο τρώει ο μεταφορέας με τηλέφωνα κλπ αφού σε μία τουλάχιστον περίπτωση δεν γνώριζε την περιοχή (άρα θεωρώ πως δεν πρέπει να ήταν ο ίδιος που διαχειρίζεται τα τοπικά Skroutz points). Δεν νομίζω να κάνουν πολλές παραδόσεις στο νομό, λογικά πρέπει να έρχονται για ελάχιστες τέτοιες περιπτώσεις. Θα ήταν πολύ πιο απλό να έδιναν το δέμα στην ACS που ούτως ή άλλως κάνει συνέχεια παραδόσεις Skroutz στην περιοχή.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τώρα που γέμισε ο τόπος και lockers της ACS πιθανόν να το κάνουν συνδυαστικά.

Την προηγούμενη βδομάδα αγόρασα κάτι που προφανώς είχαν δηλώσει λάθος διαστάσεις και δεν μου έδινε την επιλογή των skroutz lockers.

Το έδωσαν στην ACS να μου το φέρει και τελικά το παρέλαβα από locker της ACS 🤯

Δημοσ.
10 ώρες πριν, teoqq είπε

Ναι.

Από μια συζήτηση που έκανα σήμερα, μου μετέφεραν ότι τους είπανε για τεράστιο κόστος των μεταφορικών από παραλαβές δεμάτων από επαρχία. Οπότε αυτές τις παραλαβές από τα καταστήματα, τις δίνουν κατα βάση στην ACS και η Last Mile θα κάνει μόνο παραδόσεις στις μεγάλες πόλεις.

Αυτό που δημιουργεί ένα ερώτημα και μια έξτρα σκέψη είναι πως ο courier της ACS θα πηγαίνει στο Skroutz Point της επαρχίας. Πάλι καλά τουλάχιστον το κάνουν από τον Ιούλιο και όχι από το τον Νοέμβριο ... 😂

Πήγαινε ποτέ η Skroutz Last Mile κάπου πέραν των μεγάλων πόλεων; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχουν βαρεσει οριακα διαλυση με αυτη τη μετατροπη που πανε να κανουν στον τροπο παραδοσης/μεταφορικες

οτι προιοντα εχω δει πανε

για παραδοση σε 1 βδομαδα στην καλυτερη

Επεξ/σία από Titos301
Δημοσ.

Ωχ θεέ μου...

image.png.913df4974e8501a573919d339e17b33f.png

Και μιλάμε για αλοιφές που δεν υπάρχει περίπτωση να είναι πραγματικά ευαίσθητες στην ζέστη...

Δημοσ.
10 ώρες πριν, MSc CCDSP είπε

Ωχ θεέ μου...

image.png.913df4974e8501a573919d339e17b33f.png

Και μιλάμε για αλοιφές που δεν υπάρχει περίπτωση να είναι πραγματικά ευαίσθητες στην ζέστη...

Μαλλον καποιο τζιμανι στελεχος ειχε τη φαεινη ιδεα να εκμεταλλευτει τη συγκυρια ελεω καυσωνα για να σπρωξει τον κοσμο στις υπηρεσιες επι πληρωμη. Σιγα μην τους πηρε ο πονος αν χαλασει το προϊον.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντωμεταξύ εγώ παραλαμβάνω σε point μέσα σε κατάστημα, με κλιματισμό και χωρίς να το χτυπάει ποτέ ο ήλιος. Αλλά (αν υποθέσουμε ότι είναι αγνές οι προθέσεις τους), «πονάει χέρι, κόψει κεφάλι» και σιγά μην στο βγάζουν μετά την επιλογή skroutz point.

Επεξ/σία από MSc CCDSP
Δημοσ.

Πάντως από 1/7 ξεκίνησε το νέο σύστημα τους SLM-ACS και ACS-SLM και ήδη κόβω voucher που το μισό γράφει την μια Courier και το άλλο μίσο την άλλη. Με λίγα λόγια πχ βγάζω voucher για παράδοση σε ACS αλλά στον πελάτη θα πάει να κάνει την παράδοση η SLM και το αντίθετο. Καλά θα πάει αυτό 😂

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Μια χαρά. Εχω δίπλα δίπλα ντουλάπια SKR-ACS οπότε δεν με επηρεάζει καθόλου.

Βρε ότι θα παραλάβεις θα παραλάβεις, το πότε είναι το θέμα καθώς το express παράδοση σε κάτι τέτοιο δεν ισχύει με τίποτα!
Επίσης, δεν μου φαίνεται παράξενο αν σε λίγους μήνες δούμε τα πορτοκαλί ντουλάπια να τα βάφουν άσπρο/κόκκινο :D

Επεξ/σία από teoqq
Δημοσ.

Θα δείξει. Προς το παρόν παραλαμβάνω πολύ γρήγορα. Παρήγγειλα από hub το Σαββατο κινητό και μου ήρθε στις 12 την Δευτέρα.

Πάντως τα ντουλάπια της ACS είναι πολύ πιο προχώ. Οθόνες αφής, φωνητικά κτλ. Του skoutz είναι πολύ πιο παλαιολιθικά.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Θα δείξει. Προς το παρόν παραλαμβάνω πολύ γρήγορα. Παρήγγειλα από hub το Σαββατο κινητό και μου ήρθε στις 12 την Δευτέρα.

Πάντως τα ντουλάπια της ACS είναι πολύ πιο προχώ. Οθόνες αφής, φωνητικά κτλ. Του skoutz είναι πολύ πιο παλαιολιθικά.

Αυτό που μου αναφέρεις είναι λες και πήγα την ίδια ημέρα και πήρα κάτι από το μαγαζί της γειτονιάς μου. Αλλά προφανώς και χαίρομαι που ο πελάτης παραλαμβάνει, αυτό θέλω και εγώ.

1 ώρα πριν, fagoura είπε

Προφανώς και έχουν κέρδη, μέχρι χθες δεν είχαν το νταβατζιλίκι του έτους. Το θέμα είναι αυτό "Το προσωπικό της εταιρείας αυξήθηκε στους 2.485 εργαζόμενους, γεγονός που υποδηλώνει τη διαρκή επέκταση των δραστηριοτήτων της."  
Εγώ αυτό δεν μπορώ να καταλάβω που τους έβαλαν όλους αυτούς! Φαντάζομαι στο FBS και στην SLM

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, teoqq είπε

Αυτό που μου αναφέρεις είναι λες και πήγα την ίδια ημέρα και πήρα κάτι από το μαγαζί της γειτονιάς μου. Αλλά προφανώς και χαίρομαι που ο πελάτης παραλαμβάνει, αυτό θέλω και εγώ.

Πάντα πριν αγοράσω κοιτάω πότε θα μου σταλεί. Πάντα. Επειδή ήταν από hub δεν χρειάστηκε επιπλέον χρόνος να πάει στο κατάστημα να παραλάβει την Δευτέρα ώστε την Τρίτη να παραδώσει. Έφυγε κατευθείαν την Δευτέρα και το είχα 12μιση αν θυμάμαι καλά το μεσημέρι σε ντουλάπα point.

Επεξ/σία από dtk-386
Δημοσ.
21 ώρες πριν, teoqq είπε

Πάντως από 1/7 ξεκίνησε το νέο σύστημα τους SLM-ACS και ACS-SLM και ήδη κόβω voucher που το μισό γράφει την μια Courier και το άλλο μίσο την άλλη. Με λίγα λόγια πχ βγάζω voucher για παράδοση σε ACS αλλά στον πελάτη θα πάει να κάνει την παράδοση η SLM και το αντίθετο. Καλά θα πάει αυτό 😂

Κάνω quote το δικό μου post για να καταλάβετε τι έχουν κάνει τα τζιμάνια, σήμερα ήταν η 1η ημερα που θα έδινα δέματα με τέτοια voucher. Ήρθε το παλικάρι από την SLM και δεν μπορούσε να σκανάρει τα voucher... διότι το barcode που έχει πάνω είναι της ACS ενώ το δέμα πρέπει να το πάρει η SLM και μετά να πάει στην ACS. Το ίδιο και το αντίθετο, τα voucher της ACS δεν μπορούσε να τα σκανάρει ο οδηγός της ACS. Οπότε τι κάναμε?! Γυρίσαμε στο MANUAL, τους έβαλα και τους 2 να υπογράψουν σε μια A4 πόσα δέματα πήρανε και απλά έφυγαν για να μην καθυστερήσουν οι παραλαβές.

Skroutz 2.0

• Haha 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...